Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tinchka - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2005
- Kraj: ŠpG/LJ
Zato pa moreš kupit elastično ovratnico oz. tako, k ma elastiko gor, da se lahko raztegne (sej so skor vse take). Jst sm našemu tud kupla, sam je še premajhen, se ovratnice sploh ne da tolk skrajšat, da bi jo mel ravno prav kratko, potem pa se mu je nogica notr zataknla pa tud v gobček mu je šla.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Yazmeen napisal/-a:^^Jst pa mačku res ne prvoščm, da mu non stop un zvonc nažiga tm pr ušesih, bogi revež
Nš ga je imel pa ga ni nič motilo..vsaj kazal ni, da bi ga. Je pa fajn, ko ga pokličeš, ko je zunaj pa slišiš eno zvončkljanje..no sej zdej itak ni več. Ampak je pa isto pol ubistvu ko maš ti radio prižgan zraven mačka..
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
naši 2 muci tudi nimata ovratnice. Skos sta samo na dvorišču, ne lutata daleč
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
cReAmY - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 4. 2007
ma ktera kakšne izkušnje s polipi, ki rastejo mačku v ušesu? To so taki izrastki, nič narobe, sam moj muc si nonstop to praska in je res kri ful tekla vn pa gnoj se začel nabirat...
danes je bil ze drugi dan pri veterinarju ker je ze star 13 in delajo krvne preiskave če je zdrav, da bodo pol v narkozi mu tist odstranl.-.res grozn
danes je bil ze drugi dan pri veterinarju ker je ze star 13 in delajo krvne preiskave če je zdrav, da bodo pol v narkozi mu tist odstranl.-.res grozn
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Naš tut ne mara ovratnic jest sm pa tko očarana nad njimi... sm mu eno tako črno kupila k ma gor kao diamantke sam je ves živčen k mu jo gor dam pa še skoz se praska pa tist zvonček kdaj v usta dobi pa ga hoče odtrgat tko, da sem pač obupala nad ovratnicami.
Pa kaj zdej dela --> sred noči začne posodico s hrano s tačko premikat po ploščicah, da se ja najbolj sliši, ker pač hoče, da nekdo vstane. Al pa zjutrej k vid, da se oblačim pa pripravljam za v službo mi lump iz sobe noče, prov v kšn najbl stisnjen kot se spravi in noče ven. No k ga pa že nekak zvabim ven (s kakim priboljškom ) me pa tko žalostn gleda tam na hodniku, da se men kr srce para k ga moram pustit
Pa kaj zdej dela --> sred noči začne posodico s hrano s tačko premikat po ploščicah, da se ja najbolj sliši, ker pač hoče, da nekdo vstane. Al pa zjutrej k vid, da se oblačim pa pripravljam za v službo mi lump iz sobe noče, prov v kšn najbl stisnjen kot se spravi in noče ven. No k ga pa že nekak zvabim ven (s kakim priboljškom ) me pa tko žalostn gleda tam na hodniku, da se men kr srce para k ga moram pustit
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- Eileen
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2005
MIGRENA napisal/-a:Pa kaj zdej dela --> sred noči začne posodico s hrano s tačko premikat po ploščicah, da se ja najbolj sliši, ker pač hoče, da nekdo vstane. Al pa zjutrej k vid, da se oblačim pa pripravljam za v službo mi lump iz sobe noče, prov v kšn najbl stisnjen kot se spravi in noče ven. No k ga pa že nekak zvabim ven (s kakim priboljškom ) me pa tko žalostn gleda tam na hodniku, da se men kr srce para k ga moram pustit
Ta tvoj muc je pa pameten...ve, na katere strune je treba zaigrat.
-
cReAmY - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 4. 2007
ne, samo ne ga imet zunaj. TReba je zelo pazit, da se maček ne prehladi...js vam priporočam, da ga sploh ne kopate. Mački se umijejo sami.
Mi ga ne kopamo več od takrat, ko sem ga js enkrat in se je tako prehladil, da so rekli, da ma ledvičke čist na koncu in če bo preživel noč bo.
zelo me je strah it veterinarju po njega pol...kaj če se ni dalo drugače in mu bo odrezu uho..js bom tam skupi padla:S
Mi ga ne kopamo več od takrat, ko sem ga js enkrat in se je tako prehladil, da so rekli, da ma ledvičke čist na koncu in če bo preživel noč bo.
zelo me je strah it veterinarju po njega pol...kaj če se ni dalo drugače in mu bo odrezu uho..js bom tam skupi padla:S
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
^^ Ah kaj uho, najbolj važen je, da bo živ in zdrav
Jest pa ugotavljam, da ima naš maček mal pasjih genov, ker mu recimo vržem svinčnik po hodniku in se on zapodi 100 na uro za tistim svinčnikom pol mi ga pa prinese pa čaka, da ga bom spet vrgla
Jest pa ugotavljam, da ima naš maček mal pasjih genov, ker mu recimo vržem svinčnik po hodniku in se on zapodi 100 na uro za tistim svinčnikom pol mi ga pa prinese pa čaka, da ga bom spet vrgla
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov