Kopanje muc
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
wild cat - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2007
oj! Mene pa zanima kako ve okopate svojo mačko? Kako jo zvabte?Jst mam problem da se moja Pikica že na delč izogiba vode, zato še ni bla okopana, stara bo pa kmal 1 let. Sm hotla že parkrat pa mi ni uspel. Pa še to kdaj je najprimernejši čas a je to sam polet ? Bojim se da se bi prehladila k je skos uzuni.
Že vnaprej tnx za odgovore
Že vnaprej tnx za odgovore
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
macke so zelo ciste zivali in ne rabjo kopanja. meli smo ze vec mack, pa zdaj mamo eno ze precej staro, pa so vse cist lepo prezivele brez kopanja, pa zivijo v hisi. res je nesmiselno macke kopat...razn ce mas kako razstavno macko alpa kej takega.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^ ja v teh rpimerih jih kopajo ja. če se udeležujejo teh razstav.
ampak verjetno je treba muca že od začetka navadit na vodo. se mi zdi pri 1 letu nemogoče mačka 1. skopat oz ga navadit na to. ne vem no...
ampak verjetno je treba muca že od začetka navadit na vodo. se mi zdi pri 1 letu nemogoče mačka 1. skopat oz ga navadit na to. ne vem no...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Drugače pa nasvet: da mačko dva skopata,jo držita za noge, ker rade zelooo krampajo, pri naši pomaga tudi tanka brisačka čez glavo, se vedno pomiri.Pa seveda:čim hitreje.Mi našo potem samo sfrotiramo z brisačo, ker je že kopanje velik stres, da ne omenjam fena.
-
Niti ne.Bolj jo kopaj samo po potrebi, drugače povzročaš nepotreben stres, in mačkam voda predstavlja stres.Mi smo mojo okopali samo enkrat ko je ostala čez noč zunaj in prišla zjutraj cela blatna, pa enkrat ko je capkala po snegu in je bila spet potem cela umazana.Pač take situacije.
-
_malena_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 5. 2005
Mačk se načeloma ne kopa. Očistijo se same. Sploh pa če je muca notranja, ni nobene potrebe po kopanju.
Če pa je muca zunanja, in je res zelo umazana (madeži od olja, ker hodi pod avti; ...), se pa naredi izjemo in se muco skopa. Za mačke to predstavlja ogromen stres, in jim ni treba povzročati tega stresa po nepotrebnem...
Če pa je muca zunanja, in je res zelo umazana (madeži od olja, ker hodi pod avti; ...), se pa naredi izjemo in se muco skopa. Za mačke to predstavlja ogromen stres, in jim ni treba povzročati tega stresa po nepotrebnem...
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
emanuela napisal/-a:Mi smo mojo okopali samo enkrat ko je ostala čez noč zunaj in prišla zjutraj cela blatna, pa enkrat ko je capkala po snegu in je bila spet potem cela umazana.
aja mate pa res ''umazanko''

-
red_roseaja napisal/-a: mate pa res ''umazanko''![]()
Ja, naša mačka je posebna mačka.Sploh ko je bil sneg je priletela v bajto okičena s kepami snega, tako da je letela pod tuš, s pogledom: "Jeb**m ti, daj me dol!"

(p.s. sama sem naredila zvezdice)

-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Jaz sem naše kopala ko so bile še male, ker se včasih še niso hotle same umit in pač umazane niso mogle notr u hišo.
Ko je mačka majhna jo pomojem lažje skopaš, ker je lahka... Jaz sem jo samo prijela za kožo na vratu in jo do vratu pomočla v vodo (v lavor) pa jo hitro dala ven-->ta šok je brez težav preživela
pol po miljenju je blo pa malo težav kr si ji mogu to milnico dol umit in je postala "rahlo nervozna"
Prijateljski nasvet: ne se z mačko, ki se boji vode, zapirat v tuškabino
Ko je mačka majhna jo pomojem lažje skopaš, ker je lahka... Jaz sem jo samo prijela za kožo na vratu in jo do vratu pomočla v vodo (v lavor) pa jo hitro dala ven-->ta šok je brez težav preživela

Prijateljski nasvet: ne se z mačko, ki se boji vode, zapirat v tuškabino

I laugh at gilded butterflies.
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
Moja tašča je kopala mucko in jst tega tkooo nism mogla gledat, da sem jo kr uzela in odnesla k nam domov, kjer zdej bolj naravno živi.
Ne, ne mačk se pa res ne kopa. Pa sej so še bl čiste k ljudje no!

Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov