Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
jst sm tut Piko prjavla na whiskasovo tekmovanje - http://www.whiskas.si/vote-for-cat-of-the-month.html#pics
ne razumem pa, da majo ene mačke v enem mescu po tisoče glasov - a se to da ponaredit al kako?
ne razumem pa, da majo ene mačke v enem mescu po tisoče glasov - a se to da ponaredit al kako?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Ja, ful sta lušne Zdj uživata tkole na pečki, prej sta pa zmrzvale tle okol našga bloka, to sta res takoj tekle pod kšn avto, k se je prpelu, da sta se mal pogrele, revce Pa bog ve, kolk sta duble za jest (no od mene sta občasno), k zdj dobesedno žreta, k jima damo za jest.
Drgač je pa tale črna še mal bol zadržana (ampak tud skoz bolj zaupljiva), bela je pa taka pojava, kokr kol jo namontiraš, tko bo ostala, boli jo k... za ceu svet Psa je sam mau čudn pogledala (k sta se prvič vidle od bliz) in se lepo butnla nazaj dol in zaspala, črna je pa res zapihala in jo je s taco po nosu (psičko), tko da se zdj ona njiju boji
Drgač je pa tale črna še mal bol zadržana (ampak tud skoz bolj zaupljiva), bela je pa taka pojava, kokr kol jo namontiraš, tko bo ostala, boli jo k... za ceu svet Psa je sam mau čudn pogledala (k sta se prvič vidle od bliz) in se lepo butnla nazaj dol in zaspala, črna je pa res zapihala in jo je s taco po nosu (psičko), tko da se zdj ona njiju boji
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
bubabiba napisal/-a:Josephina napisal/-a:Eni prjatli so jih mel, sam jih zdej nimajo vec.
Kok so lepe, mami bi birmanko js pa Eksoto.
A nisi rekla, da bi perzijko?
Ja, sam ko sem vidla Eksoto, sem si premisnla. Sicer bi bla vesela katerekol dolgodlake pasme, sam ce bi lahko zbirala bi zbrala Eksoto.
-
Josephina - Cosmofrik
Ta bela je cist kjut
Jaz bi takoj mela novo mucko.
Jaz bi takoj mela novo mucko.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Sej lahk je ista mama jima (Černi in Šejli)..sam fotr je lahk drugi..
Drgač je pa bela tuk lepaaa..ijooj
Drgač je pa bela tuk lepaaa..ijooj
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Josephina napisal/-a:bubabiba napisal/-a:Josephina napisal/-a:Eni prjatli so jih mel, sam jih zdej nimajo vec.
Kok so lepe, mami bi birmanko js pa Eksoto.
A nisi rekla, da bi perzijko?
Ja, sam ko sem vidla Eksoto, sem si premisnla. Sicer bi bla vesela katerekol dolgodlake pasme, sam ce bi lahko zbirala bi zbrala Eksoto.
Če izbiraš samo glede na videz, potem je pravzaprav vseeno, če vzameš kakšnega dolgodlkega mešančka. Jih siguno dosti išče nov dom.
Aja pa mačka je eksotka.
-
Josephina - Cosmofrik
Ja dobr, nisem glih vedla kako naj sklanjam ta ime.
Drugac pa vrjamem, da je velik muck zapuscenih, samo ce bomo mel (kar dvomim), bi izbirala med Eksoto al pa Birmansko mucko.
Do zdej smo mel samo enkrat čisto Perziko in je blo z njo najmanj problemov, kot pa z mešančki.
Drugac pa vrjamem, da je velik muck zapuscenih, samo ce bomo mel (kar dvomim), bi izbirala med Eksoto al pa Birmansko mucko.
Do zdej smo mel samo enkrat čisto Perziko in je blo z njo najmanj problemov, kot pa z mešančki.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
*purple* napisal/-a:aaaaaa Yazmeen, kere okice ma tale tačrna muca, Čarna če se ne motim? prov ubedve sta res totalno kjutiš noo.sam mal mi je tole čudn, a sta sploh sorodnika, ker mi ne zgledata podobna?
Sta, sta, sestrci sta
Sj Čarna (ta črna) tud ne zgleda čist navadn maček, ma tud tako bolj gosto dlako, v glavo je pa mal kokr ena perzijka, tak okrogel obraz ma, oči ma čist okrogle in vse ma tko nabasan skp, kokr perzijci.
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Josephina napisal/-a:Ja dobr, nisem glih vedla kako naj sklanjam ta ime.
Drugac pa vrjamem, da je velik muck zapuscenih, samo ce bomo mel (kar dvomim), bi izbirala med Eksotko al pa Birmansko mucko.
Kakšne probleme imaš v mislih pri mešančkih?
Pa zakaj pa bi ti birmansko oz eksotko..kakšn posebn razlog? (no ja edin videz kar ni lih razlog za vse...) Just askin.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov