Kje /od koga kupiti psa ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
- BabyG
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2009
Pozdravljeni! Zanima me, kje, od koga je najbolje kupiti psa ? Prvega psa sem kupila prek Bolhe.. večina pa jih meni, da tam ni primerno kupovati živali ? A mogoče obstaja še kakšna spletna stran, itd. ?
Hvala za informacije in se opravičujem, če je ta tema že kje odprta.
Hvala za informacije in se opravičujem, če je ta tema že kje odprta.
Poslikava nohtov - Vse o poslikavi nohtov in nohtih nasploh!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
Js sem tud na bolhi zasledila oglas za mojega :runningdog: in je blo čist primerno
Drgač pa sej ljudje, ki prodajajo pse, dajo oglase in bolha je pač največji internetni oglasnik. Sej pa ti ne pošljejo potem psa po pošti, ampak greš ti po njega in vidiš kak je. Tak da ne vem kaj kompliciraš.
Drgač pa sej ljudje, ki prodajajo pse, dajo oglase in bolha je pač največji internetni oglasnik. Sej pa ti ne pošljejo potem psa po pošti, ampak greš ti po njega in vidiš kak je. Tak da ne vem kaj kompliciraš.
- BabyG
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2009
Haha, sj ne kompliciram =) Sam vprašam. Valda da najlažje dobiš živalce na bolhi, tut jst sm mojga tam kupila, ampak me tako zanima, ker sem slišala, da eden bolne pse prodaja, pa sej v bistvu res nikoli ne veš, kaj kupiš, tudi če na začetku zgleda v redu.
Poslikava nohtov - Vse o poslikavi nohtov in nohtih nasploh!
- barbkaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 7. 2009
kaj jaz vem. najlepše je, če se psa vzame iz azila. je pa res, da tam nikol ne veš, kaj je pes že doživel itd. moji doma so vedno pravli, da bi jih blo strah naredit neke nenadne gibe, saj nebi vedli, kako bi pes reagiral... ampak, nevem. poznam veliko ljudi, ki so vzeli psa iz azila in ni bilo nobenih problemov. pes jim je bil, nevem... nekako hvaležen, nikoli ni bilo problemov.
drugače pa, psarne so itak najboljše. odvisno od pasme. al pa če se pogleda na kakšnih forumih...
vso srečo
drugače pa, psarne so itak najboljše. odvisno od pasme. al pa če se pogleda na kakšnih forumih...
vso srečo
- dada73
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 5. 2009
Na Bolhi lahko dobiš vredu psa, lahko pa naletiš na preprodajalca, ki ima veliko različnih pasem-teh se izogibaj. Mi smo zasledili oglas za našega na Bolhi in je z njim vse OK, ker smo z družino še vedno v stikih in jim pošiljamo sporočila in slikice našega kosmatinca. Je pa res da je največ takšnih, ki so preprodajalci in gledajo samo na zaslužek prav na Bolhi, ko oglašujejo čistokrvne brez rodovnika(rodovnik za enega psa stane od 20-25€ in to ni dosti imajo pa različne izgovore zakaj imajo pse brez rodovnika) in imajo takšne pse tud po 400€-po pravici povedano ne veš a so res čistokrvni in vtem primeru s tem samo služijo. Mi smo vzeli mešančka, plačali pa smo stroške cepljenja in hrane 50€-hotli so za njih dobre domove in stem niso prav nič zaslužili samo stroške, ki so jih imeli so dobli povrnjene in meni osebno se ne zdi to nič narobe. Mi mladičev ne bomo imeli ker smo ga dali K
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
UG84 napisal/-a:Vzami ga iz zavetišča, pa boš naredila hkrati še eno dobro delo. Zakaj bi ga kupovala pri vzrediteljih, če pa je v zavetiščih toliko zapuščenih živali, ki ti bodo še kako hvaležne za posvojitev.
Se popolnoma strinjam.
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
UG84 napisal/-a:Vzami ga iz zavetišča, pa boš naredila hkrati še eno dobro delo. Zakaj bi ga kupovala pri vzrediteljih, če pa je v zavetiščih toliko zapuščenih živali, ki ti bodo še kako hvaležne za posvojitev.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Fancy Nancy - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 2. 2010
Odvisno kaj iščeš oz. iščete. Če iščeš mešančka, potem ti svetujem, da obiščeš zavetišče, ker boš imela izbiro med veliko prisrčnimi psi, pa še enemu izmed teh "brezdomčkov" boš polepšala življenje.
Če pa iščeš pasemskega prijatelja, pa preglej mojpes.net ali kakšno drugo stran z opisi psov in kontaktnimi podatki vzrediteljev oz. psarn. Če pa ne najdeš legel, pa se obrni na Kinološko zvezo.
Če pa iščeš pasemskega prijatelja, pa preglej mojpes.net ali kakšno drugo stran z opisi psov in kontaktnimi podatki vzrediteljev oz. psarn. Če pa ne najdeš legel, pa se obrni na Kinološko zvezo.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Fancy Nancy napisal/-a:Odvisno kaj iščeš oz. iščete. Če iščeš mešančka, potem ti svetujem, da obiščeš zavetišče, ker boš imela izbiro med veliko prisrčnimi psi, pa še enemu izmed teh "brezdomčkov" boš polepšala življenje.
Točno tako. Če misliš kupovati pasmo, jo kupuj zares; vzemi mladička pri vzreditelju. Sicer pojdi v zavetišče. Iskati 'poceni pasmo' je pa riskanten biznis; nič ti ne garantira, da bo res pasma in da bo kuža res zdrav. Res, da nekateri so zdravi in folk potem govori, da jim je vseeno, če so jih okrog prinesli, ampak potem je pa že bolje iti v zavetišče in vzeti 100% zdravega kužka kot pa preplačati mešančka, ki je mogoče zdrav.
Every rose has its thorn
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov