Ime vašega hišnega ljubljenčka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
BARBY_2007 - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2007
- Kraj: Zagorje
Jst sem imela dve mački Erosa in Afrodito trenutno pa imam papagaja Vikija :knuddel:
-
Hotty - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2006
- Kraj: ...home...
Midva imava trenutno psičko mešanko, ki sva jo vzela iz zavetišča, ime ji je Buffy. Imela sva še pritlikavega kunca Puffy in pa morsko pujso Lily (obe sva podarila osnovni šoli, kjer imajo že enega zajca in želve, pa na obiske hodiva pa otroci so navdušeni ) Oče ima nemško ovčarko Lu, mačka Murija, mami ima mačka Timija(ki je na žalost gluh)
Imeli smo še zelo veliko mačk, vendar ker živimo tik ob glavni cesti jih je seveda na žalost veliko povozilo, bile pa so: Maca, Maco, Lucy, Gizmo, Betty, Jaka, Živa, Kooky, pa še veliko več. Imeli smo tudi pse, ki so pač bili stari in jih ni več med nami: Lesi (je bil star 13 let ko sem bila jaz dojenček), Ben, Bill, Kala, Zlatko. Do pred dveh let sem imela tudi papagaja Mickey, ki je doživel častitljivo starost 22 let. Ja pa seveda se kak sosedov pes ali mačka najavi na vhodnih vratih Pa še bi lahko naštevala
Imeli smo še zelo veliko mačk, vendar ker živimo tik ob glavni cesti jih je seveda na žalost veliko povozilo, bile pa so: Maca, Maco, Lucy, Gizmo, Betty, Jaka, Živa, Kooky, pa še veliko več. Imeli smo tudi pse, ki so pač bili stari in jih ni več med nami: Lesi (je bil star 13 let ko sem bila jaz dojenček), Ben, Bill, Kala, Zlatko. Do pred dveh let sem imela tudi papagaja Mickey, ki je doživel častitljivo starost 22 let. Ja pa seveda se kak sosedov pes ali mačka najavi na vhodnih vratih Pa še bi lahko naštevala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov