Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Men se bo zmešal .
Pridm prejle dam in vprašam mami kako je blo na kontroli in reče, da bo mogu Snežko najbrž še enkat na operacijo ker ma še vedno vse trdo dol . Joj bogi muci moj no. Pa ta veterinar je čudn no. A nej ga peljem še kam drugam na pregled, da slišim drugo mnenje? Dejte mi priporočit kakšnga res fajn veterinarja, prosim!
Pridm prejle dam in vprašam mami kako je blo na kontroli in reče, da bo mogu Snežko najbrž še enkat na operacijo ker ma še vedno vse trdo dol . Joj bogi muci moj no. Pa ta veterinar je čudn no. A nej ga peljem še kam drugam na pregled, da slišim drugo mnenje? Dejte mi priporočit kakšnga res fajn veterinarja, prosim!
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Za mačke je fajn klinika na VF ali Tristokosmatih, jst mam mojedva mačkona oba na VF in sem ful zadovoljna, ker si res vzamejo čas, ti vse razložijo, se tud kej pohecajo... tristokosmatih pa iz izkušenj ne poznam, sem pa slišala že od več ''mačkaric'', da so super veti za mačke tam.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
- Black Kitty
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
@ŽuŽa: sej mogoče si že napisala, sam se mi ni dalo brat miljon strani te teme... Kaj pa je bilo narobe s tvojim muckom oz. za kakšno operacijo je šlo?
Drugače pa VF ima za vikende tudi dežurne veterinarje tam, sam bojo vseen ful bolj srečni, če pacienti pridejo med tednom. Itak ni nikol neke blazne gužve. Aja pa ne ga dat k dr. Kogovšku pod nož - stari je seniln pa komi skalpel drži, čeprav je edn izmed glavnih kirurgov
Drugače pa VF ima za vikende tudi dežurne veterinarje tam, sam bojo vseen ful bolj srečni, če pacienti pridejo med tednom. Itak ni nikol neke blazne gužve. Aja pa ne ga dat k dr. Kogovšku pod nož - stari je seniln pa komi skalpel drži, čeprav je edn izmed glavnih kirurgov
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Na Tristokosmatih je drugače veterinarka Vanja Knez, ki je specializirana prav za mačke. Mi drugače tudi tja hodimo pa imamo same pozitivne izkušnje.
Pa še moj Niki kot mačji princ.
http://www.moj-album.com/slike/567647/w ... lLur.v.jpg
Pa še moj Niki kot mačji princ.
http://www.moj-album.com/slike/567647/w ... lLur.v.jpg
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Tearjerker napisal/-a:@ŽuŽa: sej mogoče si že napisala, sam se mi ni dalo brat miljon strani te teme... Kaj pa je bilo narobe s tvojim muckom oz. za kakšno operacijo je šlo?
Oči ga je povozu ponesreči in je dubu kilo .
Drgač pa dobr da si povedala za tega doktor Kogovška, matr me skor kap zadane k preberem take zadeve.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
^^ O bogec mali
Kakšne so se pa zdaj komplikacije pojavile?
Drugač pa, če te je skor kap ob dr. Kogovšku, vem da je ful mega stručko dr. Zaninovič - na Tržaški v Ljubljani. Cene pri njemu so iste kot na VF pa dr. Zaninovič in dr. Mujagič sta ful strokovnjaka na področju kirurgije. To vem iz prve roke, ker kolegica dela tam. Na VF je največji car drugač dr. Bojan Zorko, sam on žal ne dela operacij mehkih tkiv.
Če se ti pa ni panike še kam dlje zapeljat pa dr. Butinar v Postojni, on je nasploh ful prijazn, ful se zavzame za paciente pa ve, kaj dela, ko ima skalpel v roki.
Drugač pa, držim pesti za maceka
Kakšne so se pa zdaj komplikacije pojavile?
Drugač pa, če te je skor kap ob dr. Kogovšku, vem da je ful mega stručko dr. Zaninovič - na Tržaški v Ljubljani. Cene pri njemu so iste kot na VF pa dr. Zaninovič in dr. Mujagič sta ful strokovnjaka na področju kirurgije. To vem iz prve roke, ker kolegica dela tam. Na VF je največji car drugač dr. Bojan Zorko, sam on žal ne dela operacij mehkih tkiv.
Če se ti pa ni panike še kam dlje zapeljat pa dr. Butinar v Postojni, on je nasploh ful prijazn, ful se zavzame za paciente pa ve, kaj dela, ko ima skalpel v roki.
Drugač pa, držim pesti za maceka
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov