Ljubljenčki - Mačke

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Dec. 2007 14:42

cReAmY napisal/-a:moj muc je pa zdle ostal pri veterinarju..ob 12h ma operacijo ušeska...najprej so rekl da bi blo najbols da bi mu kr uho odrezal..pa sm rekla to pa ne...zdej bo pa druga rešitev...mal je grozn :cry:

se strinjam tukej z migreno.Boplje uho, kot kej resnega.Se pa strinjam da je bogi :( Ti ga sam stiskej ko bo domov pršou, da se bo mal boljše počutu :)

drgač ma pa moj maček ušeska že enih pet let preklanega :D enkrat se je tepu, pa mu ga je en razklal, ampak je veterinar reku da ne bo šival, ker ni nobene večje nevarnosti pa še nekak skupi bi potem lahko mel uho potegnjeno.zdej ma pa razklanega.sej ne ful, majčkeno,ampak se vidi.

Migrena, pa si ti prepričana, da je s tvojim mačkom nasplošno vse uredu in da se res ni zamenjal za kej druzga? :D Oziroma opazi se da te maček rad heca :lach:

sej mački so res eni posebneži.Jst ma tud mucko pa mucko pa mata obadva kr nekej svojih ritualov, za katere se še zdej sprašujem če so res normalni.

recimo maček je brikete iz posode, ampak jih prej s tačko, eno po eno na tla meče in je iz tal :D sploh noče iz posode jest.

čudna bitja so teli mački...
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 05. Dec. 2007 15:50

*purple* napisal/-a:recimo maček je brikete iz posode, ampak jih prej s tačko, eno po eno na tla meče in je iz tal :D sploh noče iz posode jest.

Jaaa to tut naš dela :lol: ... res mi ni jasno v čem je fora?!

Ma jest se telim mačjim foram prov nasmejem pa vsakič me s čim novim preseneti.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2005
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinchka » 05. Dec. 2007 15:56

cReAmY napisal/-a:ne, samo ne ga imet zunaj. TReba je zelo pazit, da se maček ne prehladi...js vam priporočam, da ga sploh ne kopate. Mački se umijejo sami.

Mi ga ne kopamo več od takrat, ko sem ga js enkrat in se je tako prehladil, da so rekli, da ma ledvičke čist na koncu in če bo preživel noč bo.

zelo me je strah it veterinarju po njega pol...kaj če se ni dalo drugače in mu bo odrezu uho..js bom tam skupi padla:S

Sej ga mamo vedno noter, edino če se je prehladil, ko smo ga iz prejšnjega bivališča v novo peljali. Umivamo ga pa tudi ne, se sam, pa je zelo čist.

Kako pa je s tvojim mucom?
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Dec. 2007 17:29

MIGRENA napisal/-a:
*purple* napisal/-a:recimo maček je brikete iz posode, ampak jih prej s tačko, eno po eno na tla meče in je iz tal :D sploh noče iz posode jest.

verjetno je boljši okus če še malo praha iz tal pobere :D tega odgovora pa res en poznam in me prav zares zanima, zakaj hudič ne je iz svoje pregrešno drage posode? :D
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a cReAmY » 05. Dec. 2007 17:34

Moj muc je zdej doma...niso mu ušeska dal stran..tko da je vredu..ma pa ovratnik da si ne spraska šivov ampak s tem ne more hodit tak da je mal tečn :) ..pa ful se dere k ga boli...včasih kr kriči..

zdej bova papala kmalu:)
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 05. Dec. 2007 18:12

Me veseli da je vse v redu, sej ovratnika se bo pa kmal navadu naš je tadrug dan že veselo po štengah z njim laufu :D
Drugač pa verjem da tud če ne bi mel več ušesa bi ga mela še bolj rada k bi bil še bolj posebn ;)
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 05. Dec. 2007 19:48

Migrena, moja tud to dela :D

Sam da ji jst mečem uno njeno miško in pol jo gre iskat in mi jo vsa naspidirana prnese nazaj in mi jo res tko vrže iz ust in pol res čaka vsa na trnih, da ji jo bom spet vrgla. To res uživa v tem.
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2005
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinchka » 05. Dec. 2007 20:05

Creamy, me veseli, da je muc v redu :) Želim mu čimprejšnje okrevanje.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 05. Dec. 2007 21:55

MIGRENA napisal/-a:

Našmu se pa tok jest mudi, da sploh grizt nima cajta brikete kaj šele, da bi jih vn metu haha, zanga je vsaka podlaga dobra sam da so briketi na/v njej. :wink:
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 06. Dec. 2007 0:00

hehe :D to z briketi je tui meni znano...ampak najbolj orginalni so pa takrat, ko jejo kocke s konzerve - dam v posodo pa s tacko je direkt ven...kot ljudje :lach: Gospod maček itak :D
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 06. Dec. 2007 0:24

bubabiba napisal/-a:
MIGRENA napisal/-a:

Našmu se pa tok jest mudi, da sploh grizt nima cajta brikete kaj šele, da bi jih vn metu haha, zanga je vsaka podlaga dobra sam da so briketi na/v njej. :wink:

tvoj ej pa tak kot moja tadruga mačka.Una bi še skledo pojedla najraj, pa že tko je tu mač predebela :? ta se kar zapodi v tisto hrano z glavo vred.

o Sadie, ja tud to poznamo.v hrano, pol pa po novo položenem laminatu ves tist golaž potacat :roll: :evil: bravo maček, drugič bom jst teb tacala z bananam k jih en maraš po tvoji deki! ( :D ) jezna, ampak prisrčno je pa vseen :D
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 06. Dec. 2007 13:59

Moja pa je tko k se za gospodično spodob :D Lepo iz sklede, nč ne umaže. Sicer pa je sam brikete, une hrane iz konzerv sploh ne mara, pa tu salame ne, hrenovk...čudn mačk :nixweiss:
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 06. Dec. 2007 14:02

naš muc pa prav ene čudne ceremonije na svojem WC-ju dela :twisted: , mjavka, praska, skače, razmetava pesek....
Kje se dobi kak dober mačji WC, ker sedanji mu glede na njegove takšne ali drugačne potrebe ne odgovarja :D :roll:
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 06. Dec. 2007 15:45

purple sej naš je tut predebel zato ima omejeno količino hrane dnevno, ker drugač bi jedu dokler ne bi poču pomojem. :)

Yazmeen sej salame in hrenavk mačka ne sme jest..salame so preslane več al manj, v hrenovki se pa itak neve kaj vse je lahko not zmešano. naš tut ne mara mokre hrane, samo zdej sem odkrila eno, ki mu je všeč..in sicer ta od Shebe tanova, ko je v taki mejhni posodici pa imajo tri okuse...to pa takoj poje. :wink:

barby* v vseh bolje založenih trgovinah za male živali.
Uporabniški avatar
Ronnie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ronnie » 06. Dec. 2007 16:16

En naš maček je star 10 let in ma tut 10 kg. Mene je že prou strah da bi ga kap zadela od debelosti al pa kej podobnega... :?

Sem bla pa ful presenečana in vesela ko sem vidla, kok se majo oni med sabo radi. smo meli enga mucka k je biu ful bolan in ni mogu tut hodit več, tko da sploh nismo vedl več kaj naredit (ker je vsak dan že dobil injekcijo pri veterinarju). In vsakič ko smo ga pripelal nazaj je mlajši muc čist znorel od veselja in je skos skrbel zanj tako, da ga je umival in ga s tačko božal po glavi, pa spal je zraven njega skos. Ko se mu je pa kdo približal je pa takoj skoču pokonci in se pred njega postavil, kot da ga je hotu zaščitit.
Res lepo je blo za vidt. Še veterinar je reku, da kej tazga še ni vidu in ga je slikal. :D
Na srečo se je naš muci le kokr tok pozravil, je pa zdej ratal tok razvajen, da noče več ven. :D

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov