Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Jaz se sploh ne spomnil, kako sem prisla na idejo, da bi imela hrčka. No kakor kol je ze blo, ni mi žal.
Če bi kej spremenila, bi mogoce kletko, ker zadnje case videvam ful lušne kletke za hrčke.
Če bi kej spremenila, bi mogoce kletko, ker zadnje case videvam ful lušne kletke za hrčke.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Saj to je glavno Meni je tak fajn, da jo lahko crkljam full. Pa vedno ko gledam kakšne filme na meni spi. Joj...
Jaaa-jaz sem zadnjič v Zooticu vidla full lepe kletke. Samo mi je vseeno ta moja še všeč-zdaj sploh ko ima 3 nadstropja
Jaaa-jaz sem zadnjič v Zooticu vidla full lepe kletke. Samo mi je vseeno ta moja še všeč-zdaj sploh ko ima 3 nadstropja
-
Josephina - Cosmofrik
-
Josephina - Cosmofrik
Nja, moj naj bi po teh podatkih zivel se samo pol do 1 leta Sam upam, da bo dlje, ker sem se res ful navezala nanga.
Aja Bulma kako ti uspe da je pr mir, moj skoz siba, mal se poboza, pol pa siba po kavcu. Da pa bi zaspal v narocju, to pa ni sans. (na zalost)
Aja Bulma kako ti uspe da je pr mir, moj skoz siba, mal se poboza, pol pa siba po kavcu. Da pa bi zaspal v narocju, to pa ni sans. (na zalost)
-
Bulma - Cosmopsiho
Joj Bajsi...kak je sladek Zdaj direkt mojo Mišo pogrešam.
Ja,meni Miša čist vedno zaspi na roki. Čist vedno! Na sestrini nikoli skoraj. Ne vem...možno je, da mi zaspi ker jo božam vedno. Tak ob strani in to ji full paše. Kot nam kakšna masaža Pa vajena je človeških rok, ker jo vedno vlačive
Ali pa je odvisno od hrča. To pa ne vem.
Ja,meni Miša čist vedno zaspi na roki. Čist vedno! Na sestrini nikoli skoraj. Ne vem...možno je, da mi zaspi ker jo božam vedno. Tak ob strani in to ji full paše. Kot nam kakšna masaža Pa vajena je človeških rok, ker jo vedno vlačive
Ali pa je odvisno od hrča. To pa ne vem.
-
Josephina - Cosmofrik
Ful sweet, da se ti tko pusti. Men se pusti mal pobozat pol pa siba okol. Drugac pa vse druge grize Mene pa atija pa pusti na mir
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja-saj kak dolgo imaš ti Bajsija? Ker mogoče se bo še navadil. Saj naša se ne ustavi pri meni da bi spala, ali se pa cartala. Moram si jo k sebi prinest, ali jo pa ugrabit ko šiba mimo
Mene tudi ne grize. Edino na prstih na nogah. Pride mimo, pa mi hoče cotat nogavico, pa me kar krepko ugrizne za prst
Mene tudi ne grize. Edino na prstih na nogah. Pride mimo, pa mi hoče cotat nogavico, pa me kar krepko ugrizne za prst
-
Josephina - Cosmofrik
Bajsija mam zdej 8 mesecev. Mah sej je tud ql, je bolj samotar ocitno.
Najbolj smesn mi ce, ce ga kdaj ponesrec kdo zbudi, pol pa ful grdo gleda. Sej vrjetn se cudn slis, sam se prov vidi, da je jezen.
Najbolj smesn mi ce, ce ga kdaj ponesrec kdo zbudi, pol pa ful grdo gleda. Sej vrjetn se cudn slis, sam se prov vidi, da je jezen.
-
Bulma - Cosmopsiho
Hihihihi Naša pa ima vedno podočnjake ko jo zbudiš. Samo hitro izginejo. Pa ne mine minutka pa se ji že spet trga od živahnosti. To mi je tak sweet. Samo mi je bedno da ta nosek riva v vsako luknjo, pa jo jo taaaak potrebno paziti da kam ne pobegne. Dosti jo tudi imam na postelji, pa se rada dol meče iz nje. Mislim..too much
-
Josephina - Cosmofrik
Hehe, moj bi tud kr skaku, ja Enkrat je skocu iz kr visoke visine, pa mu na sreco ni bli nic. Sem se ful ustrasla, pa smo ga pol mal opazoval, pa je bil ok. Ker baje majo ful krhke kosti, pa se jim hitr zlomjo.
-
Bulma - Cosmopsiho
Naša tudi pada vedno. Ali pa se za namenom meče. Nisem sigurna Pa je že padla full visoko-sem se sekirala pol. Ker je nepremično ležala vedno. Samo zdaj ko pade jo vedno hitro poberem in stisnem. Pa ne mine dolgo da spet šiba naprej
Ja-mehke kosti. Zato pa je nevarno tako Pa baje ne vidijo dobro+imajo slab občutek za globino. S tem bi se pa kar strinjala,ja
Ja-mehke kosti. Zato pa je nevarno tako Pa baje ne vidijo dobro+imajo slab občutek za globino. S tem bi se pa kar strinjala,ja
-
Nita* - Debatorica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: **lost in my world**
jaz mam tudi hrčico(ime ji je Lola)
to je ona:
Klik
dobla pa sem jo na srečolovu..in pol ko jo je mama vidla(sovražla je vse glodalce).. ampak jo zdaj mamo že 1 leto in 4 mesce..
pa ful rada se carta, pa že takoj ko rečeš lola prlaufa iz hišice pa tko..pravi srček je..i'm in luf
to je ona:
Klik
dobla pa sem jo na srečolovu..in pol ko jo je mama vidla(sovražla je vse glodalce).. ampak jo zdaj mamo že 1 leto in 4 mesce..
pa ful rada se carta, pa že takoj ko rečeš lola prlaufa iz hišice pa tko..pravi srček je..i'm in luf
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov