Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Žuža glede tele skupne operacije vprašaj veterinarja, saj bo on najbolje vedel.
Tiavanna a to je tut za mačke? Sem mislila, da je samo za pse, so mi kolegice govorile že pred časom, da so to kupile za pse in da je precej dlake šlo dol, ja, da je bila psica čist suha potem. Mi je pa tudi rekla, da je imela precej trdo dlako po furminiranju , ti si opazila kaj takega?
Tiavanna a to je tut za mačke? Sem mislila, da je samo za pse, so mi kolegice govorile že pred časom, da so to kupile za pse in da je precej dlake šlo dol, ja, da je bila psica čist suha potem. Mi je pa tudi rekla, da je imela precej trdo dlako po furminiranju , ti si opazila kaj takega?
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Ja, je tut za mačke. Prav piše, da je za mačke in pse in je tut slikca macota gor Drugače so pa tri dimenzije, mi imamo medium in je lih prav veliko oz. široko. Drugače pa zaenkrat nisem nič opazla, da bi imeli kaj tršo dlako. Edino kar se mi zdi je, da vsake toliko ustvari malo statične elektrike in ne vem, kok je to prijetno/neprijetno za živali... Čeprav moji niso niti trznili.
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Pri furminiranju ( ) je treba pazit samo na to, da se ne ''spozabiš'' in da ne furminiraš preveč, ker lahko psu ali mački pobereš preveč dlake. Sicer sem pa tud jst slišala, da je super zadeva.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
ŽuŽa napisal/-a:honeydew napisal/-a:No glede domzalskih vetov je tko...
nas muc je imel neko infekcijo na dlesnih (to ima 60, 70% mack), je gospod rex ni postavil, ampak je rekel da nasemu mucu cisto normalno rastejo zobe, ko sem ga cez par dni peljala v Horjul, da je dobil cepivo je Polona ugotovila da ima vrocino in da morajo vsi zobki razen stirih cekano ven, ker se mu lahko vname lobanja... tolk o veleumnem rexu.
Tisti drugi pri Texas srednji soli je pa pacient in se ga izogibajte v velikem loku.
aja, naj omenim se to da je rex mojo drugo muco zelel sterilizirati, jo odprl in ko je zelel poseg opraviti je sele opazil da je muca ze bila sterilizirana (verjetno od prejsnjih skrbnikov). Zelo egoisticno je pripomnil, da jo je verjetno on sam prvic steriliziral, ker se reza sploh ni videlo.
To so taki lopovi da glava pece.
Hmm men je pa oči reku, da je biu ta pr Rexu ful uredu veterinar. Skos ga je božu; reku je da ma lepe učke; pa tko ful prjazen je bil.
En uprašanje : a je to dobt da ga ob isti operaciji kastrira in mu kilo operira?
Ja, mojga muca je tud bozu, v isti sapi ga je bil pa pripravljen v mukah pusti dalje bluzit. Bozu pa hvalu ga pa je ja - ker to je najbolj vazno
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
^^Ok lej ni treba takoj zavijat z očmi. Hotla sm poudart odnos veterinarja: ker tm v Domžalah ga niti pogledu ni; nč ni biu prjazen, niti pobožu ga ni, da bi se mačk bolš počutu. Tuki pr Rexu na Rodici je bil pa muci čist miren, ker se je tud veterinar lepo obnašal. Hotla sem samo pohvalit odnos, ker se mi zdi tud ta del pomemben.
Slabih izkušenj jst do zdej s tem Rexom nimam; za rano mu je dal eno mazilo in je že velik boljše, ne šepa skor nič več.
Reku je, da mormo spremlat kok bo hodu kakat, ker če ne bo nič ga bo treba operirat. Pa v sredo more zdj na kontrolo pridt.
Slabih izkušenj jst do zdej s tem Rexom nimam; za rano mu je dal eno mazilo in je že velik boljše, ne šepa skor nič več.
Reku je, da mormo spremlat kok bo hodu kakat, ker če ne bo nič ga bo treba operirat. Pa v sredo more zdj na kontrolo pridt.
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
men so najboljši kirurgi pa veterinarji na šmartinki v kliniki 300 kosmatih..
tm se res mucek fajn počut...jz sm mojo Mišo pelala tja sterilizerat pa je prespala noč tm pa je biu celo noč en dežurn d je pazu na živalce pa jih božau pa tko..res en topel odnos vspostavljo ljudje z našimi živalcami
tm se res mucek fajn počut...jz sm mojo Mišo pelala tja sterilizerat pa je prespala noč tm pa je biu celo noč en dežurn d je pazu na živalce pa jih božau pa tko..res en topel odnos vspostavljo ljudje z našimi živalcami
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
Aja? Pri nas so pri Sisi in pri Notti končali v dveh urah. Ob osmih zjutraj sem peljala na kliniko, ob desetih smo bli že na poti domov.
Sem mislila, da se je mogoče kej zakompliciralo, da je mogla tam prespat.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
moja je po 10ih letih kr zginla... in še zmer jo pogrešam..ene 2 mesca je od njenga izginotja..je pa res,da se je zadnm emsc obnašala tko čudn,ko je jedla hrano OZ. je sploh ni več mogla hrist-ni se slišal,sma pogoltnla je,pol je pa bruhala ...in zadn dan je baje se pršla nahrant,tko pogledala mojo babi ful douh u oči pa vidla da nemore jest..pa je kr šla...in je ni...zgleda je šla umret :( upam da je ne bomo kje najdl k to bi blo men najhujš
tko da,če katera prodaja oz. odda mucija, k ma za malenkost oz. usaj mau daljšo dlako, nima veze barve <33 nej javi na ZS! plz
bla je pa tak corti morti moimoii**
tko da,če katera prodaja oz. odda mucija, k ma za malenkost oz. usaj mau daljšo dlako, nima veze barve <33 nej javi na ZS! plz
bla je pa tak corti morti moimoii**
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
frigga napisal/-a:Aja? Pri nas so pri Sisi in pri Notti končali v dveh urah. Ob osmih zjutraj sem peljala na kliniko, ob desetih smo bli že na poti domov.
Mi smo ju tudi čez noč imeli na kliniki. Smo ju popoldne odnesli tja in ju prišli drugi dan dopoldne iskat. Pač nam je rekel, da je boljše, če se muca čist zbudi pa spravi k sebi tam lepo v miru.
- tashykaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 7. 2008
- Kraj: Novo mesto
honeydew napisal/-a:tashykaa napisal/-a:aja men sam zanima kuk je dobr dat odstrant kremple. večinoma je skus notr. odstrant bi ji pa dala ku me je že 2x opraskala po obrazu.
Odstranit kremple?!?!? A si padla na doping testu? Nohte se lepo malenkost postrize s skarjami namenjenimi za macje kremplcke.
Ingnorance is bliss
a si ti slučajnu narobe prebrala? napisala sm d ME SAM ZANIMA. nimam pa namena tega delat in si delat spet dodatne stroške. vem d mačka ne more bit brez kremplev tako kot mi brez nohtov. aja pa doping test je za športnike č si slučajnu pozabila.
- tashykaa
- Sramežljivka
[quote="chiqqa"]moja je po 10ih letih kr zginla... in še zmer jo pogrešam..ene 2 mesca je od njenga izginotja..je pa res,da se je zadnm emsc obnašala tko čudn,ko je jedla hrano OZ. je sploh ni več mogla hrist-ni se slišal,sma pogoltnla je,pol je pa bruhala ...in zadn dan je baje se pršla nahrant,tko pogledala mojo babi ful douh u oči pa vidla da nemore jest..pa je kr šla...in je ni...zgleda je šla umret :( upam da je ne bomo kje najdl k to bi blo men najhujš
nekatere živali lahko to nardijo, sm že slišala za ta primer.
nekatere živali lahko to nardijo, sm že slišala za ta primer.
- tashykaa
- Sramežljivka
Yazmeen napisal/-a:tashykaa napisal/-a:pr nama je tud mijaukala non-stop.pa je mijaukala vse možne pesmi. sva jo mela poln k... pa jo je moj vn vrgu, iz hiše, da bi se zgonila. sam verjetn ga ni dubila, ku je pol doma spet mijaukala. pol sva jo dala sterilizirat, zdj pa kot da je ni. moraš prau pogledat kje je. zdi se mi d se je po operaciji mau umerla, pa dlaka ji mau manj odpada. res d je operacija 61€, sam se splača, maš doživljenjski mir. je pa zato bul poskočna. skočila mi je na pult, ku prej ni, pa na okno od kopalnice, ku prej ni mogla.
aja men sam zanima kuk je dobr dat odstrant kremple. večinoma je skus notr. odstrant bi ji pa dala ku me je že 2x opraskala po obrazu.
A veš, sj ta mačka ni sama prosila, da jo vidva vzemta, če vama je tok težko skrbet za njo. Mislm, lih tko pišeš, k da je videt ne morš Dejta jo kšnmu, k bo skrbel za njo z mal več ljubezni in brez odpora do nje.
midva sva mačko uzela ker sva želela mau popestriti use skp. maca je pr nama čist zadovolna ku jo tud ujčkava in vednu ma za jest in čisti wc. pa se pribolške dobiva. pa usako jutro jo počohava. tko d ne ti men d mava odpor. pa ti posluši 24 ur 7 dni v tednu njeno opero. še jest in spat ni mogla ku so jo hormoni razganjal. pa sva se odločila d ji zmanjšava muke. zdj je pa tko pridna d kot d je ni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]