Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Ja no purpl sej men tud ni šlo skupi pol mi je pa povedu da je to ta pa ta pasma (sam sm itak pozabla kera) pa da so tolk veliki.
Js bi mela oranžnga pol bi si pa predstavlala da se mi tiger po bajti sprehaja
Tiavanna a sta bla letos tud tadva na razstavi (tle se ne vidi ker noben ne stoji zraven sam tadva muca sta dvakrat daljša od mojih doma):
Js bi mela oranžnga pol bi si pa predstavlala da se mi tiger po bajti sprehaja
Tiavanna a sta bla letos tud tadva na razstavi (tle se ne vidi ker noben ne stoji zraven sam tadva muca sta dvakrat daljša od mojih doma):
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Ne, mislim da ni blo nobenega od teh dveh...Bla sta dva oranžna mačkona, pa en bel...No, sej ga mam na slikci:
Pa še par slikic drugih mačk:
Siamke
Devon Rex mladiček
Ruska modra mačka
Devon Rex mladiček 2
Norveška gozdna mačka
Za te dve pa nisem ziher...mislim, da so čokoladne siamke al neki podobnega
Pa še par slikic drugih mačk:
Siamke
Devon Rex mladiček
Ruska modra mačka
Devon Rex mladiček 2
Norveška gozdna mačka
Za te dve pa nisem ziher...mislim, da so čokoladne siamke al neki podobnega
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Abesinke so men full vsec. Poleg tega, da so lepe, imajo tud simpaticen karakter. Pa devin in kornis rex sta mi zanimivi pasmi. Med pasemskimi so pa se vseeno Maine cooni in Norvezanke najlepse.
Ampak cez navadno domaco macko jih pa ni (beri: cez tole, ki se zdele tuki crklja).
Ampak cez navadno domaco macko jih pa ni (beri: cez tole, ki se zdele tuki crklja).
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Kakšen mail sm js dobila.. Kao pobarvani mački, slikce so pa iz ene knjige (menda da je eno barvanje lahko tudi 15.000$ pa da morš vsake tri mesece ponovit postopek.. se prav zračunajte kok keša daš da mačka pobarvaš in ga iznakaziš ):
Čist sick (upam da so tiste najbolj groteskne Photoshop.. edino predzadna mucka mi simpatična izgledata k mata zvezdice gor - sam to pomojm zato ker mam črno-bele mucke sama doma pa si predstavlam kako bi to zgledal na njiju lol).
Čist sick (upam da so tiste najbolj groteskne Photoshop.. edino predzadna mucka mi simpatična izgledata k mata zvezdice gor - sam to pomojm zato ker mam črno-bele mucke sama doma pa si predstavlam kako bi to zgledal na njiju lol).
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Omg kej tazga pa še nism vidla. Upam da so tole res sam photo shop pobarvani mucki.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Mene pa zanima, če kdo ve kje se dobi en tak sprej, da pošpricaš stvari kjer nočeš, da ti maček šari? Enkrat sem neki slišala al pa brala o tem pa nimam pojma kje
Drgač pa kaj nardite, da vam mački ne napadajo lončnic? Jest ne vem več kaj naj že ene 5x jo je dol prevrnu.
Drgač pa kaj nardite, da vam mački ne napadajo lončnic? Jest ne vem več kaj naj že ene 5x jo je dol prevrnu.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Yazmeen napisal/-a:Migrena, če boš rožo s tistmu našpricala, bo krepala
Drgač sm pa jst to kupla v trgovini za male živali, da sm sedežno našpricala, ker si je gor kremple brusla, ampak ni nč pomagal
A res? O super . Zgleda moram pol izbirat maček - rože... hehe sej se hecam itak, da maček ostane sam res ne vem kaj bi lah nardila, da bi rožice pri miru pustil
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov