Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Super, me veseli da ji daješ kvalitetno hrano. Kje pa pančka tale vaša lepotička? Naša Isabell si je itak izborila čist nek drug prostor, kot pa recimo tista kočica ki smo ji jo kupili hehe. So mačke samosvoje nimaš kej.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Ja ja, smo rekli da tokrat pa res nobenih Whiskasov in Friskisov in Kitekatov in podobnega junk fooda. Sicer še ne vemo, kakšno hrano ji (oz. jim ) bomo dajali, ko bodo zrasle, ker so tudi glede teh kvalitetnih hran različna mnenja...Eni pravijo, da je najboljši Hill's, drugi pravijo, da je v Hill's-u zmleta crkovina... S čim pa ti hraniš Isabell?
Sicer pa je do včeraj je čez dan hodila spat kar v transporter (pojma nimam, kaj ji je blo tok všeč ), včeraj pa je šla v tisto mačjo "košaro" (tiste mehke, ki jih prodajajo tudi v Mercatorju). Ponoči pa na posteljo, pod kovter in čimbolj se stisnit.
Sicer pa je do včeraj je čez dan hodila spat kar v transporter (pojma nimam, kaj ji je blo tok všeč ), včeraj pa je šla v tisto mačjo "košaro" (tiste mehke, ki jih prodajajo tudi v Mercatorju). Ponoči pa na posteljo, pod kovter in čimbolj se stisnit.
-
Hihi potem si še ni našla pravega prostorčka zase. Važno da se počuti kot doma pri vas, vedno bolj se bo.
Mi Isabell dajemo Iams, naj bi bila bolj kvalitetna. Sem pa tudi že razmišljala, da bom mogoče probala s čim drugim še. Zdej k bom za psičko vse nabavljala bom še mal pogledala za mačje hrane.
Mi Isabell dajemo Iams, naj bi bila bolj kvalitetna. Sem pa tudi že razmišljala, da bom mogoče probala s čim drugim še. Zdej k bom za psičko vse nabavljala bom še mal pogledala za mačje hrane.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
Jah, kaj pa vem...Prejšnja mačka je tudi spala kjer se ji je zahotelo, ni imela nekega stalnega mesta. Sicer pa nas je Minnie zelo presenetila, ker smo mislili, da bo rabla par dni, da se privadi na okolje...Wrong! Čim smo jo dali na tla, je takoj začela drobencljat naokrog, vse je prevohala in raziskala... Je pa tok smešna, k piha na našega kužka. On bi se že kar igral z njo, sam Minnie se ga še boji, ker je like 20x večji od nje. In pol se tam srači in sitnari, čim se ji približa. Čeprav zadnje dva dni je malo boljše, ga je že šla malo potipat s tačko.
Glede v hrane sem pa res zelo v dvomih, ker mi vsak veterinar/prodajalec reče drugače. Ampak sej pomojem ni prav nekih drastičnih razlik med temi višje cenovnimi hranami...Pravijo pa, da je zelo fajn, če jim občasno pripraviš tut kakšen svež obrok - kakšnega purana ali ribico... Čeprav za mačke je bojda najbolj idealno zajčje meso, sam tega je pa težko dobit. Zdej smo kupil tudi eno knjigo "Naravno zdrava mačka" in je noter kar precej nasvetov, kako izboljšat mačje življenje.
Glede v hrane sem pa res zelo v dvomih, ker mi vsak veterinar/prodajalec reče drugače. Ampak sej pomojem ni prav nekih drastičnih razlik med temi višje cenovnimi hranami...Pravijo pa, da je zelo fajn, če jim občasno pripraviš tut kakšen svež obrok - kakšnega purana ali ribico... Čeprav za mačke je bojda najbolj idealno zajčje meso, sam tega je pa težko dobit. Zdej smo kupil tudi eno knjigo "Naravno zdrava mačka" in je noter kar precej nasvetov, kako izboljšat mačje življenje.
-
Ja tko je ne, glede hrane ti bo vsak svetoval nekaj drugega. Važno je, da hrane ne kupiš ravno v Mercatorju in daš za 3 kilograme 5 € ne Je pa res, da vsaki mački ne odgovarja vse enako. Če ti lahko predlagam en fajn forum boš tam pregledala še nekaj uporabnih stvari KLIK.
-
Sploh ne govori, ker sem totalnooo obsedena že s tem. Tok se veselim, da sploh ne morm opisat tega z besedami. Zdej študiram vse od hrane, opreme, pesjaka, šole, nehe, vzgoje, igrač vsee vsee kar obstaja. Zdj v kratkem se bom spravla kupit nekaj stvari, pa še naslednji mesec nekaj da malo razporedim stroške hehe. Sem pa že rekla besedo dve z našo Sunshine357, da bomo tole temo mal razdelili na muce, pse itd, da ne bo take zmešnjave okoli tega.
Bom pa sigurno lepla slikce tukaj, da boste na tekočem kako nam gre. Ampak do konec maja bo še kar nekaj dni preteklo, bo treba še malo počakat. Ta čas bomo pa vse potrebno pripravli pa bo.
Bom pa sigurno lepla slikce tukaj, da boste na tekočem kako nam gre. Ampak do konec maja bo še kar nekaj dni preteklo, bo treba še malo počakat. Ta čas bomo pa vse potrebno pripravli pa bo.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
Haha, te čist razumem. Take sva ble midve z mamico, ko sva iskale mucke. Čist te zmešajo. Zdej k je pršla tale lubica sva se malo umirile, čeprav še vedno planirava, kako ji bomo uredili plezala in hiške in vsega boga.
Glede delitve teme pa fajn, ker zdej je že res postalo nepregledno...Rabiš dve uri, če se hočeš prekilkat do 50 strani.
P.S.: Wiiiii, živalce! (random izpad )
Glede delitve teme pa fajn, ker zdej je že res postalo nepregledno...Rabiš dve uri, če se hočeš prekilkat do 50 strani.
P.S.: Wiiiii, živalce! (random izpad )
-
Ko gledam po trgovinah kaj vse obstaja za naše kosmatince sploh ne moreš verjet. Lahko bi rekla ni da ni. In potem se odloči za eno stvar izmed mnogih ponujenih hehe. Počasi bomo vse nabrali.
Tudi jaz komaj čakam delitev tem, bomo lahko malo bolj produktivno pisali, mogoče bo še kdo več začel brat živalske teme, sploh če se ne bomo kregali
Tudi jaz komaj čakam delitev tem, bomo lahko malo bolj produktivno pisali, mogoče bo še kdo več začel brat živalske teme, sploh če se ne bomo kregali
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
*just me* napisal/-a:Aja pa clo košate repe majo, mogoč so potomke veveric
Naš mačkonar ma tut tok košat rep, da se velikrat hecamo, da je zih mešanica med mačkom pa veverico ... pa na splošno nima ful dolge dlake sam mal bl čohast je. Mu pa začuda dlaka sploh ne izpada tok.
Glede hrane: jest sem našga mačkonarja zdej tut upeljala v zdravo prehrano. Sprobala sem vse možne brikete (Hill`s, Iams, Techni-cal, Purina) pa ima nekak še najraj te od Hill`s (če že more jest brikete). Mu pa še vedno dam zjutraj eno konzervico (Gourment gold) za čez dan ma pa brikete... sva naredila kompromis
Pa zadnje čase opažam, da se ful rad igra z navadnim svinčnikom (tisti iz lesa). Čist mu trga in pol kr ganja tist svinčnik gor pa dol... al pa mu ga vržem in on pol laufa ga vzame in mi ga nazaj prinese - k kuža
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Dej mu vrž enkrat pinkponk žogco al pa od kinderjajčka tist jajček notr, naši se čist strga
-
Tiavanna ja večkrat je res tko. Naši smo kupil rečmo praskalnik - je sploh ne briga, pa ene žogce na vrvici je tud ne gane, pol ji daš pa kinderjajček pa nori k utrgana
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Angel girl napisal/-a:Dej mu vrž enkrat pinkponk žogco al pa od kinderjajčka tist jajček notr, naši se čist strga
Ja, ja žogco za fuzbal špilat ma tut in to tisto k ma zvonček notr in pol gre ponavadi zjutrej v akcijo... to sem mu pa prvo igračko kupla pa mu je dejansko še zmer zanimiva.
@Tiavanna: zmer pozabm oment, da maš najbl možn fletnga mucka
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov