Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Aha, ležala je na meni, samo ta njeni pink smrček je cel čas molela ven, pa vohala pa ne vem kaj še vse. Svašta Spati ni hotela, raje me je pokakala, pa letala gor in dol. Pestro je bilo, ni kaj.
Jaaa-moja dva sta čistokrvna metalca heheh. Sicer pa - če jo moje žaganje in nabijanje ne moti, potem tak ni panike. Sesaš pa tudi lahko not-moja dva vedno ven gledala ko sesam. Valda ju je strah, samo s tem če bi obe kletki nosila v drugo sobo, bi mela več dela kot s samim sesanjem. Najboljše je, da ga na vse privadiš. Ni druge. Da ne bo preveč razvajen.
Posnetek? To mi pošlješ, hvala!
Jaaa-moja dva sta čistokrvna metalca heheh. Sicer pa - če jo moje žaganje in nabijanje ne moti, potem tak ni panike. Sesaš pa tudi lahko not-moja dva vedno ven gledala ko sesam. Valda ju je strah, samo s tem če bi obe kletki nosila v drugo sobo, bi mela več dela kot s samim sesanjem. Najboljše je, da ga na vse privadiš. Ni druge. Da ne bo preveč razvajen.
Posnetek? To mi pošlješ, hvala!
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Moj Dodo bo pa kr use poslušu
Aja a ti cmokaš kej Mišo?
Pa, ko boš mela cajt klikni, da ti pošlm hehe
Aja a ti cmokaš kej Mišo?
Pa, ko boš mela cajt klikni, da ti pošlm hehe
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Bulma - Cosmopsiho
Saj se bo odvadil poslušanja. Boš vidla.
Omg, kaj je to za vprašanja če cmokam Mišo? Veš daaa! Včasih je cela lepljiva če mam z labelo namazane ustnice Drugače pa so moja usta non stop na njej. Še ko hodi šibam dostikrat okrog nje z ustnicami hehehe. Ona pa mene vmes v zameno grize. Vau,ha?
Omg, kaj je to za vprašanja če cmokam Mišo? Veš daaa! Včasih je cela lepljiva če mam z labelo namazane ustnice Drugače pa so moja usta non stop na njej. Še ko hodi šibam dostikrat okrog nje z ustnicami hehehe. Ona pa mene vmes v zameno grize. Vau,ha?
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Hehe..jst tut Dodija cmokam ...dons sm ga pred fantom cmoknla & je biu fant ljubosumn ..tko da pred njim ne smem več
Evo še 2 slikci od zadnjič, k ju nism prilepla..
Ta mi je dobra, ker se tko senca dobr vid..k da bi poziru haha..
Na tej pa probava splezat na kletko in se nazaj prekucne..
Evo še 2 slikci od zadnjič, k ju nism prilepla..
Ta mi je dobra, ker se tko senca dobr vid..k da bi poziru haha..
Na tej pa probava splezat na kletko in se nazaj prekucne..
-
Bulma - Cosmopsiho
Eh valda. Ne, da se ne moreš upret, da ga ne bi cmokala? Meni je to tako fajn. Ne vem če je kakšna bolezen, ki bi jo hrčki prenašali da bi jih nehala cmokat
iiiii - Dodek naš, kak je sladeeeek
iiiii - Dodek naš, kak je sladeeeek
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Hehe..ja, Dodek je skor kr skupinski od cele te teme..ker smo se usi skupi presekiral, če ga bom lahko mela & kako & kdaj..
Pa ej Bulma..Dodo te ma počas dost ..MSN ti ne dela, ZS-ja ne dobiš..kaj je to..
Pa ej Bulma..Dodo te ma počas dost ..MSN ti ne dela, ZS-ja ne dobiš..kaj je to..
-
*Kitten* - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2007
Bulma napisal/-a:Aja. Jaz sem pa mislila da je puhasta mama. Puhastega še tudi imaš?? Ajaaa-rjava je mama. Lepa kot vsi hrčki In kako ti shajaš s svojimi hrčki? Nikakršnih norosti ponoči?
°PeeKaBoo° - haha, neje tou ta rola - od shit papira rola Jaaa-saj pravim da morajo biti dobri tile priboljški. Moja dva jih ful imata. Jaz pa moram vse kupiti kar vidim-svašta!
Daj, kaj pa foter kaj? Je že pozabil na Dodoja?
Nene.. mama in ata sploh nista puhasta Un je od poštarja haha.. Jzt jih mam v čist posebni sobci za živali, kjer mam še skakača pa 2 zajčka.. ja puhija mam tut še ^^ hehe. A rabš kakšnega?
-
Bulma - Cosmopsiho
*Kitten* - ja, očitno je res od poštarja Samo zanimivo, ne? Omg posebno sobico imaš kjer maš živalice?? Zaaaakon!! Ful dobro! Predvidevam, da se dosti zadržuješ tam Ooo-takoj bi imela če maš kerega na razpolago, samo mam dva divjaka, pa ni placa za še več. Vem pa za naprej na koga se obrnit, ne?
°PeeKaBoo° - eh, Dodek je itak naš! Ti ga samo paziš, drugače si ga lastimo vsi tukaj gor (najbolj pa jaz ). Mah ne vem kaj je z msnjem-sem že kregana bila od drugih, da baje ne odpišem-finta je pa v tem, da jaz sploh ne dobim sporočila. Fuck msn I say!
Kak je naš Dodek? Spi? Je že začel goniti kolo?? (mam probleme s tem,ha? )
°PeeKaBoo° - eh, Dodek je itak naš! Ti ga samo paziš, drugače si ga lastimo vsi tukaj gor (najbolj pa jaz ). Mah ne vem kaj je z msnjem-sem že kregana bila od drugih, da baje ne odpišem-finta je pa v tem, da jaz sploh ne dobim sporočila. Fuck msn I say!
Kak je naš Dodek? Spi? Je že začel goniti kolo?? (mam probleme s tem,ha? )
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Jaa, ti samo še o kolesu sprašuješ ..slišala nism nč, da bi gonil..sm mu pa dala rolico učer notr & sm vidla že neke luknjice
Dodi ne spi..sm ga mela zuni na mizi zdej..in sm opazla, da je s sabo 'prinesu' si semena in jih je za modemom jedu zdj mam tm pouno semen hehe..
Aha, no dobr, da vem, da jst Dodoja samo pazim haha
*Kitten* katero živalco pa največ vlačiš po rokah? jst se kr neb mogla odločit, kero nj uzamem, če bi jih mela tok
Dodi ne spi..sm ga mela zuni na mizi zdej..in sm opazla, da je s sabo 'prinesu' si semena in jih je za modemom jedu zdj mam tm pouno semen hehe..
Aha, no dobr, da vem, da jst Dodoja samo pazim haha
*Kitten* katero živalco pa največ vlačiš po rokah? jst se kr neb mogla odločit, kero nj uzamem, če bi jih mela tok
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja, samo kolo me še zanima Ooo, praviš da ste porabili papir, da si mu dala rolico (priznaj, da si ga v koš nametala, samo da bi do rolice prišla ). Jaa-majo radi te tunelčke. Ta mu bo ziher zanimiv, ker ga bo lahko grizel itd.
Jao-semena. To mam jaz tudi probleme, ko je M. na mizi. Za printerjem jih je vse polno (včasih jih pozabim pospraviti), pa kakcev pa vsega. Svašta! Ko tipkovnico čistim in jo obrnem, da se prah in ostalo ven siple..pol vedno padajo ven še semena, pa kakci itd. Pa daaaj hehe. Jao-kakšna je moja M1 bila vedno ko je imela v ličkih semena Ko bom doma dam gor sliko-kot balon. Včasih sploh ni mogla hoditi, tako je nabasana bila Bubika moja...
Veš ka je še fajn-če posušiš skorjo od kruha, pa mu daš not-tu si zobeke radi brusijo, ker je trdo, pa dobrega okusa. Pesek si že nabavila?
Jao-semena. To mam jaz tudi probleme, ko je M. na mizi. Za printerjem jih je vse polno (včasih jih pozabim pospraviti), pa kakcev pa vsega. Svašta! Ko tipkovnico čistim in jo obrnem, da se prah in ostalo ven siple..pol vedno padajo ven še semena, pa kakci itd. Pa daaaj hehe. Jao-kakšna je moja M1 bila vedno ko je imela v ličkih semena Ko bom doma dam gor sliko-kot balon. Včasih sploh ni mogla hoditi, tako je nabasana bila Bubika moja...
Veš ka je še fajn-če posušiš skorjo od kruha, pa mu daš not-tu si zobeke radi brusijo, ker je trdo, pa dobrega okusa. Pesek si že nabavila?
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Jaaa..men je to ful ušeč, ko majo lička nabasana pa so bajski mali ..pri Dodoju tega do zdej še nism vidla, da bi si u 'vrečke' daju kej..zdj pa vidm da ja, ker mu je tok semen uspel prinest
No dej sliko od balončka Miše1
In ja..priznam, da sm ene parkrat zavrtela rolo, kao ponesreč
Pesek mu še nism kupila, ker ga zadnič u trgovini nism nikjer vidla, prodajalke so ble pa use zaposlene z eno problematično stranko, pa še zapirali so..bom to kupila use u kompletu z novim kolesom, ko zamenjam kletko ta večjo..to bo enkrat ta tedn
Kruh..kako nj pa posušim to? a sam zuni pustim al kako..
No dej sliko od balončka Miše1
In ja..priznam, da sm ene parkrat zavrtela rolo, kao ponesreč
Pesek mu še nism kupila, ker ga zadnič u trgovini nism nikjer vidla, prodajalke so ble pa use zaposlene z eno problematično stranko, pa še zapirali so..bom to kupila use u kompletu z novim kolesom, ko zamenjam kletko ta večjo..to bo enkrat ta tedn
Kruh..kako nj pa posušim to? a sam zuni pustim al kako..
-
Bulma - Cosmopsiho
Jaaa-pa pol so tako majhni, pa tako nabasana lička. Moja M1 res ni včasih mogla hoditi-pa ni mogla v drugo nadstropje, tako da sem jo mogla odnesti gor. Pa je pol imela en kot, kjer je zakopala hrano in jo jedla pozneje. Kako priročno, ne? hehe. Super so! Zabavni, smešni, sladki.
Sem vedela da si imela prste vmes, da je papirja tako hitro zmanjkalo Ja treba se je znajti, ne?
Ja, jaz sem natrgala skorjo (beli in črni kruh-sama se odloči katerega), pa sem dala na en krožniček, pa si prinesla v sobo. Ko je bil čist suh (dan, ali dva) sem jima nastavila not. Sploh Karli je ful glodal to. Edino ne vem če se lahko dolgo pusti-ker nekaj itak pojedo od tega, pa ne vem če je dobro da se non stop bašejo. Jao-danes zjutraj sem jima dala svežo hrano-M je v sekundi sedela v skodelici. Tako je okrogla kot tista skodelica-hrane se sploh ni vidlo
Sem vedela da si imela prste vmes, da je papirja tako hitro zmanjkalo Ja treba se je znajti, ne?
Ja, jaz sem natrgala skorjo (beli in črni kruh-sama se odloči katerega), pa sem dala na en krožniček, pa si prinesla v sobo. Ko je bil čist suh (dan, ali dva) sem jima nastavila not. Sploh Karli je ful glodal to. Edino ne vem če se lahko dolgo pusti-ker nekaj itak pojedo od tega, pa ne vem če je dobro da se non stop bašejo. Jao-danes zjutraj sem jima dala svežo hrano-M je v sekundi sedela v skodelici. Tako je okrogla kot tista skodelica-hrane se sploh ni vidlo
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
iiii bajsika Miša ..kdaj je pa ratala ona bajsi, al si jo že dobila tako? ..da vidm, če ji daješ kej takega 'redilnega' za jest hehe..jst bi, da je Dodo tudi mali bajsek
Miša1 je bila pa tud neki posebnega ja...kr ni mogla hodit od nabasanih ličk..aa kr predstavljam si, kako zabavn je to zgledal
In veš kaj sm zdj opazla..tista semena pri modemu, ki jih je Dodo pustil tam..sploh niso več semena, ampak sam lupine! ampak to so bila tista čiiist drobna semena, kako mu je ratal to olupit? ..res so zanimiva ta mala bitjeca
In ja, tko k se je blo treba znajt pri roli, se bo treba še pri kruhu in skorji hehe..
Miša1 je bila pa tud neki posebnega ja...kr ni mogla hodit od nabasanih ličk..aa kr predstavljam si, kako zabavn je to zgledal
In veš kaj sm zdj opazla..tista semena pri modemu, ki jih je Dodo pustil tam..sploh niso več semena, ampak sam lupine! ampak to so bila tista čiiist drobna semena, kako mu je ratal to olupit? ..res so zanimiva ta mala bitjeca
In ja, tko k se je blo treba znajt pri roli, se bo treba še pri kruhu in skorji hehe..
-
Bulma - Cosmopsiho
Hm...mislim, da ni bila taka bajsa. Morda jo pa dela kožušček takšno, ali pa to da ma nabasana lička. Dostikrat ko jo božam direkt čutim semena pod prsti, ki jih ma nabasana v ličkih. Heheh. Če daš Karlija zraven je cela gorila proti njemu Drugače pa ji dam za jesti ono mešanico semen, pa one bare imata v kletki, pa priboljške. Standardno hrano. Vendar jo imata vedno na razpolago-mogoče je zato taka bomba Pazi to-včeraj sem jima dala solat, pa se je Karlek ni bojal! Ne morem verjeti
Aha. Samo ostanki, ne? Res zanimivo kako si olupijo. Jaz včasih opazujem. Pa kako papcajo-brčice samo migajo, pojejo pa v momentu
Aha. Samo ostanki, ne? Res zanimivo kako si olupijo. Jaz včasih opazujem. Pa kako papcajo-brčice samo migajo, pojejo pa v momentu
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Haha..a drgač se pa boji Karlek?
..boga Mišika, namest, da bi biu Karli večji od nje, je ona večja..hihi..
Aha..jst tut Dodija opazujem, kako papca..sam so res dobri,men ne bi ratal tko olupt ta mala semena hehe..
Aja tiste bare ma lahko skoz notr? Pa a majo radi to?
Zadnjič sm dala Dodojčku en čist mali košček sira, pa ga je takoj zmazu ..to pr njemu nism navajena, ker use ostalo, kar sm mu dala al samo povoha, al pa povoha, gre stran & šele kasneje poje..tud priboljšek je pustu za ponoč & ga ni tkoj popapcu...sirčk pa res takooooj (za sir sm prebrala, da lahko jejo)
..boga Mišika, namest, da bi biu Karli večji od nje, je ona večja..hihi..
Aha..jst tut Dodija opazujem, kako papca..sam so res dobri,men ne bi ratal tko olupt ta mala semena hehe..
Aja tiste bare ma lahko skoz notr? Pa a majo radi to?
Zadnjič sm dala Dodojčku en čist mali košček sira, pa ga je takoj zmazu ..to pr njemu nism navajena, ker use ostalo, kar sm mu dala al samo povoha, al pa povoha, gre stran & šele kasneje poje..tud priboljšek je pustu za ponoč & ga ni tkoj popapcu...sirčk pa res takooooj (za sir sm prebrala, da lahko jejo)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov