Konji
-
- Komunikatorka
- Kraj: =)) kr tuky
- Secret angel<3*
- Sramežljivka
- Kraj: *in his heart*
- dreamhorse
- Sramežljivka
- Kraj: Bistrica
-
- Cosmopsiho
No, mi smo imeli, ko sem še bila majhna, dva konja (ameriška kasača), ki sta bila sicer za konjske dirke, ampak smo ju občasno vseeno jezdili kot za hobi (čeprav sta bila zelo nemirna). Zdaj že nisem jahala kakšnih 10 let in mi je kar malo žal, da sem opustila to... Zelo pa si želim imeti oz. vsaj jahati anglo-arabca, ker mi je to zelo lep konj. 

- dreamhorse
- Sramežljivka
Ja, angloarabci so dokaj majhni konjiči, pa vendar zelo temperamentni in razvijejo strašne hitrosti... sem imela eno slabo izkušnjo z enim, pa se je kr dobro končala morem rečt... So pa idealni konji za dolgo ježo in terene...
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
-
- Cosmopsiho
Meni pa so lepi rjavi in črni, če že izbiram.
No, zdaj bom v kratkem spet začela jahati (po 10ih letih) in že zbiram korajžo, ker bom na začetku verjetno malce nerodna.
Sicer obožujem konje in jahanje, ampak včasih me kar malo stisne od strahu (konj je vendarle lahko tudi nepredvidljiva žival), ko slišim, da so nekateri paralizirani za vse življenje, ker so padli s konja. 

-
- Komunikatorka
- dreamhorse
- Sramežljivka
Potem moraš v Starošince, kjer je na penzionu Ahaltekinec Abbas, last g. Iztoka Humarja. Ti dam prav, res lep konjiček, izredno lepih hodov, dobrega karakterja in izredno lepih zlatih odtenkov barv.. Zame morda malenkost premajhen.
Morda veš kaj več, kje se jih da v sloveniji videt?
Morda veš kaj več, kje se jih da v sloveniji videt?
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
-
- Komunikatorka
Da bi v slo obstajala kakšna čreda Akhal-tekke še nisem slišala.
Sem pa jahala enega konjiča, ki je imel očeta te pasme..noro..energija in okretnost, da samo gledaš
ja, mene so tudi včasih navduševali veliki konji..večji ko je bil, bolj mi je bil všeč. Samo ko pa sem preizkusila to veličino na terenu, pa sem ugotovila, da od konja pričakujem veliko več. Enostavno rečeno so mi preštorasti (za moje zahteve).

Sem pa jahala enega konjiča, ki je imel očeta te pasme..noro..energija in okretnost, da samo gledaš

ja, mene so tudi včasih navduševali veliki konji..večji ko je bil, bolj mi je bil všeč. Samo ko pa sem preizkusila to veličino na terenu, pa sem ugotovila, da od konja pričakujem veliko več. Enostavno rečeno so mi preštorasti (za moje zahteve).

živijo!
jst sm pa tuki nova!
pa mam tud jst zlo zlo rada konje!
sicer doma jih nimam, sem pa že večkrat omenla staršem, pa je zmeri kakšen problem, tko da se to zmeri potem zanemari!!
jst bi pa vse naredila d bi ga mela!
pa visocga!
fulll so mi specialni, še posebi ko galopiraš po manežu z njim, k maš občutek k da letiš!
jst sm pa tuki nova!

pa mam tud jst zlo zlo rada konje!
sicer doma jih nimam, sem pa že večkrat omenla staršem, pa je zmeri kakšen problem, tko da se to zmeri potem zanemari!!
jst bi pa vse naredila d bi ga mela!
pa visocga!