Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
bubabiba, a misliš da to tiste kej briga?sam da se jih znebijo čimprej sicer pa če je šel muc v dobre roke nič ne rečem, ampak mariskdo ne zna ravnat s tako malim mucom.Mi mamo že velim prakse, že ko smo mogl vseh 11 mladičev od psice na novo rojenih vsake dve uri tri tedne hrant po dudi.
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Mladič mora imet mamo, če ima možnost, ker se mu to potem pozna, če je vzet prej iz legla. Ni isto, če človek nadomesti mamo, tudi če se nevem kolk ukvarjaš z njim...boljše kot nič ni pa isto. ja ene res briga, samo če bi jih prijavili bi plačali kazen. Veliko ljudi pa je, ki jim ni vseeno in se tega stiktno držijo, to so seveda naše članice društev in ki mucke h sebi jemljejo začasno...pa vse več je takih na srečo!
-
Tinchka - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2005
- Kraj: ŠpG/LJ
Ja res jih veliko ne briga. Samo za mladiča je fajn, da ima mamo ne samo zaradi hrane, ampak tudi zato da se... kako bi rekla... socializira. Je kasneje v življenju bolj umirjen, se pusti ljudem, tisti, ki so pa ostali zgodaj brez mame, imajo komplekse. Sej naša je bla tudi zgodaj najdena zunaj brez mame in je zdej bolj divja in boječa. Sam je še mlada, tako da upam, da se bo počasi navadila.
bubabiba, si me ravno za malo prehitela
bubabiba, si me ravno za malo prehitela
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ja sej vem, jst se strinjam s tem.sej mi tud nismo vzeli mladičev psici.Psica je bila na liniki in se je borila za življenje, kaj čmo druzga kot bedet celo noč in jih hrait
mojima dvema mačkama se je dobro videlo, da nista imele mame.obedve sta cuzale.Ena (prejšnja) je cuzala svojo tačko, sednaja pa cuza svoj rep.vsakič ko se stisne h men in gre spat mi najrpej dve ure brenči s predenjem in cuza rep kr pojedla bi jo, tok je sladka
maček je pa mel mamo, pa nč ne počne kej tazga.
mojima dvema mačkama se je dobro videlo, da nista imele mame.obedve sta cuzale.Ena (prejšnja) je cuzala svojo tačko, sednaja pa cuza svoj rep.vsakič ko se stisne h men in gre spat mi najrpej dve ure brenči s predenjem in cuza rep kr pojedla bi jo, tok je sladka
maček je pa mel mamo, pa nč ne počne kej tazga.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Moja Simba (ta črna, k jo mam pr seb) je bla tud bog ve kolk časa brez mamice in hrane, k sva jo midva najdla, ker je bla čist shirana in dehidrirana in je tud že zgubila un refleks požiranja, sploh ni več znala jest Tko da je bla ful na nitki, če neb v dveh dneh začela jest, bi umrla. Pr veterinarju so jo nafilal z antibiotiki, fiziološko, enimi proteini al kaj, pol je blo pa od nje odvisn. In sva ji prov z brizgo turila hrano čist v grlo, pa je komi kej pojedla, pol drug dan je pa pol sama napadla tisto hrano, pa ni sam jedla, ampak prov žrla!
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Tole morte slišat in videt - The Mean Kitty Song Ful dobr...pa tak luškan mucek!
-
Tinchka - Komunikatorka
Naša mačka ima čist iste fore!!!! Mi smo jo tudi krotili s kuhinjskimi rokavicami, popraskani smo bli pa trikrat bolj kot tale tip. Da ne rečem, da nam je razbila že skori vse, kar je blo za razbit...
Ma jo mamo vseeno neizmerno radi!!!!
Ma jo mamo vseeno neizmerno radi!!!!
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Moja Simba je že 3 leta stara in je še zmer tak vragec, sam igrala bi se, ful je še taka otročja. Pomojem je to odvisn tud od karakterja, ker tamali dve sta si že zdj čist različni. Bela je taka k Simba, taka naspidirana, ful se igra, ful je nagajiva, vse jo zanima itd, črna je pa čisto nasprotje, čist je mirna, plašna, nč jo kej preveč ne zanima...
Uglavnem, k je bla Simba še mladič sm jst mela take roke skoz, da k mi je enkrat v eni drogeriji prodajalka nanesla en puder na roko, se je kr ustrašla Bog ve, kaj si je misnla, sam sm jo pol razsvetlila, da mam mejhnga mačka doma in mi je rekla:"Mačka al tigra?!"
Uglavnem, k je bla Simba še mladič sm jst mela take roke skoz, da k mi je enkrat v eni drogeriji prodajalka nanesla en puder na roko, se je kr ustrašla Bog ve, kaj si je misnla, sam sm jo pol razsvetlila, da mam mejhnga mačka doma in mi je rekla:"Mačka al tigra?!"
-
Tinchka - Komunikatorka
Tud moje roke še zdej eni tako gledajo Prav zgroženo: kaj je s tvojimi rokami?!?!?!?! Ah nč, sam mačjega mladiča imam doma
Zato že neki časa razmišljam, da bi ji krempljčke postrigla. Ker mi velikokrat spleza na hrbet in grejo krempeljčki tudi skozi majco in to boli
Zato že neki časa razmišljam, da bi ji krempljčke postrigla. Ker mi velikokrat spleza na hrbet in grejo krempeljčki tudi skozi majco in to boli
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Moja gre pa na sterilizacijo ta teden alpa neslednji teden, odvisno kdaj bom mela čas da jo pelem. Pa me zanima če katera lahko priporoči na gorenjskem kam naj jo peljem. Ubistvu med Kranjem pa Lescami se odločam
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov