Ime vašega hišnega ljubljenčka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Doma imamo mačka, ki mu je ime MIKI...
Ko bom imela svojega mucka upam, da kaj kmalu samo ko bom več časa imela bo pa HONDEK
Ko bom imela svojega mucka upam, da kaj kmalu samo ko bom več časa imela bo pa HONDEK
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Željko
Pokojna hrčka sta bla Lojze pa Polde, pokojne štir zlate ribice so ble žou neimenovane, zdejšni muck je Jaka, kuži pa Val.
Pokojna hrčka sta bla Lojze pa Polde, pokojne štir zlate ribice so ble žou neimenovane, zdejšni muck je Jaka, kuži pa Val.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
mam psičko maltežanko in ji je ime Ajša
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Mi imamo :
psičko Laro moja kosmata ljubezen
mačko Lizo
imeli smo še kanarčka Pikija ki je poginil ( no imeli smo jih več, seveda so vsi poginili od starosti)
2 hrčka en je bil Vladimir Putin
kanačkico Jakico, ki pa je poginila od žalosti, ker so bila jajčka prazna, na jih je sedela full dolgo, oa so bila prazna
in zdej komaj čakam, da si mi2 kupiva svojega kužka, v mislih imava bokserko
psičko Laro moja kosmata ljubezen
mačko Lizo
imeli smo še kanarčka Pikija ki je poginil ( no imeli smo jih več, seveda so vsi poginili od starosti)
2 hrčka en je bil Vladimir Putin
kanačkico Jakico, ki pa je poginila od žalosti, ker so bila jajčka prazna, na jih je sedela full dolgo, oa so bila prazna
in zdej komaj čakam, da si mi2 kupiva svojega kužka, v mislih imava bokserko
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]