Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 21. Sep. 2008 9:02

Hm kiha? Od kdaj pa? ...mogoče je pa res bolš, če okn zapreš Slika

Hiško ma tisto, k je še pol v kompletu telovadnica, restavracija itd :rofl:

Moj Dodo je tud mau prej mizo raziskovau..pa je splezu sam od sebe na kletko & sm mu pomagala, da je šou notr :D

Pa jst bi mu tud najraj use kupla, kar majo za hrčke hihi..sm vidla eno ful moderno kolo haha..sam to mu bom dala, ko bom dobila tisto kletko od fanta, podobna tej, samo večja ...upam, da bo to že dons.. Prodajalka mi je rekla, da nj mu dajm čim manj priboljškov..huh, jst bi mu najraj skoz dajala, ker vidm da jih ma rd..sam ne bom :oops: Kok naj mu jih dajem? na vrečki piše 1-2 na dan! a ni to mau velik?! ..škoda, ker ne mora bit po men, da bi biu težki sladkosned :rofl:
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kitten* » 21. Sep. 2008 11:14

°PeeKaBoo° napisal/-a:Hm kiha? Od kdaj pa? ...mogoče je pa res bolš, če okn zapreš Slika

Hiško ma tisto, k je še pol v kompletu telovadnica, restavracija itd :rofl:

Moj Dodo je tud mau prej mizo raziskovau..pa je splezu sam od sebe na kletko & sm mu pomagala, da je šou notr :D

Pa jst bi mu tud najraj use kupla, kar majo za hrčke hihi..sm vidla eno ful moderno kolo haha..sam to mu bom dala, ko bom dobila tisto kletko od fanta, podobna tej, samo večja ...upam, da bo to že dons.. Prodajalka mi je rekla, da nj mu dajm čim manj priboljškov..huh, jst bi mu najraj skoz dajala, ker vidm da jih ma rd..sam ne bom :oops: Kok naj mu jih dajem? na vrečki piše 1-2 na dan! a ni to mau velik?! ..škoda, ker ne mora bit po men, da bi biu težki sladkosned :rofl:

Jzt mam tut priboljške za svoje kosmatince. 1-3 loh daš na dan. drgač majo radi tut regrat. Men je prodajalka rekla, d loh tko mal daš od kuhanga jajca beljak za dlako, da se pol bolj svet p to.

Glede igračk mam pa uno žogico. k jih not daš pol pa sami okol hodjo po bajt.. kok so smešni :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 21. Sep. 2008 11:29

Jst mu raj ne bom jih tok velik dajala, ker mi je rekla, da za njihove zobke ni dobr..

Beljak mu dam kaj, za jest? :D ..a pa se mu dlaka pol res bolj svet? nekak mi ni logičn :rofl:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 21. Sep. 2008 11:33

Jaz priporočam tam do 3 na teden!!! Ker ti priboljški vsebujejo sladkor itd. pa ziher ni priporočljivo da jih jedo več na dan. Za nameček se ful navadijo na njih, kar ni dobro, kajti ti priboljški so poslastica, nikakor jim ne smejo postati glavna hrana. Ker ni hrčka, ki jih ne bi imel rad. Sicer pa se sami odločita...

Hehe - ti si ista jaz-jaz imam tudi vse kar imajo za hrčke. Vse-še neki šotor, wc...vse, razen tist krogle, v kateri lahko hodijo po stanovanju. Stvari niso drage+fajn je, da imajo kaj za igrat. Super je tudi ona rolica od wc papirja. V tem so ful radi, pa si nohte brusijo pa vse.

Ooo - kakšna je pa to hiška? Slikico prosim :P
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 21. Sep. 2008 11:40

Ja sj jst mu bom dajala tko okol 3 na teden...sj bo dobivu še par koščkov zelenjave & sadja na teden..tko da ne bo hrana tko enolična (kera beseda :rofl:) ..am aja Bulma, ti si rekla, da maš prou eno posebno hrano za to vrsto hrčkov? Kakšna pa je? Ker jst sm opazla, da Dodo ne papca useh semen..ampak sam določena + koruzo..tisto, ko je neki sivkasto in podolgovato noče..

Šotor majo hrčki?! uu hehe..pa kakšna rolica to? Učer sm vidla tut neko 'igračo' k je sestavljena iz različnih barvnih delov, ki jih ti sestavš skupi in nakonc pride k neka snežinka lesena in pisana..in on to baje grize/žveči/brus zobke & se kotali na njej.. :lach: Sam se mi zdi zakompliciran, da mogoče sploh ne bi dojeu, kaj mora delat z njo haha..Aja..jst nč ne opažam, da Dodo kej brusi zobke na tisti stvarci, ki jo mam..

Pa sj hiška ni pomoje nič posebnega, si jo zihr že vidla..tisto s telovadnico in use, moraš dodatno kupit hehe..sam pomoje velik prostora zavzame :eek: ...dobiš pa useen slikco, ko bomo mel photoshooting ;)
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kitten* » 21. Sep. 2008 14:14

od mojih hrčkou ma samo ta mami rada to... drugi sploh ne tok. Ja res, rekla je beljak(skuhan).. Mi smo ji ga mal dal k so bli tamali še mejhni.. to so se kr ravsal za beljak :D. Ti maš tega manšiga hrčka.. ruski al kaj je :) jzt mam te zlate.. full so živahni. :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 21. Sep. 2008 15:46

Saj tile priboljški zgledajo precej dobro. Jaz bi jih ziher tudi jedla :) hehe.
°PeeKaBoo° - ne sekiraj se če ne je vse semen. Dvomim, da kateri hrček poje vse kar mu daš. Jaz nekaj časa že kupujem prav za pritlikave hrčke hrano - v precej manjšem paketku je kot ostala hrana. Sicer res ne pojesta vsega-ker vsak ima nekaj rad..samo se ne sekiram glede tega. Glavno da sploh jesta :P
Hm...ne vem če se vidla že tako hiško. Bom vseeno pričakala slikice. Rolo..ja pa oni kot je toaletni papir gor namotan. Ko papir porabite mu daj to not-služi kot tunelček-imam same dobre izkušnje s tem-vsi hrčki do zdaj so rabi bili not, pa ga grizli, pa s krempeljčki brusili gor. Samo vmes je gor lepilo-to boš vidla ko papir porabite..tistega mu ne daj.

*Kitten* - kolko je pa mami stara? To je tista puhasta, ne? :love:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 21. Sep. 2008 17:25

Ja, teli priboljški z okusom brusnice tko lepo dišijo..mmmm :D

No pol pa ok, če pač ne poje usega..mu bom večkrat zamenjala hrano, ko bom vidla, da je ostal samo tist, česar ne mara..

Ajaa, tista rolaa.. :rofl: jst sm pa misnla, da govoriš o kakšni roli, ki se jo kupi u trgovini prav za hrčke :lach:
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kitten* » 21. Sep. 2008 19:28

Bulma napisal/-a:*Kitten* - kolko je pa mami stara? To je tista puhasta, ne? :love:

mama je stara nekje okol leto. Ne mama ni puhasta.. to je una ta rjava na sliki :D prvič k sm jo vidla sm rekla ta bo moja, in smo prodajalko prepričal komi :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 22. Sep. 2008 7:52

Aja. Jaz sem pa mislila da je puhasta mama. Puhastega še tudi imaš?? :) Ajaaa-rjava je mama. Lepa kot vsi hrčki :love: In kako ti shajaš s svojimi hrčki? Nikakršnih norosti ponoči? :D

°PeeKaBoo° - haha, neje tou ta rola - od shit papira rola :rofl: Jaaa-saj pravim da morajo biti dobri tile priboljški. Moja dva jih ful imata. Jaz pa moram vse kupiti kar vidim-svašta!
Daj, kaj pa foter kaj? Je že pozabil na Dodoja?
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 22. Sep. 2008 8:39

Bulma...zdj že redno preverjam kok papirja je na roli, da jo bom lahk ukradla :rofl: škoda, ker nimamo kakšnih obiskov, da bi čimveč ljudi rabl papir hahaha :lach:

Oči nič Dodoja ne omenja..se čist normalno pogovarjava, on pa nič o hrčku :P ..neki mi je čudn use to skup :gruebel:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 22. Sep. 2008 8:42

Hahaha :) Povabi ljudi na obisk-tako bo papir najhitreje šel dol :lol: To moje bolhe vse imajo rade. Sploh M1 je oboževala re role. Je notri bila, pa si samo videl kako se je vrtelo. Pa grizla ga je, pa z krempeljčki čohala-včasih je bilo kar nadležno ponoči. Pa glede na to, da je Dodo iste vrste bo najbrž njemu tudi všeč. Jaz jih včasih še po več skupaj dam, da pride en dolgi tunel. Kakor se mi da.

Super če ga ne omenja. To je vsekakor boljše kot da ti gnjavi da ga daj stran. Ne? Super! :)
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 22. Sep. 2008 8:47

Ja sej..jst tut zdj že po Miši1 sklepam kaj vse bo Dodoju ušeč, ker sta 'ista' :D ..tko, da če je mela Miša1 še kej posebej rada, ti kr povej hehe..

Aja..kje si pa ti muzko poslušala? V isti sobi k hrčki :lach: ..to zato uprašam, ker jst odkar mam Dodoja nism nč poslušala še muzke (prek kompa), ker je Dodo blizu in se mi zdi, da bi ga lahko motil.. kaj ti pravš? :P

Pa jaaa, seveda je bolš, da mi da mir..ampak vseen me tko pusti v dvomih..niti ne vem a mam lahko, al ne..al je pozabu itd..najbolš bi blo, če bi reku: ma mej 'to živau' (tko on to reče :? ) :biggthumpup:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 22. Sep. 2008 9:35

Ja, res sta ista :D Jaz pa tudi vse primerjam z njo. Ojej! Hm..to je imela rada. Pa rada je rešetke grizla. Samo to zna biti zelo moteče. Najbolj fajn mi je pa bilo, da je spala na meni..to noben drugi ne dela. Včeraj M. na meni ležala, spala pa ni. Za nameček me je če bitch mala pokalala. Ojej! Pa norela, pa se skrivala, pa se metala iz postelje. Eh...:)

Jaz poslušam muziko v sobi-na compu, na stolpu, pa filme gledam ful, pa naglas. Sicer na začetku tudi nisem vedela kaj naj, samo zdaj vidim da ju ne moti, kajti noben se ne prebuja itd. Opazila pa sem, da kaj nočeta slišati ne slišita. Nekak tak (sploh M.) da dol ušeska, pa lahko ji not v njih govori pa ne trzne. Morda imajo to tako, da ne slišijo vse. Hm..jaz bi tudi taka ušesa :rofl:

Kaj pa zdaj dela nagajivček mali? Spi?
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 22. Sep. 2008 9:55

A res..no pol bom pa tut jst poslušala muzko :) prej, ko sm sesala, sm odnesla kletko njegovo v drugo sobo, da mu ne ropota :oops:

Miša je ležala na tebi? A ni že to dost, Dodo ni nikol pr miru hehe..

Drgač sva pa lihkar naredila dva posnetka..sm ga mela na sedežni...jaoo, v usak kot se skrije, sm jih morala zabasat s papirčki, da ne zleze notr :rofl:

Aja..pol praviš, da mata tvoja dva hrčkota isti okus za muzko, k ti, če jih ne moti? :lach:

No, Dodojček je zdej spet v hiški..sm ga dala nazaj v kletko, pa je vn hotu splezat & sm ga dala nazaj vn, pa je nazaj notr hotu splezat haha..in zdej je dobu, kar je hotu - v kletki je :lach:

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov