Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 24. Sep. 2008 11:17

Ja....kaj majo teli hrčki tazga, da jim z veseljem use kupujemo & rihtamo, oni pa nas ne ebejo 5% :rofl: ..preveč so luškani & sladki to je to hehe..

A pol je Miša odkrila to uporabno zadevo s škatlico? ;) ..res je dobr ja, ko ga maš lahko blizu sebe, ampak ma hrček useen neko zavetje, tko da ma občutk varnosti in ne beži za usak kot :)

Učeri sm mu spet dala mičken sirčka..takoj je pojedu cc...aja, večkrat si omenjala, da ni dobr, da mu dajemo več kot 3x na teden kakšn košček sadja, zelenjave..a pod to spadajo tut priboljški? Al lahko mu dajem in sadje recimo 3x in 2/3 priboljške na teden? :)

Aja, veš kaj bi še jst...da ga navadim, na to, da gre z mano vn haha..da ga mam lahko v žepu, ko v filmih, ko majo kakšni fantki miške povsod s sabo..a si predstaulaš :rofl: samo mene bi itak skrbel, da ne bo npr. na busu kam pobegnu jao hehe.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 24. Sep. 2008 11:42

Hehe-res nas ne jebejo 5 posto :D Samo kaj če so tako sweet, da se to pozabi. Ne?
Ja,škatlica je super. Dobro da je M. sama ugotovila da ima lahko tam hišico. Sama sem ji dala samo brisačko majhno not, da si postila. Ker če bi ji dala not žaganje bi mela celo sobo umazano. Saj že zdaj je vsak dan miza polna semen, pa kakcev. Svašta!

Ja, za sadje+zelenjavo je ziher 3krat dovolj. Ker lahko dobijo drisko, ali jih pa napne in poginejo. Samo po moje če mu daš 3krat zelenjavo+sadje, pa kakšne 3 priboljške na teden je to ok. Saj moja dva včasih dobita več kot 3 priboljške, včasih manj...čist odvisno. Samo ne pretiravat, pa je vse ok :)

Haha-ti bi ga kar s sabo nosila? :rofl: Vse te vidim kako na troli sedita, pa se peljeta po Lublani...pa se pogovarjaš s svojim žepkom :rofl:
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 24. Sep. 2008 11:50

Veš kaj sm zdj razmišljala..a oni se kej čustveno navežejo na nas? :rofl: al pa usaj neki, da čutjo razliko do nas, al pa do kar enega X človeka? :P kompliciram a?

Joo, veš kaj je blo zdej..cc..Dodo s je zbudiu & šou iz škatlice..pa je kr skoču z mize na tla.. :eek: še dobro, da so škatle za čevlje uzadi, pa padec ni biu ne vem kok globok..sej vrjetno je zato skočil, ker je vidu, da neki spodi je? ..pol mi je zlezu v roko, ko sm šla ga iskat..in ko sm ga dala nazaj na mizo je čist veseu zadirkau v škatlico na varno hehe.. zihr se je ustrašu mali sivček..in zdej že spančka naprej..

Jaaa..jst bi njega mela u žepuuu :freude: a misliš, da bi morala zanga tut žeton dajat za bus? hahah.

Pa ok, mogoče že dons dobi priboljšek :P
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 24. Sep. 2008 12:21

To sem jaz že tudi razmišljala. Po mojem se čustveno navežejo na ljudi ki jim dajajo hrano, pa s kom so največ. Ali pa še to ne :) Vprašaj kakšnega eksperta za hrčke. Bom pa pogledala v ono knjigico ki jo mam-mogoče notri kaj piše.

Uuu-Dodojev prvi padec oz skok? Ja, kriza je pri hrčkih ker nimajo občutka za globino, pol pa padajo pa se mečejo dol. In te male kosti se hitro lahko polomijo..in ravno zato pritlikavi hrčki niso za majhne otroke, pa ravno zato jih je potrebno vedno paziti. To je dober trening za otroke v prihodnosti :) Človeške, ne živalske :rofl: aaa-tega pa še nisem napisala. Enkrat sem mela M1 zunaj v kletki, ker je bil sonček itd. in sem jo dala ven. Sama sem sedela poleg, pa je prišla naša psica ker so jo domači gnali na sprehod. Pa prileti h kletki, pa gleda not..M. pa se je ravno peljala dol po tunelu, pa prišla na dno kletke, pa je okamenela tam :eek: Skoraj uro je tam kot kip stala. Sem mislila da je umrla. Cela bajta priletela, pa smo paniko zganjali. Potem sem pa prebrala da je otrpinila od straha, ker je nekaj tako velika bilo poleg. Omfg...vse mi je bilo slabo. Saj naša bi jo takoj pohrustala, ker se vedno oblizuje ko vidi hrčke. Ojej!

Haha-mislim, da Dodo ne bi rabil plačevat trole :rofl:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 24. Sep. 2008 16:33

Ti si tud to že razmišljala? A ne bi bilo lepo, če bi naši hrčki nas mel radi :) ..če ne drugo, so pa usaj navajena nate..na vonj, glas, kretnje.. npr. ko je fant nastavljal roko, da bi Dodo prišel..ni hotu pridt, ko sm pa jst nastavla je pa takoj se gor učiču :D

A ti povem nekiii..Dodo ima novo stanovanje (novo kletko) :cool: zdj se je že umiriu..prej je pa pou ure raziskovau, kaj ma kje hehe..ker je use na novo..nova flaška, skledica..kolo ma moderno notr.. iii pleza trenutno :P Dala sm mu priboljšek pa ga je kar pustiu in šou naprej raziskovat hehe..

Zdaj ne vem, jst mu ne bi kvarila izgled hiške z navadnim papirjem, pa bi mu raj vato dala..a to prodajajo prou posebno vato al mu lahko dam navadno?

Sam Mišo si pa prou predstaulam kako je revica zgledala, ko je otrpnila :eek: Psica se oblizuje, ko vidi hrčke? wow..to bi prej od mačke pričakovala..psi mi ne delujejo taki..kere pasme pa je?
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kitten* » 24. Sep. 2008 18:01

živjoo again :D

Ja lohka mu daš tut navadno. Una k jo prodajajo je navadna vata.. pol pa hrčki scufajo p seb nardijo po godu. Hehe
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 24. Sep. 2008 18:13

^^hvala ;)
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kitten* » 24. Sep. 2008 18:19

Kein Panik :D Kao neki švabsk.. hhh. Sam kako si Dodota prvadla tko nase.. k to so tok mejčkni hrčki taki drobčkani, da sploh neb mogla prijet :D Sam so taki srčkii..
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 24. Sep. 2008 18:29

Men boš morala po francosk, ker nemšk ne razumem haha :rofl:

Ja, sam veš kaj sm opazla..Dodo sploh ni več tok mali, kokr je biu...zdej sm ga opazovala in je kr debela kepica že :eek: a je možn, da tok zraste v enem tednu? :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 24. Sep. 2008 18:47

Omfg! Protestirala bom! Ne mu dati navadne vate!!! Že če probaš cefrati navadno vato, pa ono kupljeno boš vidla razliko!!! Ta ki jo kupiš se mu ful hitreje lahko v ličkih ustavi kot ona prav za njih. No, kakor želiš. Sicer pa če ima Kitten pozitivne izkušnje z navadno vato, potem se sama odloči. Dobra da sve dve, da lahko svetujeve :)

Mam par novih slikic od Miške: tukaj kuka iz hišice-še cela zaspana. Kak ma lepe nosne luknjice :)
Slika
Pa papanje na moji mizi-standard-jaz za compom-ona s polnimi usti -}
Slika
Moja vreča bolh spet pri papanju-tokrat za printerjem. Vse skupaj je bil razmak par minut XD
Slika
Pa še dve, ko raziskuje mojo mizo; ups, najino mizo :)
Slika
Slika
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 24. Sep. 2008 19:00

Ok Bulma haha..bom kupila tisto ta posebno..ker moram itak teb odgovarjat, če je kaj narobe z Dodojem :rofl:

Pa kok je Mišaaa bajsika iiiiiiiiiiiiii :hearts: ..pa z Dodijem sta si čist različna glede zunanjosti, še posebi glede na to, da sta oba ruska :eek:

Pa ej, smota haha..Dodo ma tako hiško, ko Miša...a še nisi vidla, da lahko dodaš še restavracijo pa telovadnico v ta komplet? :P

Sicer mam pa jst tud par novih slikc..sam ne vem, če bi pokazala :twisted: hihi.
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kitten* » 24. Sep. 2008 20:57

Jooj.. kok šmo fletkanii iii <3

Jzt bom tut ruske pol mela :D kok so fletkanii

PeekaBoo.. ti mene francosk uč.. jzt pa tebe nemšk :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 24. Sep. 2008 22:25

°PeeKaBoo° .. Kdaj začneva z učnimi urami? :freude: Sej veš, prevali, obrati, skoki, na koncu pa še trojni premet. :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 25. Sep. 2008 8:26

Eh °PeeKaBoo°, saj pa kakor hočeš. Drugače pa itak da meni odgovarjaš če se Dodojčku kaj zgodi. Samo to je itak splošno znano :) Jaz sem 1000%, da tista vata ni ok ki jo imamo doma. Ker hrči to nosijo v ustih itd. ko si delajo gnezdece in se mu lahko not zalepi. Čeprav so eni nasploh proti vatam. Samo jaz obema rada dam vato not, ker vem da je topla itd. Pa mehka fajn. Čeprav seveda vse stvari, ki se dajo kupiti v trgovinah za male živali tudi niso dobre. Samo ok. Najbolj je potrebno paziti pri hrani, ostalo je valda čist ok. Aaaaa-to je ta hiška?? Kul! Ja, wc pa to sem tudi vidla. Pa kako imaš ti to not zloženo? Sem lih včeraj hodila v Zootic, pa sem gledala ta wc, samo nisem kupila ker sem že skoraj broke. Naslednji teden :) Daj, prilepi slikico da vidim kako imaš urejeno. Kakšna je pa nova kletka? Kakšna je sploh bila prejšnja? :D Aha. Dodo+Miša sta čist različna. Moja M1 je bila taka kot Dodo in ko sem M2 dobila sem takoj vidla da ni ista. Se mi pa zdi, da je Fairy rekla ko je šla po Mišo, da je pisalo da je indijski hrček+ruski ali nekaj takega. Wtf?
Jaaa-bajsika je :love: Pa dlaka jo tudi tako dela. Pozimi bo spet fuuuul bela postala. Kak sweet-komaj čakam!!! Moj Karli je pa na baterije se mi zdi-vse vsak dan dela na isto uro. Pacientek moj mali :D

*Kitten* - je lepa, ne? Daj, kar nabavi ruske da jih bomo primerjale :)
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 25. Sep. 2008 9:06

*hox* ne vem jst, če bi tebe spustila v bližino Dodoja, kaj šele, da ti ga prepustim za vaje :rofl:
Trenutno je tok naspidiran, pa leta gor dol in skače pa pleza tle po mizi, da bi ti vrjetno še kakšn preval res uspel naučit :lach:

Bulma
itak, da bom kupila vato v Zootic-u..za Dodoja use najbolše :P Na njem ne mislm šparat hehe. Kaj pa maš u mislih, k si rekla, da ni use dobr kar tm prodajajo? :eek:

In jaaa, to je ta hiška iii..isto hiško mata hehe..super, tko da če se en preseli k drugemu na obisk bosta čist domača :rolf: edino, če ma Miša drugače pohištvo (papirčke) razporejen hehe.. Pa jst nism kupovala wc & restavracije, ker dvomim, da bi Dodo vedu, da je wc dejansko wc...pa še preveč placa zauzame, ker je vse isto veliko kot hiška. Bom prilepla slikce, k dam gor :P

Pa, ko sva kupovala prvega hrčka (Josifa), je tud pisalo na nalepki indijski/ruski hrček..

A Miša rata bela? ii kok sweet..jst bi da Dodo tud..mu bom kupila božično kapico haha..aja, ko si omenila Karlija sm se spomnla, da Dodo tud dons ni nč ropotau ponoč..pa ma ful možnosti plezat po kletki (čez dan je plezu) in kolo ma novo..

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov