Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
To ni nic nevarnega. Mački bruhajo ce jejo travo al pa zarad dlake. Baje to ni nevarno.
-
Josephina - Cosmofrik
Mi smo nasga pelal vsak let, smo prov dobival na dom obvestilo, kdaj ga mormo cept za kej.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Migrena mačka je treba cepit vsako leto, tako kot psa. Na začetku je malo več cepljenj, potem pa 1x letno. Tako da je najbolje da ga vsako leto na isti mesec pelješ cepit in to je vse
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Aha evo zdej sem našla. Mačke naj bi se cepilo proti mačji kugi, mačji gripi, mačji levkemiji in steklini. Od tega za notranje mačke --> za kugo in gripo in sicer po prvem cepljenju ponovno čez eno leto potem pa po posvetu z veterinarjem.
Morm obvezno mal veterinarja povprašat.
Morm obvezno mal veterinarja povprašat.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Če je muc notranji potem se cepi enkrat na dve leti, drugače vsako leto.
Zunanjega se cepi proti vsem kar si naštela (samo namesto girpa se reče nahod), edino za steklino samo, če živiš v bližini kakšnega ozda, polja. če je mačka notranja se jo cepi proti kugi in nahodu. To je vse v enem cepivu..na nalepki ti pišr CVR kar pomeni rhinotracheitis(nahod), calici(calicivirus) in panleukopenia(kuga).
Zunanjega se cepi proti vsem kar si naštela (samo namesto girpa se reče nahod), edino za steklino samo, če živiš v bližini kakšnega ozda, polja. če je mačka notranja se jo cepi proti kugi in nahodu. To je vse v enem cepivu..na nalepki ti pišr CVR kar pomeni rhinotracheitis(nahod), calici(calicivirus) in panleukopenia(kuga).
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Seveda da je posebna pasma, britanska kratkodlaka mačka (ne vem če je popolnoma pravilen izraz).
http://www.whiskas.co.nz/Breeds/default.asp?b=227&subnav=a-d
Meni ni ravno najljubša, preveč okroglo glavo ima, mam rajši podolgovate gobčke.
Če bi se potrudla bi gotov našla vzreditelje, ker če hočeš prav tako mačko moraš kupit tako z rodovnikom.. dvomim da boš našla kako tako mešanko kaj hitro.
Mogoče bi bubabiba kaj več vedla.
http://www.whiskas.co.nz/Breeds/default.asp?b=227&subnav=a-d
Meni ni ravno najljubša, preveč okroglo glavo ima, mam rajši podolgovate gobčke.
Če bi se potrudla bi gotov našla vzreditelje, ker če hočeš prav tako mačko moraš kupit tako z rodovnikom.. dvomim da boš našla kako tako mešanko kaj hitro.
Mogoče bi bubabiba kaj več vedla.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Mojga mačka pa ze 4 dni ni, no skoraj 5.
Sploh ne verjamem več, da je še živ. Sej se je že potepal, ampak to je blo največ 2 dni, potem je pa ratal lačen in prlaufal domov. Bojim se, da se mu je res kaj zgodilo.
A je možno,da se tok dni potepa okol?
Sploh ne verjamem več, da je še živ. Sej se je že potepal, ampak to je blo največ 2 dni, potem je pa ratal lačen in prlaufal domov. Bojim se, da se mu je res kaj zgodilo.
A je možno,da se tok dni potepa okol?
-
Josephina - Cosmofrik
Yazmeen napisal/-a:Dobr, da ste mojga mačka čist ignoriral
Hecam se
Tak je kot moj preminuli Cac Res luskano bitje.
polly-polly nočem te strasit, sam moj je tud med pocitnicami zginu za 4 dni in pol smo ga nasl mrtvega. Ker ponavad je po 2gem dnemu prsu nazaj, ker je bil lacen, takrat pa ni No ampak vedno se lahko prikaze nazaj, macki so pac potepuhi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov