Ljubljenčki - Mačke

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 06. Feb. 2007 13:32

Jst sm dons kupila klikerček :D Dala sem 1.42€ v eni trgovini v hali A. Kupila sem še ene take čist male briketke poslastice in zdj upam da se bo kej hotla naučit. Mal sm jo že probala tko sm kliknla pa ji takoj dala briketka, da ve zakaj se gre. Upam da se bova kej fajnga naučile :D
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 06. Feb. 2007 17:39

Lol Angel hehe. :) A pol je že dojela? Kašne briketke si to kupla?
A si šla v trgovino za živali gotov, v kero?
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 06. Feb. 2007 21:33

Haha ja veš da sm mogla takoj :D Oboje sem kupila v eni trgovinci v Hali A gor, takoj k prideš notr na desni. Briketki so pa eni taki čiiist mali, ker sem prov gledala da je neki res mejhnga, so pa taki dobri za zobke :D
Uporabniški avatar
*cosmic girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *cosmic girl » 06. Feb. 2007 21:37

jst imam pa psičko, pasem mops: Sally... tak cukrček je da je kr preveč... potem mam perzijca Fredija, pa zunaj mamo konjčke, haflingerje in lipicance... pa še take dvoriščne mucke, pa če se še kdo zateče, al pa pride na počitnice :)
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 06. Feb. 2007 22:33

Angel girl napisal/-a:Haha ja veš da sm mogla takoj :D Oboje sem kupila v eni trgovinci v Hali A gor, takoj k prideš notr na desni. Briketki so pa eni taki čiiist mali, ker sem prov gledala da je neki res mejhnga, so pa taki dobri za zobke :D

To je fajn, da si kupila mejhne briketke, da mačka čimprej poje briket, da lahko hitr nadaljujeta z vajo al pa kej.
Glede tega ji morš pa kr tko ene par dni klikat pa samo briketke dajat, da se bo navadla. kako pa veš, da mačka dojame zakaj se gre tukej sm pa itak že pisala :wink:

P.S. midva se pa nov trik učiva :D zdej mu dam dve pesti pa u eni je briket, pol pa rečm u keri roki je pa s tačko pokaže :D
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 06. Feb. 2007 23:02

P.S. midva se pa nov trik učiva biggrin zdej mu dam dve pesti pa u eni je briket, pol pa rečm u keri roki je pa s tačko pokaže biggrin

:lol: najbooooooll :) ke ideje dobiš :D
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 06. Feb. 2007 23:16

Mal jih poberam od tistih k pse učijo trikce mal pa same po seb pridejo :lol:
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 06. Feb. 2007 23:17

mam psička mešančka. :hearts: si pa ful želim eno mačko, samo mama ne 'dovoli'.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 07. Feb. 2007 12:16

bubabiba kaj bi pa ti predlagala za prvi trik da jo naučim? Ja zdj ji tko mal klikam pa dam par briketkov za začetek.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 07. Feb. 2007 18:19

hehe no js sm pa dans klikerček kupla pa upam da bom jutri probala ko bom doma dopoldne.. pa bomo vidli ane.
bubabiba kok časa rab tvoj muc da se nauči trikca?
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 07. Feb. 2007 18:55

Angel girl najbolš ga je naučit kakšen tak trik, ki ga ubistvu sam že uporablja v vsakdanjem življenju. recimo (predlagam) ga hočeš naučit glas pa ko bo mačka zamjavkala klikneš pa ji daš priboljšek in tko neki časa delaš, pol pa dodaš zraven še ukaz glas in pač vadš dokler ne zna tega. sej ji kliknš pa daš takoj za klikom pribolšk ane? No ubistvu to ni tok važno kdaj dobi ngrado, tut če jo pol minute za tem dobi je še zmerej vredu, samo jaz prakticiram takoj. Bi te pa opozorila, da ne prehitevat strikci pa to, vem da komi čakaš da začneš učit, samo raj še mal povežbita to klik plus pribolšk, da bo za zihr vedla za kaj se gre. Sej a ti že gleda v kliker predn dobi pribolšk?

Urszika to je pa čist od trikca odvisno. Npr. tačko, drugo tačko se je naučil v enem dnevu oz par poskusih obrat okol je pa kr rabu par tednov, ker mu ni bil niti mal všeč. :wink:
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 07. Feb. 2007 19:42

bubabiba zdj boš ti tle naš mentro :lach:
Ja jst nardim klikec in takoj za tem dam priboljšek. To se mi zdi da je že mal pogruntala pa tud k vid kliker kr mal gleda vanga ja. Sam se mi pa zdi da se tud naveliča tko recimo če dam 3 klike pa briketka, k četrtič kr neki vandra okol pa je ne zanima tok. Ampak sj je šele 2 dni. Bom zdj vsak dan mal klikala pa bomo vidl kaj bo.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 07. Feb. 2007 19:54

Ja to pa verjamem, da se naveliča, ker pa ne smeš pozabit, da učiš mačka :wink: In z njo moraš takrat delat, ko ima ona motivacijo za to, ne pa kadar ti hočeš. Ker so to tvoje muhe se ji boš morala prilagodit :) Jaz za svojega že točno vem kdaj bo delal, al ko pridem iz šole al pa zvečer okol 11ih. :)
Aja pa s temi briketki..to deli največ 5 min recimo ko prideš iz šole pa 5 pol zvečer ( ok zdej sem dala svoja dva primera kdaj mi dela, to sem ti sam tko dala primer glede razlike v izvajanju le tega).
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 07. Feb. 2007 19:57

Ja seveda to mi je jasno da nima maček koncentracije niti želje po tem da bi nekaj delu 10 minut ali več. Jst sm do zdej tko res mogoče 3 minutke, sam tok da sm ji pokazala. Je ne bom mučla al pa karkol, ker razumem da je mačka samosvoja živalica.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 07. Feb. 2007 20:20

Aha no sej napisala sem ti samo zato, ker si napisala, da je itak šele dva dni, jaz sem ti pa hotla samo povedat da bo tako vedno ne glede na čas učenja.

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov