Ime vašega hišnega ljubljenčka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 452 prispevkov
• Stran 3 od 31
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 31
Naslednja
- ^Sophie^
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2006
- Kraj: Maribor
Jaz pa si svojo sobo delim s tremi glodalci hrčkoma Elis & Fio in skakačem Timonom. Drugače pa imamo še mačko, katera je bila sprva muri in smo kasneje ugotovili, da j ev bistvu Murika, kužija Pikija in našo pernato pošast kanarčka Tia
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Mi mamo psa Tobija (to ime sm js zbrala ), sicer pa še 2 ki sta od sosedov ampak so ful grdo ravnali z njima in sta začela k nam hodit, zdej sta pa kr pri nas in sta že v bistvu kr naša - ime jima pa je Roki in Taček (taki imeni sta že prej mela). Sicer mamo pa še mačka Nikija (smo že prej meli enga ki je bil Niki, tak da ta je zdej Niki II.).
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- ma|ick4
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
Mi mamo eno svojo in polno sosedovih je okrog(dejansko so skoraj nonstop pred našo bajto).
Našo muco kliče vsak po svoje-jaz jo kličem piki,pikica,pipka,mama jo kliče mucica,ata pa nuki
Sosedove pa so temi(siamska,tak košata ),puma oz. pumika večkrat,feli,tigerček,medek,moli,maca,šekica,žutko(ker je cel oranžen),mačo,cico,pa en je bil še snežko(cel bel,res lep,ampak so ga pretepli do smrti).Recimo da so vsi
Mamo pa psičko z imenom nana(izbrala sem jaz,slučajno) in želvi z imenima tina in luka.
Našo muco kliče vsak po svoje-jaz jo kličem piki,pikica,pipka,mama jo kliče mucica,ata pa nuki
Sosedove pa so temi(siamska,tak košata ),puma oz. pumika večkrat,feli,tigerček,medek,moli,maca,šekica,žutko(ker je cel oranžen),mačo,cico,pa en je bil še snežko(cel bel,res lep,ampak so ga pretepli do smrti).Recimo da so vsi
Mamo pa psičko z imenom nana(izbrala sem jaz,slučajno) in želvi z imenima tina in luka.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
pri nas so bili paaaa... mama muca daša, ki je imela pet muckov, katerim je bilo ime: žak, matilda, simon, bebe, sluzi; čez eno leto je prišel k nam metod a.k.a. toda
sedaj bo pa po dveh letih končno spet ena muca k nam prišla, ta pa bo paris... če si ne bom prej premislila
sedaj bo pa po dveh letih končno spet ena muca k nam prišla, ta pa bo paris... če si ne bom prej premislila
Prvi neprebran prispevek • 452 prispevkov
• Stran 3 od 31
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 31
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov