Kaj pogrešate v trgovinah za male živali?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
- skorpijončica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
- Kraj: AMSTRDAM
Lep pozdravček!
Lepo bi Vas vse prosila,da malo pokritizirate ali pohvalite ponudbe trgovinic z malimi živalmi v vašem kraju.Ste zadovoljni s ponudbo,kaj manjka,se Vam zdi,da so trgovci premalo izobraženi v tej smeri,kaj Vas navdušuje??Sama sem zelo razočarana nad ponudbo,ni mi vedno v interesu,da se mora človek za kakšen takšen bolj izbirčen nakup vedno voziti v našo prestolnico,da pa le najde kaj.
Vas pozdravlja še moj mešanček Šany. :runningdog:
Lepo bi Vas vse prosila,da malo pokritizirate ali pohvalite ponudbe trgovinic z malimi živalmi v vašem kraju.Ste zadovoljni s ponudbo,kaj manjka,se Vam zdi,da so trgovci premalo izobraženi v tej smeri,kaj Vas navdušuje??Sama sem zelo razočarana nad ponudbo,ni mi vedno v interesu,da se mora človek za kakšen takšen bolj izbirčen nakup vedno voziti v našo prestolnico,da pa le najde kaj.
Vas pozdravlja še moj mešanček Šany. :runningdog:
Zivljenje je lepo!
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Ne pogršam nič. V cityparku dobim vse za hrčke, ribce, mačka in kužeta. Edino kar je je to, da bi mogoče lahko imel mal več izbire hrane za pse, ker naš scrtanček sploh noče jest briketov in mu mormo kupvat le konzerve - pa še te mu ne pašejo vse. 

Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Nega mišk... No jst mam hrčke k so skor zlo podobni miškicam, in jih nč ne negujem?
A to se jih?
No, jim pa non stop kupujem neke hiške pa gugalnice, bazenčke, itd... Ker so tok luškane zadevce da se ne morem premagat in zmeri kej uzamem
....
Ja sej za kužeta še vem ne kaj bi njegovo veličanstvo sploh jedol ne... Enkrat vem da smo mu kupil ene konzerve tm v Lesnini k je tud neka štacunca za živali, ampak jih nimajo več.

Ja sej za kužeta še vem ne kaj bi njegovo veličanstvo sploh jedol ne... Enkrat vem da smo mu kupil ene konzerve tm v Lesnini k je tud neka štacunca za živali, ampak jih nimajo več.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jaz dobim vse kar potrebujem v intersparu....v europarku mb...tam je hrana pa seno ...žagovina...pogrešam edino lesne brikete....pa se zapeljem do hobby-ja...tam imaš pa res vse....imam pa 2 morska prašička...muco...in psa...aja pa ribice....in tam najdem popolnoma vse...od blazin..kletk...produktov za nego...posladkov....
drugače pa grem včasih v graz, kjer imajo mega pakunge žagovine, sena in lesnih briketov...pa še tam kaj kupim...da mi dalj časa zdrži....
drugače pa grem včasih v graz, kjer imajo mega pakunge žagovine, sena in lesnih briketov...pa še tam kaj kupim...da mi dalj časa zdrži....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jest pogrešam... Več stvari za velike pasme.
Ovratnico kar težko dobim dost veliko, da ne govorim o kakšnih bivalnih/ležalnih zadevah.
Drugač pa jest hodim v Mr. Pet in se mi zdi zlo dobra izbira. Če pa hočem slučajno kakšno drugo firmo hrane pa tut vem kje jo najdem.

Ovratnico kar težko dobim dost veliko, da ne govorim o kakšnih bivalnih/ležalnih zadevah.

Drugač pa jest hodim v Mr. Pet in se mi zdi zlo dobra izbira. Če pa hočem slučajno kakšno drugo firmo hrane pa tut vem kje jo najdem.

Zadnjič spremenil Applebitecc, dne 28. Dec. 2005 14:43, skupaj popravljeno 1 krat.
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
v okolici mojga doma je tolko trgovin za živali da čist nč ne pogrešam: Zootic, Mr. Pet, Malavi,...
Sicr pa moja maca&kuža nista izbirčna in obadva papata Hill's brikete, tud posodce, puloverček za kuža, ležišča,... vse sem kupla v teh trgovinah.
Sicr pa moja maca&kuža nista izbirčna in obadva papata Hill's brikete, tud posodce, puloverček za kuža, ležišča,... vse sem kupla v teh trgovinah.
Peek-a-boo!
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
V Ljubljani je kar dobra ponudba... sm pa enkrat nabavljala hrčka in prodajalka ni vedla, a je samec ali samička. Take stvari mi grejo ponavad mal na živce...Če že dela tm not nj vsaj kej ve o živalcah.
HASTA LUEGO
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
jz bi recimo pokomentirala naše trgovinice Tukano. bla sem v treh različnih Tukano trgovinah in je groza, od rib, ki so v premajhnih akvarijih z usrano vodo, bolnih živali do svega in svašta. jz vem da tam ne grem več. tud v BTC Tukano majo isti drek, tiste žvali se mi prov smiljo.
drgač pa grm rada v Mr.Peta k majo dobr zrihtan, tud ljudje se kr dobr spoznajo na svoj posel.
pogrešam pa nč. dobim vse kar rabim za svoje ribice.
drgač pa grm rada v Mr.Peta k majo dobr zrihtan, tud ljudje se kr dobr spoznajo na svoj posel.
pogrešam pa nč. dobim vse kar rabim za svoje ribice.
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Zootic v Domžalah - Kje je to v Domžalah? Jst poznam samo Tačko. Drugače pa jst pogrešam za mojga mačka tiste plezalne naprave, ki jih sestaviš skupaj.
Všeč mi je če ti prodajalka svetuje, vsaj tiste banalne stvari, prehrana, kak glavnik,...
Za tucano sem tud jst slišala slabe stvari.
Všeč mi je če ti prodajalka svetuje, vsaj tiste banalne stvari, prehrana, kak glavnik,...
Za tucano sem tud jst slišala slabe stvari.
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov