Ime vašega hišnega ljubljenčka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
iinčiika* - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 2. 2009
jst mam pa eno tako lepo mešanko z imenom meggie[megi]
ženska,ki mi jo je prodala mi je na vse svete zagotavljala, da je maltežanka in jaz, sm ji še vrjela...po 1mescu sm ugotovila,da je prevelika za maltežanko in ko sem klicala to žensko,številka ni več obstajala
sam sedaj moje kužiike,ne zamenjam niti za 3maltežane
ženska,ki mi jo je prodala mi je na vse svete zagotavljala, da je maltežanka in jaz, sm ji še vrjela...po 1mescu sm ugotovila,da je prevelika za maltežanko in ko sem klicala to žensko,številka ni več obstajala
sam sedaj moje kužiike,ne zamenjam niti za 3maltežane
*i Love u*
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
kuza NODI :runningdog:
mucek NIKI
hrcek COFKO
ribic je pa prevec
mucek NIKI
hrcek COFKO
ribic je pa prevec
-
Party Diva - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2009
Moji 8 let stari psički je ime Pia. Drugače pa poleti ali pa še malo prej dobim (v primeru uspešno opravljene mature) še enega ljubljenčka, ki si ga želim že dolgo, poleg tega bo dobra družba za našo Pio. Kaj več pa povem takrat (ime in pasma), ko bo uradno moj(a).
So I`m a bitch? Well you`re a whore. Personally I`d rather be known for what I do, not for who I screw.
-
KittyCat - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
papagaj KRIŠTOF
psička NELI
kunček BENJAMIN
to so imena mojih živali
psička NELI
kunček BENJAMIN
to so imena mojih živali
-
svetlana5 - Debatorica
- Na forumu od: 23. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
Imela sem črnega pudlja, ime ji je bilo Kala uradno pa Ostra, ampak ni bila nič ostra, prijazna scrkljanka.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Tri mačke Tin, Taj in Foks.
Prva je v originalu Tine, kasneje tinček, ko pa smo žverco peljali na kastracijo so nam jo sterilizirali, od takrat je Tinka, krajše Tin. Taj pa je krajše za Tajči. Konc koncev je pa vseeno kaj se derem čez balkon, Taaaaaaajčiiiii ali Taaaaaajjjiiiiiii muc muc pikica priiiidiiii, ker je oboje smešno
Prva je v originalu Tine, kasneje tinček, ko pa smo žverco peljali na kastracijo so nam jo sterilizirali, od takrat je Tinka, krajše Tin. Taj pa je krajše za Tajči. Konc koncev je pa vseeno kaj se derem čez balkon, Taaaaaaajčiiiii ali Taaaaaajjjiiiiiii muc muc pikica priiiidiiii, ker je oboje smešno
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
supeLLka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2008
- Kraj: MB ;3
Šaja.
ne čakaj na jutri če lahko storiš že danes...
-
Lainy - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2008
Tomy
Na začetku so me vsi spraševali, če sem mu dala ime po Tomiju iz Siddharte, pa so me vsi samo malo čudno gledali, ko sem prijavla, da je dobu ime po risanki Tom & Jerry
Zdaj pa je velikokrat: gospod Tomy, Tomzk, Lubi bubi pa se mi zdi, da mu nč od tega ni preveč ušeč
Na začetku so me vsi spraševali, če sem mu dala ime po Tomiju iz Siddharte, pa so me vsi samo malo čudno gledali, ko sem prijavla, da je dobu ime po risanki Tom & Jerry
Zdaj pa je velikokrat: gospod Tomy, Tomzk, Lubi bubi pa se mi zdi, da mu nč od tega ni preveč ušeč
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Mi smo pa zdaj dobili oz. obdržali eno psičko in smo ji dali ime Taja. Na začetku je bila vse drugo, potem smo se pa le lahko zmenili .
Ostala dva (psička in pes)+mamica pa nas bodo kmalu zapustili ,ker gredo v novo družino, ampak še nimajo nekega pravega imena. Jaz psičko za zdaj kličem Lucy, psa pa Tar, ampak tak ne reagirata na to
Ostala dva (psička in pes)+mamica pa nas bodo kmalu zapustili ,ker gredo v novo družino, ampak še nimajo nekega pravega imena. Jaz psičko za zdaj kličem Lucy, psa pa Tar, ampak tak ne reagirata na to
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov