Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
urszika napisal/-a:
Btw, ste brale v Nedelu, da bodo v Kaliforniji menda uvedli zakoj da se mora vse mačke in pse sterilizirat.. Dobra poteza sicer, sam upam, da tole ne vključuje tudi tistih, ki vzrejajo živali, ker pol je zakon mal neumen.
Neumen ja, pa zakaj bi sterilizirali vse - potem bi tako izumrle!
Vse, ki ste prilepile mačje fotke ->
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Ja sej je mal večji maček od tistih "standardnih", ker spada med ameriško gozdno mačko (maine coon). Sicer ni pasemske sorte, ampak glede na slikce je čist isti. Pa še mal daljšo dlako ima pa pol zgleda k en medo
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Kako se znebite vseh dlak ki jih naše muce za sabo puščajo? Moj največji problem je postelja. Namreč muc ima navado da mu dvigneš kovtr in gre spodaj, se nasloni na enega od naju in tako spi čez noč. Če ga češem ful pogosto ali pa sploh ne je zadeva enaka, torej na jogiju in na kovtru je cel kup dlak. Preden dam posteljnino v pranje, moram s tistim "glavničkom" najprej pobirat dlake dol, vendar še vedno ostane nekaj, kar pa spet ni fino v stroju prat. Se bojim da bi se mi kaj zamašilo.
Kako vi rešujete te težave ki se pojavljajo kljub rednemu češenju?
Kako vi rešujete te težave ki se pojavljajo kljub rednemu češenju?
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
urszika napisal/-a:Ja sej uni iz H&M majo listke ki jih pol dol odlimaš ne vem kok plasti je.. Js sm zadovoljna.
Točno to sem jst hotla napisat, jst mam ta valarček in ga uporabljam samo za mačkine dlake pucat. Tud moja se veselo razkomoti na postlo in mi ni glih največji žur spat v njenih dlakah Tko da brez tega valarčka ne bi blo nč Priporočam!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov