Ime vašega hišnega ljubljenčka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yanc - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
Ja..moje ribe so Đeki(kot enooki Đek - je namreč brez očke), Bleki(črna zlata riba), čika, junior, orka,..ostale so pa kr ribe --pa tut če ne slišijo meni je pomembno da imajo ime.
moj zajček je bil Uli imela sem mucko Mišo in mucka Piksy-ja, pa en je bil Đeko ko ni bil moj ampak od bivšega in sem ga imela za svojga, pa moj pa kužiko Lajko.
moj zajček je bil Uli imela sem mucko Mišo in mucka Piksy-ja, pa en je bil Đeko ko ni bil moj ampak od bivšega in sem ga imela za svojga, pa moj pa kužiko Lajko.
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
zlata ribica, ki sem jo imela (preden je naredila samomor) je bila Ariel, morska prašička sta Žuta in Crna, mucki sta pa Pika in Kitty
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Naša mačka je Buba, drugih živalic pa trenutno nimamo. Prejšnji trije mačkončki (na žalost jih ni več ) so bli Kimi, Flipi in Van, zelo lepo ime pa mi je tudi Loša (tako je bilo ime sestričnini beli perzijki in nobeno drugo ime ji ne bi moglo bolj pristajati).
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Jaz sem tudi vedno dajala mojim ribicam imena. Najraje sem imela Cukerčka, ki se je premikal tako kot moj prst . Potem so ble pa še Srčica, to je mami nvijala za ime, ena ribica je bla Sissy, ena pa ni imela imena. Zdej jih pa nimam več, ker mi je preveč kudo, ko umrejo
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov