Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Tiavanna napisal/-a:Ma ne, ni najljubši. Vsi trije so mi enako ljubi, pa kolkr neverjetno se to sliši. Res, nebi mogla izbrat nobenega, ker so si tako različni med sabo, da...
Ma, res so vsak po svoje lepi Imena si jim pa svetovna dala
I love SISLEY& RW
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
urszika napisal/-a:A rastejo ane? A jih mate skoz notr?
Uf, rasejo ko nori. Ko pomislim kak čevapčič je bla Minnie, ko sem jo dobila... Drugače so pa skos noter, ja. Včasih se grejo tut malo posončit na balkon. Na vrt si jih pa ne upam spustit, ker mamo cesto takoj zraven...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
A kdo ve, če je treba mačke kej preventivno na preglede peljat pa kdaj vse se cepijo? Mi smo našega cepili kuj k smo ga dobili (v kartonu mu piše kombinirana vakcinacija) pa kastriral in to je to.
Pa še eno vprašanje: a vaši mački kdaj bruhajo? Mene ful skrbi k je naš zdej v zadnjem mesecu ene 3x, ampak mu ni blo nič slabo al pa kej sam pobruhal je mal pol je bil pa čist normalen. Zdej pa ne vem al bi blo lahko kej narobe al je to sam zarad dlak.
Pa še eno vprašanje: a vaši mački kdaj bruhajo? Mene ful skrbi k je naš zdej v zadnjem mesecu ene 3x, ampak mu ni blo nič slabo al pa kej sam pobruhal je mal pol je bil pa čist normalen. Zdej pa ne vem al bi blo lahko kej narobe al je to sam zarad dlak.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov