Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 02. Okt. 2007 7:56

Ja, vem :oops: Tak sem happy da se je moja sestra spomnila da bi lahko imele hrčke. Ker to je definitivno najbolj sladka majhna živalica kar jih je :)
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 02. Okt. 2007 15:48

Jaz se sploh ne spomnil, kako sem prisla na idejo, da bi imela hrčka. No kakor kol je ze blo, ni mi žal. :)

Če bi kej spremenila, bi mogoce kletko, ker zadnje case videvam ful lušne kletke za hrčke.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 03. Okt. 2007 8:10

Saj to je glavno :) Meni je tak fajn, da jo lahko crkljam full. Pa vedno ko gledam kakšne filme na meni spi. Joj...:)

Jaaa-jaz sem zadnjič v Zooticu vidla full lepe kletke. Samo mi je vseeno ta moja še všeč-zdaj sploh ko ima 3 nadstropja :D
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 03. Okt. 2007 21:31

Evo nas, ko papcamo sira. Takrat smo cist v transu in je celo mogoce posnet nezamegljeno fotko, al pa si postrizt nohtke. :)

Slika
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 03. Okt. 2007 22:18

kak je lustn...

jz mam ze pa tretjega hrcka. zal mi prehitro umrejo. upam, da bo ta dlje zivel.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 03. Okt. 2007 22:26

Nja, moj naj bi po teh podatkih zivel se samo pol do 1 leta :( Sam upam, da bo dlje, ker sem se res ful navezala nanga.

Aja Bulma kako ti uspe da je pr mir, moj skoz siba, mal se poboza, pol pa siba po kavcu. Da pa bi zaspal v narocju, to pa ni sans. (na zalost)
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 03. Okt. 2007 22:39

to pa tudi mene zanima... meni se je samo dolgodlaki hrcek pustil bozati...to je moj prvi hrcek.
sedaj predzadnji in zadnji hrcek pa bolj malo...oba sta bila bolj nemirna,samosvoja....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 04. Okt. 2007 7:26

Joj Bajsi...kak je sladek :love: Zdaj direkt mojo Mišo pogrešam.

Ja,meni Miša čist vedno zaspi na roki. Čist vedno! Na sestrini nikoli skoraj. Ne vem...možno je, da mi zaspi ker jo božam vedno. Tak ob strani in to ji full paše. Kot nam kakšna masaža :D Pa vajena je človeških rok, ker jo vedno vlačive :oops:
Ali pa je odvisno od hrča. To pa ne vem.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 04. Okt. 2007 13:30

Ful sweet, da se ti tko pusti. Men se pusti mal pobozat pol pa siba okol. Drugac pa vse druge grize :D Mene pa atija pa pusti na mir :)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 04. Okt. 2007 13:39

Ja-saj kak dolgo imaš ti Bajsija? Ker mogoče se bo še navadil. Saj naša se ne ustavi pri meni da bi spala, ali se pa cartala. Moram si jo k sebi prinest, ali jo pa ugrabit ko šiba mimo :D
Mene tudi ne grize. Edino na prstih na nogah. Pride mimo, pa mi hoče cotat nogavico, pa me kar krepko ugrizne za prst :)
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 04. Okt. 2007 14:06

Bajsija mam zdej 8 mesecev. Mah sej je tud ql, je bolj samotar ocitno.

Najbolj smesn mi ce, ce ga kdaj ponesrec kdo zbudi, pol pa ful grdo gleda. :DSej vrjetn se cudn slis, sam se prov vidi, da je jezen. :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 05. Okt. 2007 7:23

Hihihihi :) Naša pa ima vedno podočnjake ko jo zbudiš. Samo hitro izginejo. Pa ne mine minutka pa se ji že spet trga od živahnosti. To mi je tak sweet. Samo mi je bedno da ta nosek riva v vsako luknjo, pa jo jo taaaak potrebno paziti da kam ne pobegne. Dosti jo tudi imam na postelji, pa se rada dol meče iz nje. Mislim..too much :D
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 05. Okt. 2007 12:15

Hehe, moj bi tud kr skaku, ja :D Enkrat je skocu iz kr visoke visine, pa mu na sreco ni bli nic. Sem se ful ustrasla, pa smo ga pol mal opazoval, pa je bil ok. Ker baje majo ful krhke kosti, pa se jim hitr zlomjo.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 05. Okt. 2007 13:47

Naša tudi pada vedno. Ali pa se za namenom meče. Nisem sigurna :) Pa je že padla full visoko-sem se sekirala pol. Ker je nepremično ležala vedno. Samo zdaj ko pade jo vedno hitro poberem in stisnem. Pa ne mine dolgo da spet šiba naprej :lol:

Ja-mehke kosti. Zato pa je nevarno tako :/ Pa baje ne vidijo dobro+imajo slab občutek za globino. S tem bi se pa kar strinjala,ja :D
Uporabniški avatar
Nita*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: **lost in my world**

Neprebrana objavaNapisal/-a Nita* » 21. Okt. 2007 18:46

jaz mam tudi hrčico(ime ji je Lola) :D
to je ona:

Klik

dobla pa sem jo na srečolovu..in pol ko jo je mama vidla(sovražla je vse glodalce).. ampak jo zdaj mamo že 1 leto in 4 mesce..
pa ful rada se carta, pa že takoj ko rečeš lola prlaufa iz hišice pa tko..pravi srček je..i'm in luf :D :D

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov