Ime vašega hišnega ljubljenčka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tamala_181 - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
zdej mam kužiko Pino (pasma mops), mela sm pa papagaja k mu je blo ime Jaka(:D), pa mamo mačko k ji je ime Pika & mačka k mu je ime Piko
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
pr nas mamo pa psa pasme mali angleški hrt oz. whipeet, ime ji je pa tiara, sam jo naša 2 kličeta tjara,tjarka,tjarč,tjrači....stara je 1 let, 10.10 ma rd
...js mam pa mačko, pol siamko ja tud mačke so lahk na pol navadne pa pol siamke ...ime ji je pa pupa....stara je pa 4 lete...za razliko od tiare ni crkliva, pa je zlo hinavska aja pa zlo rada tiaro pretepe od časa do časa
...js mam pa mačko, pol siamko ja tud mačke so lahk na pol navadne pa pol siamke ...ime ji je pa pupa....stara je pa 4 lete...za razliko od tiare ni crkliva, pa je zlo hinavska aja pa zlo rada tiaro pretepe od časa do časa
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
imam zajčka ki se kliče snežko, psa bernija in muco lučko. mam pa še eno majhno muco ki pa še nima imena ker je nova še
-
good girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2005
- Kraj: somewhere over the rainbow...
Pri nas mamo tut za mačka različna imena,mac,maco,mac tac, učas ga naši pokličejo tut mali Drugače uradno je Tac.
Kladim se u sve
da poslije kiše dolazi sunce
kladim se u sve
da bit če puno bolje neg' juće...
da poslije kiše dolazi sunce
kladim se u sve
da bit če puno bolje neg' juće...
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Naš mucek je uradno Jakec. Drugače pa: muc, mujcek, mucek, muci, fredi, žnjofra, mujckolaboš Vse kar na pamet pridje.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Imam dva mucka, njo kličeva Maca ali Muc, njenega sinkota pa Capi pa Muc. Slišta tko na vse, kadar hočta slišat
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Mi mamo pa psa Bliska, smo rekl, da nasledn bo Strela, ker ta se ful boji ko grmi
Prej sem mela pa maltežanko Capko, hrčka Nodija (po risanki). Trenutno pa mam dve podganici Elly pa Fonza
Prej sem mela pa maltežanko Capko, hrčka Nodija (po risanki). Trenutno pa mam dve podganici Elly pa Fonza
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov