Tole z alufolijo pa moram probat. Moja dva pobalina sicer vesta, da na pult ne smesta in ko me zagledata, zbežita hitro dol (večinoma)

. Ali pa bi mogoče na posteljo dala, ker eni deli rjuhe so kot tepih skor, jao.
To z obupnim mjavkanjem, ko ne odpreš vrat, mi je pa tudi poznano. Maca je pridna, maček pa ajoj, se smili samemu sebi, mijavka ko zmešan, misli, da se za vrati dogaja ne vem kaj. Groza, res ...
Poli salama je pa itak sveti gral, haha. Znorita čist. Ampak ja, posladek, 1x mesečno mogoče. Je pa fajn za kake tabletke notr skrit

. Drugače od posladkov imata ful rada one pisane srčke (neki vitaminčki). Se še 10 minut oblizujeta

. Mačjo travo je samo mucka, maček noče (ženska pač - mora skrbet za svoje rože

). Suhe girice sta samo vohala, jest jih sploh nista hotla. Pa so mačke kao nore na to.
Od briketov jima mešam Hills in Topix, kuhano pa jesta večinoma isto kot jaz (piščanca, goveje, tuno z malo riža ali testenin), navaden jogurt imata ful rada (dobita občasno), občasno dobita tudi kako žlico mleka

. Od jajčnih zadev jima ne dajem nič (tudi v briketih ne), ker je en maček očitno alergičen na jajca (če sem mu vmešala samo malo Royal Canin Kitten med hrano, je že imel bolj tekoč drekec, isto pri RC Sensitive

).
Tiste, ki imate izključno notranje mačke (stanovanje), jih vozite kaj ven na sprehode? Jaz sem mojega (pač oba skupaj ne morem v naročju nest) hotla malo spoznat z zunanjim svetom (beri: malo okoli bloka, v naročju), ker na balkonu je čist navdušen (pa tudi na balkonsko korito je že skočil, skor me je kap

). No, pa ni šlo. Srček je delal 100 na uro, tresel se je, se stiskal k meni. Groza. Pa ni blo nobenega psa v bližini, niti ljudi. Me je kar presenetil s svojim odzivom.