Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Jst sm dons kupila klikerček Dala sem 1.42€ v eni trgovini v hali A. Kupila sem še ene take čist male briketke poslastice in zdj upam da se bo kej hotla naučit. Mal sm jo že probala tko sm kliknla pa ji takoj dala briketka, da ve zakaj se gre. Upam da se bova kej fajnga naučile
-
Haha ja veš da sm mogla takoj Oboje sem kupila v eni trgovinci v Hali A gor, takoj k prideš notr na desni. Briketki so pa eni taki čiiist mali, ker sem prov gledala da je neki res mejhnga, so pa taki dobri za zobke
-
*cosmic girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
jst imam pa psičko, pasem mops: Sally... tak cukrček je da je kr preveč... potem mam perzijca Fredija, pa zunaj mamo konjčke, haflingerje in lipicance... pa še take dvoriščne mucke, pa če se še kdo zateče, al pa pride na počitnice
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Angel girl napisal/-a:Haha ja veš da sm mogla takoj Oboje sem kupila v eni trgovinci v Hali A gor, takoj k prideš notr na desni. Briketki so pa eni taki čiiist mali, ker sem prov gledala da je neki res mejhnga, so pa taki dobri za zobke
To je fajn, da si kupila mejhne briketke, da mačka čimprej poje briket, da lahko hitr nadaljujeta z vajo al pa kej.
Glede tega ji morš pa kr tko ene par dni klikat pa samo briketke dajat, da se bo navadla. kako pa veš, da mačka dojame zakaj se gre tukej sm pa itak že pisala
P.S. midva se pa nov trik učiva zdej mu dam dve pesti pa u eni je briket, pol pa rečm u keri roki je pa s tačko pokaže
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
mam psička mešančka. si pa ful želim eno mačko, samo mama ne 'dovoli'.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
bubabiba kaj bi pa ti predlagala za prvi trik da jo naučim? Ja zdj ji tko mal klikam pa dam par briketkov za začetek.
-
bubabiba - Kofetarica
Angel girl najbolš ga je naučit kakšen tak trik, ki ga ubistvu sam že uporablja v vsakdanjem življenju. recimo (predlagam) ga hočeš naučit glas pa ko bo mačka zamjavkala klikneš pa ji daš priboljšek in tko neki časa delaš, pol pa dodaš zraven še ukaz glas in pač vadš dokler ne zna tega. sej ji kliknš pa daš takoj za klikom pribolšk ane? No ubistvu to ni tok važno kdaj dobi ngrado, tut če jo pol minute za tem dobi je še zmerej vredu, samo jaz prakticiram takoj. Bi te pa opozorila, da ne prehitevat strikci pa to, vem da komi čakaš da začneš učit, samo raj še mal povežbita to klik plus pribolšk, da bo za zihr vedla za kaj se gre. Sej a ti že gleda v kliker predn dobi pribolšk?
Urszika to je pa čist od trikca odvisno. Npr. tačko, drugo tačko se je naučil v enem dnevu oz par poskusih obrat okol je pa kr rabu par tednov, ker mu ni bil niti mal všeč.
Urszika to je pa čist od trikca odvisno. Npr. tačko, drugo tačko se je naučil v enem dnevu oz par poskusih obrat okol je pa kr rabu par tednov, ker mu ni bil niti mal všeč.
-
bubabiba zdj boš ti tle naš mentro
Ja jst nardim klikec in takoj za tem dam priboljšek. To se mi zdi da je že mal pogruntala pa tud k vid kliker kr mal gleda vanga ja. Sam se mi pa zdi da se tud naveliča tko recimo če dam 3 klike pa briketka, k četrtič kr neki vandra okol pa je ne zanima tok. Ampak sj je šele 2 dni. Bom zdj vsak dan mal klikala pa bomo vidl kaj bo.
Ja jst nardim klikec in takoj za tem dam priboljšek. To se mi zdi da je že mal pogruntala pa tud k vid kliker kr mal gleda vanga ja. Sam se mi pa zdi da se tud naveliča tko recimo če dam 3 klike pa briketka, k četrtič kr neki vandra okol pa je ne zanima tok. Ampak sj je šele 2 dni. Bom zdj vsak dan mal klikala pa bomo vidl kaj bo.
-
bubabiba - Kofetarica
Ja to pa verjamem, da se naveliča, ker pa ne smeš pozabit, da učiš mačka In z njo moraš takrat delat, ko ima ona motivacijo za to, ne pa kadar ti hočeš. Ker so to tvoje muhe se ji boš morala prilagodit Jaz za svojega že točno vem kdaj bo delal, al ko pridem iz šole al pa zvečer okol 11ih.
Aja pa s temi briketki..to deli največ 5 min recimo ko prideš iz šole pa 5 pol zvečer ( ok zdej sem dala svoja dva primera kdaj mi dela, to sem ti sam tko dala primer glede razlike v izvajanju le tega).
Aja pa s temi briketki..to deli največ 5 min recimo ko prideš iz šole pa 5 pol zvečer ( ok zdej sem dala svoja dva primera kdaj mi dela, to sem ti sam tko dala primer glede razlike v izvajanju le tega).
-
Ja seveda to mi je jasno da nima maček koncentracije niti želje po tem da bi nekaj delu 10 minut ali več. Jst sm do zdej tko res mogoče 3 minutke, sam tok da sm ji pokazala. Je ne bom mučla al pa karkol, ker razumem da je mačka samosvoja živalica.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov