Ljubljenčki - Mačke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
bubabiba napisal/-a:Christianne napisal/-a:Mojchy_18 napisal/-a:Mela sm mucka tazga tigrastega pa je umrl k je meu aids (( ime mu je pa bilo Mufi
A res tud to obstaja? Meni je pa poginla mačka, k je pojedla strup za polže
Ja obstaja, če se ti zdi škoda dnarja za dat mačka kastrirat/sterilzirat.
opala bubabiba, naš maček je bil kastriran že od malega (bivši maček), ampak je potem vseeno fasal aids in levkozo.Res je da kastracija pripomore k temu in zmanjša procente da maček dobi take bolezni, vseeno pa če se maček tepe, lahko tud dobi, kot je verjetno dobil naš.
tepeža, pa ne moreš preprečt če nisi zraven in če nek drug maček pride v teriorij tvojega.naš še vedno, čeprav je kastriran že od malega, nagon vsazga mačka ki pride na njegov teriotrij in se tud stepe.
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Ja naj bi se držal hiše in se ne tepel, če je kastriran. Je precej majhen procent, da se kastiran maček okuži. Naš je tudi pihal, če je kdo prišel na njegov teritorij ampak je bilo to dosti, ker pri branjenju teritorija ne pride do pretepov(v večini). Je to takrat, ko se mački gonijo kjer pa kastriran maček ni soudeležen. Tako, da vaš je zgleda padel v tisti majhen procent.
Proti levkozi je pa itak tudi cepivo..
Proti levkozi je pa itak tudi cepivo..
-
*purple* - Cosmopsiho
ja sej se nam je že takratzdelo čudno, kako pa kaj...ampak je bil prejšnji maček res tak borec, da ga tud kastracija niti šraufi v nogi niso ustavl da nebi kšnga mačka pretepu čist je bil odkloplen maček, a res pravis srček
takrat je pa res da je bil cepljen proti vsem sam proti levkozi ne, ker pač ni bla tok razširjena kot je danes.
moj sedanji muc pa je cepljen, ampak nas je vseeno strah ker je tud en borec sej ne da bi koj skakal v mačka in se hodil po ulci tepst, ampak nekej časa tolerira sprehajanje tujca po njegovem ozemlju in če se ta ne pobere ga kar napade.sicer zmeri prletimo in jih damo anrazen sam vseen ni dost treba da kej faše, na žalost
še vedno pač obstaja možnost..
takrat je pa res da je bil cepljen proti vsem sam proti levkozi ne, ker pač ni bla tok razširjena kot je danes.
moj sedanji muc pa je cepljen, ampak nas je vseeno strah ker je tud en borec sej ne da bi koj skakal v mačka in se hodil po ulci tepst, ampak nekej časa tolerira sprehajanje tujca po njegovem ozemlju in če se ta ne pobere ga kar napade.sicer zmeri prletimo in jih damo anrazen sam vseen ni dost treba da kej faše, na žalost
še vedno pač obstaja možnost..
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Levkoza je razširjena odkar se mački pretepjo, se pravi včasih še bolj, ker niso preveč tolerirali kastracije. itak je več mačk pomrlo včasih kot danes. Levkoza se prenaša že, če rvoj maček je iz posode okuženega, za kar je precej možnosti, če je zunanji.
-
*purple* - Cosmopsiho
res je...v murglah je bil takrat..šele kasneje ko se je zaninovič preselu sm na gorkičevo smo šli h njim, čeprav je fotr psa že prej vozu k njemu (ne spomnm se točno kje je bil zaninovič).se mi pa zdi čudn zakaj mačk ni bil pr zaninoviču kdo bi vedel no, pol je blo pa itak prepozno, na žalost
-
Rich Bitch - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
PlayLejdi napisal/-a:no še danes sem dobla dve mucki zraven...tak da jih je zdaj skupno 7
7 mačk?? A vse so v hiši ali kako? No, jaz trenutno nimam mačke, pred leti pa sem imela eno belo-sivo, ki sem jo klicala Sivka (čeprav se je odzivala že na standarden muc muc).
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
tu je video.Ta ženska mora res bit malo
<object width="400" height="320"><param name="movie" value="http://www.mojvideo.com/v/a26a6e4bb066bb2d30d3"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.mojvideo.com/v/a26a6e4bb066bb2d30d3" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="400" height="320"></embed></object>
<object width="400" height="320"><param name="movie" value="http://www.mojvideo.com/v/a26a6e4bb066bb2d30d3"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.mojvideo.com/v/a26a6e4bb066bb2d30d3" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="400" height="320"></embed></object>
-
Dagger - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Celje
men so mačke totalno zakon.
svojo mačko že imam zdaj 10 let. je sterilizirana, preživela je kugo v mladih letih.. pač menim da če imaš doma žival jo je potrebno vsake toliko časa peljati veterinarju kot tudi mi sami hodimo zdravniku.
svojo mačko že imam zdaj 10 let. je sterilizirana, preživela je kugo v mladih letih.. pač menim da če imaš doma žival jo je potrebno vsake toliko časa peljati veterinarju kot tudi mi sami hodimo zdravniku.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Tiavanna napisal/-a:A ste mogoče vidli par dni nazaj pri poročilih na POP tv, ko je kazalo eno rusinjo, ki ima okrog 130 mačk v dvosobnem stanovanju? Je vse rešla z ulice. To kar skače eno po drugem in brikete jim trosi kot golobom.
Houli krep Tole je pa podn no
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov