Ljubljenčki - Mačke

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 06. Avg. 2007 21:23

bubabiba napisal/-a:
Christianne napisal/-a:
Mojchy_18 napisal/-a:Mela sm mucka tazga tigrastega pa je umrl k je meu aids :((( ime mu je pa bilo Mufi :)

A res tud to obstaja? :/ Meni je pa poginla mačka, k je pojedla strup za polže :(

Ja obstaja, če se ti zdi škoda dnarja za dat mačka kastrirat/sterilzirat.

opala bubabiba, naš maček je bil kastriran že od malega (bivši maček), ampak je potem vseeno fasal aids in levkozo.Res je da kastracija pripomore k temu in zmanjša procente da maček dobi take bolezni, vseeno pa če se maček tepe, lahko tud dobi, kot je verjetno dobil naš.
tepeža, pa ne moreš preprečt če nisi zraven in če nek drug maček pride v teriorij tvojega.naš še vedno, čeprav je kastriran že od malega, nagon vsazga mačka ki pride na njegov teriotrij in se tud stepe.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 06. Avg. 2007 21:30

Ja naj bi se držal hiše in se ne tepel, če je kastriran. Je precej majhen procent, da se kastiran maček okuži. Naš je tudi pihal, če je kdo prišel na njegov teritorij ampak je bilo to dosti, ker pri branjenju teritorija ne pride do pretepov(v večini). Je to takrat, ko se mački gonijo kjer pa kastriran maček ni soudeležen. Tako, da vaš je zgleda padel v tisti majhen procent.
Proti levkozi je pa itak tudi cepivo..
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 06. Avg. 2007 23:23

ja sej se nam je že takratzdelo čudno, kako pa kaj...ampak je bil prejšnji maček res tak borec, da ga tud kastracija niti šraufi v nogi niso ustavl da nebi kšnga mačka pretepu :? čist je bil odkloplen maček, a res pravis srček :(
takrat je pa res da je bil cepljen proti vsem sam proti levkozi ne, ker pač ni bla tok razširjena kot je danes.
moj sedanji muc pa je cepljen, ampak nas je vseeno strah ker je tud en borec :D sej ne da bi koj skakal v mačka in se hodil po ulci tepst, ampak nekej časa tolerira sprehajanje tujca po njegovem ozemlju in če se ta ne pobere ga kar napade.sicer zmeri prletimo in jih damo anrazen sam vseen ni dost treba da kej faše, na žalost :?
še vedno pač obstaja možnost..
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 07. Avg. 2007 20:05

Levkoza je razširjena odkar se mački pretepjo, se pravi včasih še bolj, ker niso preveč tolerirali kastracije. :wink: itak je več mačk pomrlo včasih kot danes. Levkoza se prenaša že, če rvoj maček je iz posode okuženega, za kar je precej možnosti, če je zunanji.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 07. Avg. 2007 22:11

jah nevem, mi smo ga dali cepit prot vsemu možnemu, ampak levkoze ni blo nikjer omenjene.šele ko jo je dobil sem prvič slišala zanjo.
Uporabniški avatar
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a PlayLejdi » 08. Avg. 2007 18:50

no še danes sem dobla dve mucki zraven...tak da jih je zdaj skupno 7 :lol:
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 08. Avg. 2007 20:11

Potem ste pa morali imeti kakšnega švoh veta, da vam niso povedali za to.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 08. Avg. 2007 22:45

res je...v murglah je bil takrat..šele kasneje ko se je zaninovič preselu sm na gorkičevo smo šli h njim, čeprav je fotr psa že prej vozu k njemu (ne spomnm se točno kje je bil zaninovič).se mi pa zdi čudn zakaj mačk ni bil pr zaninoviču :gruebel: kdo bi vedel :? no, pol je blo pa itak prepozno, na žalost :?
Uporabniški avatar
ursska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ursska » 09. Avg. 2007 16:43

Pri nas mamo pa dve muci in enega muca, ki je star komaj 2 meseca in je res ful fletkan muci.
Uporabniški avatar
Rich Bitch
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Rich Bitch » 09. Avg. 2007 20:29

PlayLejdi napisal/-a:no še danes sem dobla dve mucki zraven...tak da jih je zdaj skupno 7 :lol:

7 mačk?? :eek: A vse so v hiši ali kako? No, jaz trenutno nimam mačke, pred leti pa sem imela eno belo-sivo, ki sem jo klicala Sivka (čeprav se je odzivala že na standarden muc muc). :D
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 11. Avg. 2007 18:20

A ste mogoče vidli par dni nazaj pri poročilih na POP tv, ko je kazalo eno rusinjo, ki ima okrog 130 mačk v dvosobnem stanovanju? :eek: Je vse rešla z ulice. To kar skače eno po drugem in brikete jim trosi kot golobom. :eek:
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 11. Avg. 2007 20:12

Sigurno se majo ful dobr. :roll:
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 11. Avg. 2007 20:22

tu je video.Ta ženska mora res bit malo :stupid:

<object width="400" height="320"><param name="movie" value="http://www.mojvideo.com/v/a26a6e4bb066bb2d30d3"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.mojvideo.com/v/a26a6e4bb066bb2d30d3" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="400" height="320"></embed></object>
Uporabniški avatar
Dagger
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagger » 13. Avg. 2007 11:52

men so mačke totalno zakon.
svojo mačko že imam zdaj 10 let. je sterilizirana, preživela je kugo v mladih letih.. pač menim da če imaš doma žival jo je potrebno vsake toliko časa peljati veterinarju kot tudi mi sami hodimo zdravniku. :)
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 13. Avg. 2007 12:35

Tiavanna napisal/-a:A ste mogoče vidli par dni nazaj pri poročilih na POP tv, ko je kazalo eno rusinjo, ki ima okrog 130 mačk v dvosobnem stanovanju? :eek: Je vse rešla z ulice. To kar skače eno po drugem in brikete jim trosi kot golobom. :eek:

Houli krep :? Tole je pa podn no :eek:

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov