Ime vašega hišnega ljubljenčka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Mi mamo doma bernskega planšarja Bliska. Mam pa tud hrčka Nodija, k mu je ime zbrala sestrca (po risanem junaku).
Mela pa sm maltežanko Capko, k je tak veselo capljala po stanovanju ko smo jo prnesl domu.
Mela pa sm maltežanko Capko, k je tak veselo capljala po stanovanju ko smo jo prnesl domu.
-
BlackPerla - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2007
- Kraj: Celje
Imela sem dva skakača en je bil Šnufi, drug pa Mufi . Pa imela sem še dva morskega prašička, en je bil Killer drug pa Psiho .
Ziher pa si bom še kupla kakega skakača, ker so tk luškani.
Ziher pa si bom še kupla kakega skakača, ker so tk luškani.
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
naš pes je pa aro :D
Zadnjič spremenil NotYourToy, dne 30. Dec. 2007 11:57, skupaj popravljeno 1 krat.
-
ashanty - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 9. 2007
- Kraj: Šempeter
-mojemu papagaju (ninfa) je ime Jaka...imam ga že pribljižno 7 let.
-potem imam enega mucka, ki se je od nekod priklatu in je zdej pač naš, ime mu je Franček in je črne barve
-prej pribljižno pol leta pa sem prinesla domov še mačkast parček, bratca in sestrco... ime jima je Gal(je bele barve,ima eno učko modro in drugo rjavo, in ima dolgo dlako) in Gea(je črne barve, s kratko dlako in belo liso pod vratom)
-potem imam enega mucka, ki se je od nekod priklatu in je zdej pač naš, ime mu je Franček in je črne barve
-prej pribljižno pol leta pa sem prinesla domov še mačkast parček, bratca in sestrco... ime jima je Gal(je bele barve,ima eno učko modro in drugo rjavo, in ima dolgo dlako) in Gea(je črne barve, s kratko dlako in belo liso pod vratom)
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
jst mam pa psičko ki ji je ime Nera(ma pa full zanimivo in obenem žalostno zgodbo s tem imenom)pr babici sm mela pa psičko rotwailerko Orbi(je že pokojna)pa še pred njo je bla psička Hera.No zdj mamo tm psa Tačija.Mel smo pa še tri mucke(siamska mačka je bla Maca njuna mladička pa Miki in Muki)
Drgač ma pa moj fant dva psa psička je Roni,pes pa Santo.Pa še mačka majo je samička in ji je ime Cufka
Drgač ma pa moj fant dva psa psička je Roni,pes pa Santo.Pa še mačka majo je samička in ji je ime Cufka
-
gregorjeva - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2007
- Kraj: štajerka valda
mojmu kušku pa je ime alf
-
Killah_babe - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2007
Kužek je Thai, hišni zajček pa Jaka
I believe what I see,'cause seeing is believing!
- Odyn
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 1. 2007
Muca Neli je imela mladičke:
- Lumpek (skrajšano za Kolumb... dolgo je bil pa Lumpa, ker nisem vedel, da je fantek).
- Indi (kratko za Indijanček... v prvih dneh sem ga od Lumpeka prepoznal samo po lisah na obrazu).
- Metka... oziroma ponavadi Medo (se tudi še nisem navadil, da je punčka in ne fantek).
Imam pa še enega mucka najdenčka, katerega kličem kar za Tattyja. Tatty nujno potrebuje nov dom (prav tako, pa ga bodo potrebovali Nelini mladički).
- Lumpek (skrajšano za Kolumb... dolgo je bil pa Lumpa, ker nisem vedel, da je fantek).
- Indi (kratko za Indijanček... v prvih dneh sem ga od Lumpeka prepoznal samo po lisah na obrazu).
- Metka... oziroma ponavadi Medo (se tudi še nisem navadil, da je punčka in ne fantek).
Imam pa še enega mucka najdenčka, katerega kličem kar za Tattyja. Tatty nujno potrebuje nov dom (prav tako, pa ga bodo potrebovali Nelini mladički).
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
Mi smo mel pa psički...Kika pa Malčica. Na žalost že pokojni
Vmes se je še najdenček mucek našu, k je zelo mlad poginu...je bil Bacardi.
Mamo pa zdj še psički Arabello pa Bijou (bižu), pa jo kličemo kr Žuža ponavad in vsi vzdevki k se jih da iz tega izpelat
Aja pa zajc je Baltazar
Vmes se je še najdenček mucek našu, k je zelo mlad poginu...je bil Bacardi.
Mamo pa zdj še psički Arabello pa Bijou (bižu), pa jo kličemo kr Žuža ponavad in vsi vzdevki k se jih da iz tega izpelat
Aja pa zajc je Baltazar
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov