Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 23. Sep. 2008 10:09

Ja, veš da se boji. Bojazljivec nenormalen. Mislim, da ga bom danes ven vzela malo. Samo potem bom spet cela polulana pa pokakana. Mislim, da od strahu lula. Bogi! Ja, moja Miškolinka je večja-naj se vidi da je ženska carica :P Hah-kličeve jo pa s sestro še: Muha (ja,vem), Mihič in Mihica. Ponavadi je to zadnje. Ubožica, valda sama ne ve kak ji je ime :rofl:

Jaz jima dam vsakemu en bar, pa pustim not. Si postrežeta ko jima paše. Pa še dobro je za zobe, pa za krajšanje časa, ker se je potrebno en čas trudit da se semena pogrizejo doli.

Jaaa-sir moja M tudi takoj popapa. Včeraj sem ju pa še pitala z lešniki iz Milke. Mogla sem sicer čokolado dol polizat (no, pikico sem jo pustila), pa je takoj pojedla. K. sem morala nastavit v skodelico, ker če ne bi se spet bojal :D
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 23. Sep. 2008 10:30

Ja, pol pa res ne more vedt kako ji je ime hehe..a se sestra tud kej ukvarja z Mišo? ..moj Dodo je pa kar Dodo, Dodojček & Dodi ..tko da on ve, kako mu je ime :P

Zdej seb lakiram nohte & sm se spomnla, da sm neki brala v tej temi, da jim je treba kremplčke strižt? Kaj je s tem..a ti Miši si strigla, oz. Miši2? jst si ne bi upala Slika

No, bom tud te bare kupila..jaooo, morm si začet spisek pisat hehe..

Učer praviš si morala čokolado dol polizat z lešnikov..morala ane..ker drugače sploh ne bi hotla čokolade pojest sama od sebe ane :rofl:

Kaj pa ko maš Karlija zunaj..a ga uspeš kej držat u roki, al ga božat kej? :P
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 23. Sep. 2008 11:00

No, vsaj Dodo naj ve kako mu je ime :D
Krempeljčke striži samo v skrajnih primerih, ker imajo živčke not in če mu preveč urežeš je lahko kaj narobe z njim. Jaz sem M1 enkrat samo 2 postrigla, ker je imela tako dolga, da ni mogla več po tunelu. Če bodo predolgi ga raje pelji k veterinarju, pa naj on opravi.

Pri barih pazi, da ne bodo vsebovali medu, če pa že pa naj ne na osnovi medu. Ker se jim to lahko pol v ličkih skup zlepi. Ravno zato sem morala včeraj polizati dol čokolado, ker je ne smejo jesti, plus vsega kot sem že napisala-zaradi ličk :D In ne, to ni izgovor...haha

Sestra se ukvarja z Mišo ja. Valda! Mama jo pa samo ljubčka, pa pusti da pleza po njej. Sicer pa je sestra tista ki je hotela imeti hrčka, da smo nabavili Mišo1. Samo se je potem preselila k meni, ker je preveč ropotala pri sestri :D In na njo sve bile čist paf-cele dneve ko sva bile doma je bila ven iz kletke. Cele dneve!

Ja, Karlija bom dala iz kletke, samo je tako hiter (pa skače kot žaba :eek: ), da to ne bo dolgo ker se bom spet bojala da mi pobegne in kako je on bojazljiv...ga ne bi dobila ven če bi ga klicala. Ojej! Ravno zato roborovski hrčki niso priporočljivi za otroke. Prav tako ne ruski.

Dodićku spi? :rofl:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 23. Sep. 2008 11:10

LoooL..Dodićku spančka ja :D mau prej se je zbudu, začeu neki kopat po žagovini pa šou nazaj v hiško..mogoče je sanju, da mu je kdo skrite zaloge uzeu, pa je šou prevert :rofl:

No ok, če praviš, da ni izgovor hehehe..sam pritoževala se pa zihr nisi..jst se tud ne bi :lach:

Karli skače kot žaba? hah..dej snemi ga enkrat, me prau zanima kok je hitr :D

Zakaj pa ruski niso priporočljivi za otroke? A niso lih ruski taki crkljivčki? Slika
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 23. Sep. 2008 12:03

Hahaha :D Valda je res sanjal o tem, da je imel zaloge skrite. Saj pa njihovo življenje se itak samo okrog hrane vrti :)

Bom snemala, ja. Oz nekdo drug mora snemati, ker je res hiter! Brrrrzi Karlek :D

Niso priporočljivi, ker so majhni in tako hitri. So pa res crkljivi, samo kaj boš s takim hrčkom če ga pa ne moreš ujeti, ne? :)
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kitten* » 23. Sep. 2008 14:25

Bulma- ja lohka prašaš :D mam 3 samčke pa 1 samičko (mame ne oddajam) hehe.. un ta kosmat bo pomojem prvi šou :D ful je tak miren pa len.. niso divji pa nč.. kr mal frendice praši :D

°PeeKaBoo° - ja kr use po mal.. hehe sej sm pou dneva vsaj notr.. z zajčki sm največ k sta še mlada pa še mal tko.. navajam jih mal :D

Glih dons sm vidla v Mr. Pet-u 2 ruska hrčka mladička, ki nista še na prodaj, sam sta bla tok mičkena. :love: tok da če mi rata te oddat grem na ruske :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 23. Sep. 2008 15:11

Ooo-bom povprašala kaj naokrog,ja. Glej no glej-potem pa na ruske prešaltaš? Kak zakon! Ruski so itak najboljši, ker so najbolj sweet. Super! Daj še kakšne sličice gor, da vidimo te navihančke.

°PeeKaBoo°
- ravno sem pogledala posnetke. Kak fajn za Bulmo vrže kakec-iiiiiiiii :rofl: Daj gor linke, da bodo še drugi vidli. Ali samo za mene šparaš? :P Bom jih jaz tudi dala gor. Drugače pa-Dodo je fuul kjut :*** Pa taki speedy kot moji bolhi. Fuck kak me na M1 spominja. Čista kopija je.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 23. Sep. 2008 16:36

*Kitten* jst sm tut lih dons spet gledala dva ruska mladička tle v CityParku..jooj, kaj so cortkani :D

Bulma..jaa sam zate je kakca vrgu haha..vidiš, še u naslovu piše :rofl: ..bom dala še sm link ja, samo sej itak sam ti to gledaš heheh..bom še snemala & pol use skupi dala gor :P ti pa tudi..hočm Karlija vidt :D

Ajaaa..no kupila sm prej (ja vsak dan sm v tej trgovini odkar mam Dodoja hihi) tisti bar z okusom jogurta, pa uno moderno kolo :cool: sam sm opazla pol, da piše, da je za miške..sam sj pol je lahk tut za hrčke ane..ker ni nč kej drgač kokr, če bi biu za hrčke.. mogoče bo nad tem kolesom Dodo bolj navdušen.
No, a je to dobr, da je kopija Miše1 al slabo? Pa ane, da je fuuul hitr..cc..

Trenutno pa grize tisto rolo od papirja hehe..
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 23. Sep. 2008 18:55

Spet si gledala ruse? Ma ti si tak kot jaz. Dobro da mi v našem kraju nimamo trgovine za živali, ker bi pol vsak dan visela tam. hehe.

Fuck, tile hrčki naši boljše jedo kot mi-se ti ne zdi? Jaz mam za moja 2 tudi te cukrčke z ne vem kakšnimi vse okusi. Svašta! Kolo za miške? Ziher bi bilo dobro, samo ne sme imeti onih resic prostih vmes, ker si lahko tačke zataknejo. Jaz mam za moja 2 takšno kolo, ker je malo manj hrupno kot ono navadno -} Slika (to je Karli če ne veš :P). In glej ga zlomka kaj sem zdaj prvič opazila...da je pogrizel one kockice na kolesu-vidiš?? Fuck!!! :D hehe. Sploh nisem do danes opazila.

Hah, to da je Dodek kopija moje M1 je nekaj najbolj kul kar se je lahko zgodilo! :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 23. Sep. 2008 19:46

Jaa..spet sm jih gledala..usakič k pridm tja in jih vidm, bi jih uzela k seb :D ..sam bi biu Dodo ljubosumn..tko da nič ne bo..Dodo je en in edini :rofl:

Kolo za miške jaa..pa nima nbenih resic, ker je podobno k to od Karlija na sliki (jaa, kako ne bi vedla, da je to on lepotiček rjavi hehe), samo da je zaprto z obeh strani in ima 2 luknji, da notr zleze.. Dodo ga je že sprobal, pa se vidi, da ni navajen koles, ker mu je bilo čudn, da se premika :lach: Pa vidm, da je pogrizu ja..sm opazla že predn sm prebrala, da si sama to ugotovila hehe.

No uredu, Dodija mormo še zdresirat, da bo z mano gledal TV kot M1 s tabo..potem bo pa prava kopija :cool:

Pa fant tud razmišlja, da bi mel hrčka..sm mu rekla nj uzame Roborovskega haha..bosta lih za skupi..oba malo odštekana :rofl:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 23. Sep. 2008 20:04

Ja,valda. Jaz bi nasploh vse živalice. Sploh hrčke, pa miške, pa dihurčke. Glavno vse te puhaste. No, vse razen pajkov. Še črve bi raje imela kot pajke :D

Aha, vem kakšno kolo misliš. Dodo pa ma sodobno bajto. Pa dolguješ še sličico njegovega stanovanja. Ne vem kaj čakaš...:P Saj se bo navadil..ko pa se bo navadil boš si pa želela, da se odvadi. Ker je ful hrup. Jaz moram dve kolesi poslušati. Če greš ponoči mimo moje sobe se lahko prestrašiš kak grmi ven :rofl:

Bo se dal zdresirati-samo potem imaš drug problem-da Dodija ukradem ker bo tako podoben moji eni in edini :)

Oooo-fant se je očitno nalezel navdušenja nad hrčki. Saj če bi to temo bral bi ga valda zdaj že imel :) Naj ga nabavi. Super! Samo roborovski ni za vlačenje po rokah, tak da naj premisli. Je pa res, da bi potem bila odštekan par. Dodo + roborovski hrček, ne ti pa tvoj :rofl:
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 23. Sep. 2008 21:26

ej mene nekaj zanima.. a noben roborovski ni za vlačenje po rokah? :D mislim.. s "pravilno" vzgojo itd.. :D če ga npr. nonostop vlačiš po rokah.. :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 23. Sep. 2008 21:55

ashi..pomoje, da če bi komu ratal roborovskega navadit na vlačenje po rokah, je to Bulma :rofl: ...če bi ga lahk, bi ga zihr mela skoz po rokah hehe.... čeprou sm prebrala na Wikipediji, da se ga lahko mau 'udomači', če se od malega z njim ukvarjaš..ampak useen, da to ni tko, kot ruski npr.

Bulma..ja..Dodo ma sodobno bajto, sam kaj, ko ne uživa v njej ampak samo spi, al pa praska kartonsko škatlo hehe...kolesa se še ni navadu..aja, sem probala to kolo vrtet in se ne sliši :cool: ..pri teb doma je pa ko u tovarni kakšni ane, ko kolesa ropotajo :lach:

Pa bomo zrihtal, da bo meu Dodi mladičke & boš njih lahko ukradla :P

Aja, moj fant ga itak ne bi tok vlačiu po rokah, kot jst..on bi njega raj dresiru za kolo pa kakšne trike izvajat hahaha...sj pravim, zanj je naspidiran roborovski.. Bi blo zanimiv vidt, kako bi se Dodo z njim zašteku ja hihi.. Aha sej res, še zmer nism obupala nad parom MiDo :P
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 23. Sep. 2008 22:57

No, da se še jst vmešam malo v tole debato. :D Sem pisala že nekaj strani nazaj o mojem Rufusu - tokrat pa prilagam še nekaj slik:

Slika

Slika

Rufi in Sisi :)
Slika

Slika

Slika

Slika
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 24. Sep. 2008 6:44

isuse kak je rufi sladki!!!! ful je lep hrček!!! kuza pa tudi :yau: prava manekena sta :)

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov