Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Yazmeen napisal/-a:Gre v kopalnco, skoč na lijak in me začne klicat (to je prov posebno mjavkanje) in vztraja tud zlo dolg časa, če je treba. Pol ji pa odprem pipo in pije iz pipe,
Taka je naša Notti. Samo da teče voda iz pipe, pa je cel žur. Sicer pa obadva, Notti in Žiži, sploh nočeta piti iz svoje posodice za vodo, ampak raje uporabljata kar Sisijino, ki je zanju mini bazenček, in se potem notri namakata.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Naši mački rabita obvezno svežo vodo, Nodi pa rajši pije staro. Jim včeraj zvečer nalijem svežo vodo v njihovo posodico ki jo imajo tu zgoraj v bajti in sta muci lepo pili, Nodi je šel pa dol v kurilnico (kjer ponavadi spijo ponoči) in je tam začel pit vodo, ki je stala mislim da že 2 dni, ker je mami pozabila naliti svežo. Pa je pil in pil in pil . Potem sem mu prinesla svežo pa se je dotaknil ni. Kdo bi razumel te mačke. Pa zalotila sem ga že, da je deževnico zunaj pil in to s takim veseljem
-
PrincetonGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 3. 2009
- Kraj: NY
Tud moja mačka rajši pije staro vodo in ker včasih sveže ni pila me je kar malo skrbelo.
Yesterday is history, tomorow is a mystery, but today is a gift! That`s why it`s called present.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
No, kar se tele vodice tiče, ste mal pozabla da živali točno vedo kaj jim paše in niso tako fensi šmensi kot ljudje, ki hočemo zmer vse frišno itd... Naša tudi rada pije deževnico pa še iz kake luže jo kdaj zalotim. In jaz ne delam nobene panike glede na to, da pazim, da jo na vsake 3 mesece redno razglistim. Tako da, vkolikor skrbite za to, ni večje panike, če vaše mace pijejo staro vodo.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
*purple*, to sploh ni noben problem, ampak standard mačja muha
men tud nikol nav jasn zakaj je velik bolj pitna deževnica (ližeta iz luže na vrhu balkonskih stopnic), voda za rože zalivat (še bolj zabavno je pol prevrnit tisto kanglo in zraven gledat kot da ni blo nč narobe, jez pa skačem v tisti poplavi pa na hitro cunje na kup grabim ), še voda iz wcja ...
Tkoda smo obupal s svežo vodo, še najrajš vidjo, da nafilam bide z vodo in pol to stoji dva dni in hodijo v kopalnico pit.
men tud nikol nav jasn zakaj je velik bolj pitna deževnica (ližeta iz luže na vrhu balkonskih stopnic), voda za rože zalivat (še bolj zabavno je pol prevrnit tisto kanglo in zraven gledat kot da ni blo nč narobe, jez pa skačem v tisti poplavi pa na hitro cunje na kup grabim ), še voda iz wcja ...
Tkoda smo obupal s svežo vodo, še najrajš vidjo, da nafilam bide z vodo in pol to stoji dva dni in hodijo v kopalnico pit.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Summer055 napisal/-a:zna mogoče kkšna pomagat?
Moj maček zadnja dva dni skos neki bruha in vmes je tudi kri?
Jutri ga peljemo k veterinarju, pa me vseen zanima, če je mela mogoče kera kdaj podobne izkušnje.
Naš ko je imel kugo je bruhal tako krvavo slino-nikoli kakšne hrane zravn, vendar smo ga še pravi čas peljali k veterinarju in se je srečno končalo. Pa tud tamala je bruhala v bistvu slino, ampak je bila malo na rdeče obarvana in bi se naj zastupila z eno rastlino kaj smo jo imeli v hiši-smo jo tudi pozdravli.
Jutri ga pa čimprej peljite k veterinarju.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Tearjerker napisal/-a:No, kar se tele vodice tiče, ste mal pozabla da živali točno vedo kaj jim paše in niso tako fensi šmensi kot ljudje, ki hočemo zmer vse frišno itd... Naša tudi rada pije deževnico pa še iz kake luže jo kdaj zalotim. In jaz ne delam nobene panike glede na to, da pazim, da jo na vsake 3 mesece redno razglistim. Tako da, vkolikor skrbite za to, ni večje panike, če vaše mace pijejo staro vodo.
ja razglistene sta skos obedve, tega se ne bojim.Tud driske nobena nima skor nkol.
useen pa ni prijeten ko zagledaš prizor, ko ji naliješ svežo vodo, ona pa povoha pa gre v tuš kabino ostanke tuširanja pit
ok, vidm da nista edine taka čudesa, da pijeta postano vodo, tko da me ne skrbi več.
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Glede postane vode naj bi itak to držal: Voda iz pipe mora stati 24h preden jo daš mački, ker klor v sveži vodi iz pipe draži mačji smrček.
Tko, da še boljše, če hoče postano. Naš ima v kuhinji vodo iz plastenke (iz pipe not natočena pa stoji), v kopalnici pa svežo, pa naj sam izbira, pa večkrat pije v kopalnici.
Tko, da še boljše, če hoče postano. Naš ima v kuhinji vodo iz plastenke (iz pipe not natočena pa stoji), v kopalnici pa svežo, pa naj sam izbira, pa večkrat pije v kopalnici.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Summer055 napisal/-a:zna mogoče kkšna pomagat?
Moj maček zadnja dva dni skos neki bruha in vmes je tudi kri?
Jutri ga peljemo k veterinarju, pa me vseen zanima, če je mela mogoče kera kdaj podobne izkušnje.
za boga, kaj pa čakate na jutri?
sicer pa lahko je kšn tujek kje, levkoza, aids, kuga,zastrupitev...če je zastrupitev, je lahko jutri že pozno
no, se prau, da ubistvu "delamo" čist prou
no, dons sm ga uhvatila je pil clo vodo iz lijaka (lužice), mu zgleda tud una iz bane ni več ušeč
-
°rainbow° - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2009
Napišite še, kakšne vragolije kaj počnejo vaši muci
Naša npr., 1x vsi sedimo v dnevni sobi, ona pa iz kopalnice v gobčku privleče rolo wc papirja, to je blo smeha
Drugač ma ful rada zamaške, ki se uporabljajo v kuhinji za pomivalno korito, in pol tisto okoli nosi, ji je mama kar enega odstopla
Pa akrobatka je tudi, kar iz okenske police direkt na omaro, ki je kar visoka vsaj po zavesah je nehala plezat
Razcartana pa je tak čist preveč...
Naša npr., 1x vsi sedimo v dnevni sobi, ona pa iz kopalnice v gobčku privleče rolo wc papirja, to je blo smeha
Drugač ma ful rada zamaške, ki se uporabljajo v kuhinji za pomivalno korito, in pol tisto okoli nosi, ji je mama kar enega odstopla
Pa akrobatka je tudi, kar iz okenske police direkt na omaro, ki je kar visoka vsaj po zavesah je nehala plezat
Razcartana pa je tak čist preveč...
- belkin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2007
Moj srček pa je prvih par let vedno izkoristil odprta vrata kopalnice in stranišča tako, da se je sprehodil z umazanimi tačkami po banji in pustil svoje odtise ter pil vodo iz wcja
Včasih, ko ima preveč energije čaka za odprtimi vrati in napade mimoidočo nogo
Ko meni, da ga ne opazimo ali pa ko želi še kakšen dodaten briketek vedno nekaj prevrne v kuhinji, tako da vsi skočimo v zrak.
Ko je zunaj in želi priti v hišo, skoči na nadstrešnico, iz tam na balkon iz balkona pa se z glavo zabije v rolete na oknu, da slišimo kdaj pride
Nekaj časa je imel fetiš in se je zmuznil mimo sosedovega psa po stopnicah do vhodnih vrat. Od tam pa na ograjo in po žlebu do naslednjega nastropja. Od tam pa v sosedovo spalnico. Včasih mu bondovski pohod po žlebu ni lih najbolj uspel in se je kot gasilec spustil vse do trave ob tem pa poskrbel za čudovit zvok, ki so ga ustvarjali njegovi kremplji, ki si jih je seveda popolnoma uniču
Včasih, ko ima preveč energije čaka za odprtimi vrati in napade mimoidočo nogo
Ko meni, da ga ne opazimo ali pa ko želi še kakšen dodaten briketek vedno nekaj prevrne v kuhinji, tako da vsi skočimo v zrak.
Ko je zunaj in želi priti v hišo, skoči na nadstrešnico, iz tam na balkon iz balkona pa se z glavo zabije v rolete na oknu, da slišimo kdaj pride
Nekaj časa je imel fetiš in se je zmuznil mimo sosedovega psa po stopnicah do vhodnih vrat. Od tam pa na ograjo in po žlebu do naslednjega nastropja. Od tam pa v sosedovo spalnico. Včasih mu bondovski pohod po žlebu ni lih najbolj uspel in se je kot gasilec spustil vse do trave ob tem pa poskrbel za čudovit zvok, ki so ga ustvarjali njegovi kremplji, ki si jih je seveda popolnoma uniču
-
*white chocolate* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2009
- Kraj: ljubljana
js mam en problem pa sm se odločla da kr sem napišem..uglavnem..nabavla sem mucka starga 7mescev in zna uporablat mačji wc brez problema..ampak predvčeraj in danes..pa je ubistvu..bom kr po domače povedla..ko se je pokakal ja mnde stopu v kakec in itak to razmazu po celem stanovanju tk da zj nwm..od česa je to odvisn,ker uporabljat ga zna..mogoče ima premal peska cca 5cm ga ima v wc-ju..ka nj nrdiiiiiim??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov