Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Ja naša dva čezmerno puščata dlako, tudi ko ni medsezonsko obdobje.. Vse na tebi ostane, zato ne smeta na sedežno in stole. Pač vprašam kok pušča dlake ker ma tako lepo dlako se mi zdi od Migrene muc, naša dva mata pa že po naravi (sploh muc ma) bolj nesvileno in to.
Aja zadnjič ste se pogovarjale o teh ovratnicah za klope pa bolhe da nč ne pomagajo - katere kapsule naj bi se kuplo in kje? Ker bolh nimata, sem pa zdele zasledila klopa na mački
Aja zadnjič ste se pogovarjale o teh ovratnicah za klope pa bolhe da nč ne pomagajo - katere kapsule naj bi se kuplo in kje? Ker bolh nimata, sem pa zdele zasledila klopa na mački
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Frontline pri veterinarju.
Kvaliteta dlake je pa odvisna od prehrane in od nege dlake. Sej vsem mačkam čez celo leto odpada samo v tem času prav intenzivno, vsaj jaz opazim, da je zdaj bistveno več dlake ko ga češem kot takrat, ko ne menja. Ker pa mene ne mot ta dlaka moj maček spi na moji postelji ali na sedežni čez celo leto.
Kvaliteta dlake je pa odvisna od prehrane in od nege dlake. Sej vsem mačkam čez celo leto odpada samo v tem času prav intenzivno, vsaj jaz opazim, da je zdaj bistveno več dlake ko ga češem kot takrat, ko ne menja. Ker pa mene ne mot ta dlaka moj maček spi na moji postelji ali na sedežni čez celo leto.
-
katika87 - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 3. 2007
- Kraj: Nm
a blagor tistim ka majo lahko živalce doma...ko sm bla jst mejhna smo mel polnu mačk pa ribice smo mel....zdej pa že ene 1000 let nč....pa mamo vsi tku radi živali...sm prosila starše da bi mel mucka (tu bi fullll mela) pa mi ne dovoljo in mi ne vrjamejo da bi skrbela zanjga ......pa fotru bi pomagalu ka je bolen-ka živali res dokazano pomagajo
je res pa da fotramo vse mačke pred našim blokom, pol se pa tud pobožet ne pustijo, ka jih večina sosedov ful preganja-da ne rečem trpinč
je res pa da fotramo vse mačke pred našim blokom, pol se pa tud pobožet ne pustijo, ka jih večina sosedov ful preganja-da ne rečem trpinč
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
radi majo živali, vedno so mel kakšno mačko, tud ribe so mel, zdj pa že dolg nč. in bi blo fino, če bi mel kakšni živalco, ker bi to baje preverjeno pomagal njenmu očetu pr zdravju.
hranjo pa tud mačke pred blokom, samo te mačke se ne pustijo crklat, ker jih očitno nekdo muč in se bojijo stikov z ljudmi.
to je to (a je? )
hranjo pa tud mačke pred blokom, samo te mačke se ne pustijo crklat, ker jih očitno nekdo muč in se bojijo stikov z ljudmi.
to je to (a je? )
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
bubabiba napisal/-a:Frontline pri veterinarju.
Js sm tud mačka mela včer na sedežni pa je blo takoj vse belo In mene tud mot, poleg mene pa še mt pa fotra pa brata pa obiske tko da no-go.
Pa ju futram zdej s Hills sam očitno zdele ko itak dlaka odpada ni razlike in grejo v šopih.
A to so kapsule Frontline? Za kokrat pa je to pa kolk stane približno?
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Mi smo naši prejšnji mački dajali ful redko ta sredstva proti bolham, ker ni imela bolh, garij oz. česarkoli. Bolhe je imela samo ko smo jo dobili in ji je veterinar dal frontline (takrat jih je imela res ogromno, pa še bele barve je bla in se je vsaka pikica videla, je blo prav grozlivo, bogi muc ) in potem še enkrat čez kako leto (takrat jih je imela ful malo in smo ji takoj dali frontline in je blo spet kul). A je to zlo narobe? Ker meni se ne zdi smiselno ji zlivat tisto za vrat, če ji nič ne manjka. Al se motim?
-
mulatto_f - Debatorica
- Na forumu od: 8. 3. 2007
moj kuža ma pa ravnokar lubico na obisku...
ful sta fajna, ko se podita okrog po zelenici, pa ona je prava ženska k se mu ne pusti, zdj ž 2 dni hodijo k nam, oz. danes sta se ravnokar sprijela skup, tk da bo... bo...
ampak jih je ful fajn videt u teku dva lepa dobermana
ful sta fajna, ko se podita okrog po zelenici, pa ona je prava ženska k se mu ne pusti, zdj ž 2 dni hodijo k nam, oz. danes sta se ravnokar sprijela skup, tk da bo... bo...
ampak jih je ful fajn videt u teku dva lepa dobermana
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]