Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
jz mam pa trenutno doma tri mucke... eno mačko, mačka in mladička miško, miška, ficko
mela sm tri hrčke.. en umrl, dobla druga dva... so jih mački požrl bli so pa srečko, belko pa sivko
drgač mamo pa že skoz mačke pr hiši... in ne vem, kaj bi brez živali počela...
rada bi mela pa kužka, sam mi ga stara starša ne pustita, ker mamo skupno hišo ampak tud to mam v načrtu za prihodnost, da ga bom mela
mela sm tri hrčke.. en umrl, dobla druga dva... so jih mački požrl bli so pa srečko, belko pa sivko
drgač mamo pa že skoz mačke pr hiši... in ne vem, kaj bi brez živali počela...
rada bi mela pa kužka, sam mi ga stara starša ne pustita, ker mamo skupno hišo ampak tud to mam v načrtu za prihodnost, da ga bom mela
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest mam tut muciko k mi jo je lubi prnesu za rojstni dan ... itak sm čist navdušena nad temi kosmatimi zadevcami, čeprov mi je blo na začetku mal gadno, ker bo prikrajšana za naravo (živimo v stanovanju), ampak se bo že navadla. Smo že imeli enkrat mačka, ko smo še v hiši živel in se mi nekak bolj logično zdi, ker ma saj kaj za delat pa mal se za sprehodit.
Je pa taka siva tigrasta. Bom ob priložnosti slikco prlimala
Je pa taka siva tigrasta. Bom ob priložnosti slikco prlimala
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Nasa macka je tut proti koncu ze. Stara je 16 let, drugace je bla vedno zdrava, zdaj pa se ze pozna da ni vec to to, cele noci se dere mjavka, mama jo nosi ko froca okol, je bol tak tak...itd. Zdaj pa mama zbira pogum da jo pelje na spanje.
-
tassika - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
moja je bila stara šele 2 leti, samo je bila slabokrvna, baje so neki govoril o mačji levkemiji in dons na pregeldu je veterinar reku da je že čist boga, da ji srček odpoveduje in da sam še trpi pol pa nisem imela več srca jo pustit in so jo uspavali. Bolj to kot pa da jo boli.
-
MIGRENA - Cosmofrik
;am pa problem k sploh nevem kako nej dam svoji mačkici ime , prejšnji je bil maček in je bil frido sam za mačko se pa sploh nemorem kej pametnega zmislit, da bi mi blo všeč.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Jaz mam pa dve ful slatki muci (oranžnega mačkona in sivo muco), ful sem navezana na njiju in si sploh več ne znam predstavljat, kako bi bilo, če ju ne bi imela. Imam pa še nemškega ovčarja. Drugače mam pa ful rada živali, včasih sem še zajčke pa ribice doma mela. želim pa si činčilo al pa veveričko - v tukanotu sem jih vidla, take male prodajajo. Ful lepe v glavnem.
-
MIGRENA - Cosmofrik
Mene pa zanima tisti k mate mačke s čim jih hrante? Ker opažam, da je moj mačkonar kr zbirčen... nemara vode pit, whiskas mu tut ne diši preveč , briketke moram že prov posebno vrsto najdt zanjga itd. tko, da še mal eksperimentiram s hrano, da ugotovim kera mu je najbolj všeč.
-
buffy-ann - Kofetarica
Ja moja dva mata rada vse konzerve, karkoli prinesem, kupujem pa različne da se ubožici ne naveličata. Ker sta tud zbirčna pa razvajena. Brikete isto. Včasih kak kos klobase, pa rada mata palačinke. Pa vedno kakšno malo za njiju posebej naredim. To je to.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
MIGRENA - Cosmofrik
Ja jest mu tut vse možne znamke kupujem, da se revež nebi naveličal ... pa ni šans, da vodo pije, ampak mora bit obvezno mleko. Hrana pa mora bit v omakci in ne želeju
Zgleda je po men zbirčen
Zgleda je po men zbirčen
-
buffy-ann - Kofetarica
Moja dva pa kr rada vodo šlukneta, ampak vsako jutro pa obvezno mlekec zahtevata.
Zanima me še, kaj Migrena in ostale, ki mate mačke, kupujete proti bolham in klopom? Kr moja dva sta mela taka trakca okoli vrata, sam je v navodilih pisalo da so posledice tega bruhanje itd, pa sta res skoz bruhala. Pa bi rada zdaj kaj drugega sprobala.
Zanima me še, kaj Migrena in ostale, ki mate mačke, kupujete proti bolham in klopom? Kr moja dva sta mela taka trakca okoli vrata, sam je v navodilih pisalo da so posledice tega bruhanje itd, pa sta res skoz bruhala. Pa bi rada zdaj kaj drugega sprobala.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
MIGRENA napisal/-a:Ja jest mu tut vse možne znamke kupujem, da se revež nebi naveličal ... pa ni šans, da vodo pije, ampak mora bit obvezno mleko. Hrana pa mora bit v omakci in ne želeju
Ma sej mački so nasplošno ful zberčne Metke...Matr mene kr piskr dvigne, ko mu dam en kos pečenih reberc al pa piščančka, pa sam povoha pa gre stran...tiste svinjske konzerve bi pa jedu skos
no drgač, pa moji sam kitekat in nč druzga...kšne evkanube in podobne dobre hrane za mačke...ja še povoha jih ne..matr blj smrdijo, rajš ma hrano
tiste, ki dajete mačkom mleko....Ga razdrečite z vodo? kukr jst vem, je mleko samo preveč agresivno za mačka in mu lahko fejst prebavo sfuka in mislm, da lahko clo eno bolezen dobi, če preveč čistega mleka zaužije...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov