Krutost ne pozna meja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Maruša Habot - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
Sama sem bila priča tudi "mučenju" slonov. Naj bi šlo za slonjo farmo na Tajskem, kjer rešujejo slone. Je to reševanje, če morajo potem ubogi sloni izvajati nemogoče točke?
Kaj več si lahko preberete na spodnjem linku mojega bloga :
http://matura.cosmopolitan.si/lajf/ni-vse-tako-lepo-kot-izgleda/
Kaj več si lahko preberete na spodnjem linku mojega bloga :
http://matura.cosmopolitan.si/lajf/ni-vse-tako-lepo-kot-izgleda/
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Ne moreš verjeti, da kdo lahko naredi kaj takšnega
Sredi Beograda psu odrezali vse štiri tace
Sredi Beograda psu odrezali vse štiri tace
A goal without a plan is just a wish.
-
BHawk - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
In če imamo na primer tole:
Muca skoti 8 mladičkov. Za 4 se ve da bodo imeli lastnike, so že rezervirani, 4 jih kljub hitremu oglaševanju preko FB, mailov, forumov ne najde dom.
Kaj narediti z 4 mladiči? Ali jih evtanizirat ali vržt na cesto, ker jih zavetišče, oziroma ljudje ne želijo???
Sterilizacija samice je bila opravljena naknadno.
Torej? Kaj je bolje?
Muca skoti 8 mladičkov. Za 4 se ve da bodo imeli lastnike, so že rezervirani, 4 jih kljub hitremu oglaševanju preko FB, mailov, forumov ne najde dom.
Kaj narediti z 4 mladiči? Ali jih evtanizirat ali vržt na cesto, ker jih zavetišče, oziroma ljudje ne želijo???
Sterilizacija samice je bila opravljena naknadno.
Torej? Kaj je bolje?
- doda22
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2010
evtanizirat jih ne moreš, ker je z zakonom prepovedano, da veterinar usmrti zdravo žival. Ja mogoče bi mogli tisti, ki imajo zej teh osem mlaldičkov mal prej študirat kak pa kaj. Današnji čas je kriza. Zavteišča so prepolna mački, ki ih nobeden noče. Še posebej je kriza sedaj, ko so mačke glih imele mladičke. Ja nevem kaj naj naredijo. Plačajo zavetišču, da jih sprejme. Tak kot morajo plačat ljudje, ki nočejo več imeti psa...
Se mi pa zdi skrajno neodgovorno, da imaš doma mačko, ki je nesterilizirana in spuščena, ter potem neveš kaj bi naredu z goro mladičkov.
Pa nič od tega kar si ti naštel/naštela ni zakonito..ne vrečt na cesto, ne evtanizirat...
Se mi pa zdi skrajno neodgovorno, da imaš doma mačko, ki je nesterilizirana in spuščena, ter potem neveš kaj bi naredu z goro mladičkov.
Pa nič od tega kar si ti naštel/naštela ni zakonito..ne vrečt na cesto, ne evtanizirat...
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Jup. Prej je treba mislit. To, da svoje mačke ne daš sterilizirati, če je nimaš nobenega namena pariti in hkrati ni stanovanjska mačka, je tvoja lastna neodgovornost, zato nimaš kaj jokat potem, ko z mladiči nimaš kam. Konec koncev prav zaradi takih neodgovornežev zavetišča ne sprejemajo več mačk.
Every rose has its thorn
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov