Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
A res? hihi..Dodoooo pikapolonica A veš, da se je že čist navadu na vn it..npr. učeri k sm dala roko notr je povohu pa šou stran..sm se morala res potrudit, da sm ga privabla na roko...dons pa kr sam pride in čične na dlan..Kot da bi se usedu v lift, k ga dvigne gor in vn haha..
Aja pogledala sm si tvojo zbirko slikic..jaoo tvoji so tut luškaniii pa ful lepe kletke mata! Mišika je pa res ena bajsika
No, pa še par slikic dobiš hehe..
Aja pogledala sm si tvojo zbirko slikic..jaoo tvoji so tut luškaniii pa ful lepe kletke mata! Mišika je pa res ena bajsika
No, pa še par slikic dobiš hehe..
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Par dni ga imaš, pa je že tako domač. Pa zdaj naj ti foter ne pokvari tega, da bi ti moril da ga daj stran Zdaj mu moraš to razložiti če bo težil...
Joj, kak ma lepi repek. Wiiii :*** Daj, ko pridem v Lj ga prineseš kazat. Samo potem je vprašanje če ti ga nazaj dam Ful je lepi..ti kar lepi slikice-vesela sem jih, pa tisti ki jih gleda se valda topi tudi poleg
Pogledala si moje fotke? Ooo. Sta lepa,ne? Na začetku je tak M1 - brez nje itak da ne gre. Prava bajsika je..hehe. Ali pa ma samo dlako takšno (yeah wright )
Joj, kak ma lepi repek. Wiiii :*** Daj, ko pridem v Lj ga prineseš kazat. Samo potem je vprašanje če ti ga nazaj dam Ful je lepi..ti kar lepi slikice-vesela sem jih, pa tisti ki jih gleda se valda topi tudi poleg
Pogledala si moje fotke? Ooo. Sta lepa,ne? Na začetku je tak M1 - brez nje itak da ne gre. Prava bajsika je..hehe. Ali pa ma samo dlako takšno (yeah wright )
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Aneee, kaj ma lepi repek..ko mali zajček hehe...pa ušeska pa trebušček tak mehek zdj sm vidla, da mu je nekak ratal škatlico zmočit in sm mu jo morala vn uzet iz kletke
Zaenkrat nimam več slikc..mam sam en posnetk kako se rine notr v kapico
Pa bom ti ga pokazala, ti pa Mišo..Karleka raj ne nosi haha.. mogoče še kakšna ljubezn rata med M & D
Aha aha..Miša ima samo dlako tako ja oz. kosti ma močnejše
Zaenkrat nimam več slikc..mam sam en posnetk kako se rine notr v kapico
Pa bom ti ga pokazala, ti pa Mišo..Karleka raj ne nosi haha.. mogoče še kakšna ljubezn rata med M & D
Aha aha..Miša ima samo dlako tako ja oz. kosti ma močnejše
-
Bulma - Cosmopsiho
Jaaa-ful lepi repek Kaj pa zdaj počne? Pančka??? Jaz bom danes M. tudi cartala, ker mava z mojim filmski večer če bo vse po sreči in seveda bo ona z nama gledala Samo mojga vedno ful strah ko je ona zunaj, da kam odide. Jaz sem vajena...vprašanje pa je če je M. vajena mojega neprestanega cmokanja, pa primanja. hehehe
Ja, posnetek mi itak pošlješ. Jaz tebi tudi. Boš danes kaj gor? Ker grem čez 20 min iz službe, pa potem oletim na msn ko bom doma.
Jao-si predstavljaš ljubezen med M. in D.? Bi ga Miša sploščila če bi se ulegla nanj
Ja, posnetek mi itak pošlješ. Jaz tebi tudi. Boš danes kaj gor? Ker grem čez 20 min iz službe, pa potem oletim na msn ko bom doma.
Jao-si predstavljaš ljubezen med M. in D.? Bi ga Miša sploščila če bi se ulegla nanj
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
A tvoj fant ma rd Mišo? Ni nč ljubosumn na njo, ker jo cmokaš namest njega haha Aja, kakšne filme pa Miša rada gleda?
Pa ja, bom na MSN..itak nimam kej delat, ker mam počitnice hehe..
Ljubezen med M & D...mam občutek, da bi biu Dodo copata Deluje Miša taka zaebana haha..uuu kakšni mladički bi bli to lepi..debeli po Miši, crkljivi po Dodojčku... iiiii
Pa ja, bom na MSN..itak nimam kej delat, ker mam počitnice hehe..
Ljubezen med M & D...mam občutek, da bi biu Dodo copata Deluje Miša taka zaebana haha..uuu kakšni mladički bi bli to lepi..debeli po Miši, crkljivi po Dodojčku... iiiii
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja, rad ima Mišo. Če ne bi bile batine če je ne bi imel Hah - kere filme gleda M. rada..hehe Jaz bi rada, da ko film gledam, da bi spala na meni, ampak ne-ona divja tam vedno!
Joj, jaaa-to bi tak lepi otročički bili. Samo kaj če se hrčki preveč množijo. Bi sicer imela parček, samo pa ne bi imela toliko malih hrčkov. Boga Miša, da bi mogla samo kotit non stop. To ji ne privoščim
Joj, jaaa-to bi tak lepi otročički bili. Samo kaj če se hrčki preveč množijo. Bi sicer imela parček, samo pa ne bi imela toliko malih hrčkov. Boga Miša, da bi mogla samo kotit non stop. To ji ne privoščim
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ja res se velik množijo..tista fantova sestrična ima 2 hrčka šele slab mesec, pa že imajo naraščaj ...sam MišaDo bi biu pa zihr najlepši hrček
Bom jst začela privajat Dodoja, da počiva na men, ko jst kej gledam..sam pomoje to še ne bo kmal, ker je premali pa ga use zanima
Bom jst začela privajat Dodoja, da počiva na men, ko jst kej gledam..sam pomoje to še ne bo kmal, ker je premali pa ga use zanima
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja, redni jebači so Pa dosti se jih namnoži in kam bi pol z vsemi tistimi hrčki,ne? Že imajo naraščaj, pa ima tako malo časa hrčka? Opa! To pa je hitro. Saj glavno da jim paše. Sploh si ne znam predstavljat kako lahko taki dve mali živalici narediti tiste cele kupe drugih. Mladički so valda tako majhni, da jih ne moreš videt normalno
MiDo bi bila super par I guess. Ojej, koje debate mave midvi tu
MiDo bi bila super par I guess. Ojej, koje debate mave midvi tu
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
joj čvekice ene....kok sta spet uspele napisat!
dodo je tooook srčkan že sam k ga na slikci gledam, bi ga kr prjela pa čohat začela!!
drgač pa ja....debate pa mata hrčka se sploh še ne poznata, vidve sta ju pa že sparčkale
ej kaj pa če je dodo punčka...a istospolne pare podpirata
ok mal heca
aja bulma drgač sm te pa dodala na msn...mogoče bom zvečer kej gor pa se lah tipkamo
dodo je tooook srčkan že sam k ga na slikci gledam, bi ga kr prjela pa čohat začela!!
drgač pa ja....debate pa mata hrčka se sploh še ne poznata, vidve sta ju pa že sparčkale
ej kaj pa če je dodo punčka...a istospolne pare podpirata
ok mal heca
aja bulma drgač sm te pa dodala na msn...mogoče bom zvečer kej gor pa se lah tipkamo
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Bulma - Cosmopsiho
Sve načvekale par strani, ne? Jaz sem se že spraševala kje si...
Ja-kar sparčkale sve ju. Če si ne bi bila všeč, bi ju pač skupaj porinile, ali nekaj. hehehe
Dodala si me? Nič se še ni prikazalo, pa sem gor. Upam da bo.
Ja-kar sparčkale sve ju. Če si ne bi bila všeč, bi ju pač skupaj porinile, ali nekaj. hehehe
Dodala si me? Nič se še ni prikazalo, pa sem gor. Upam da bo.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Zaenkrat je Dodo fantek, kaj bo pa pol, bomo pa še vidl A Miša je 100% punčka??
Ja MiDo imata že vnaprej dogovorjeno ljubezen
Dodo zdj spančka..se je čist pokril s papirčki
Ja MiDo imata že vnaprej dogovorjeno ljubezen
Dodo zdj spančka..se je čist pokril s papirčki
-
mah jst da večinoma pridm mal na forum prečekirat...napišm kkšn post in pol me spet en dan ni pol mam pa obdobje k sm kkšn tedn po cele dneve gor tko da je tud odvisno kok se mi kej da. zadnje čase itq večinoma skos sam tole temo čekiram hehe.
Bom te probala še enkrat dodat.
drgač sm pa posnela še par fotkic od moje bolhice. Mogoče kej kasneje gor prilepim če se mi bo dal.
Bom te probala še enkrat dodat.
drgač sm pa posnela še par fotkic od moje bolhice. Mogoče kej kasneje gor prilepim če se mi bo dal.
-
Bulma - Cosmopsiho
Jaz sem tudi tak. Samo zadnje dneve non stop visim tu gor. Zakaj le?
Ja, dodaj me še..če ne mi pošli na zs tvoj naslov, pa te bom jaz probala, ker morda freta kaj.
Slikala si jo?? Moraš se tolko potruditi, pa dati slikice gor. Če ne danes vsaj en dan čez vikend. Btw-še ima tisto ranico, ali ji je izginila?
Ja, dodaj me še..če ne mi pošli na zs tvoj naslov, pa te bom jaz probala, ker morda freta kaj.
Slikala si jo?? Moraš se tolko potruditi, pa dati slikice gor. Če ne danes vsaj en dan čez vikend. Btw-še ima tisto ranico, ali ji je izginila?
-
ma sej bom...sam k komp neki šteka...posledično gre ful počas...in pol se mi valda ne da. Pa še filing mam da moja ne maram poziranja in pol take čudne slike izpadejo.
matr dans sm jo pol snemala pa se je kr skos neki stran obračala tamala je pametna!
ranco ma pa kr skos...sicer ne opažam da bi si jo kej praskala al pa kej...nč krvi ni vidt...sam za dlako se mi pa zdi da ne bo nazaj zrasla
matr dans sm jo pol snemala pa se je kr skos neki stran obračala tamala je pametna!
ranco ma pa kr skos...sicer ne opažam da bi si jo kej praskala al pa kej...nč krvi ni vidt...sam za dlako se mi pa zdi da ne bo nazaj zrasla
-
Bulma - Cosmopsiho
Meni tudi dela počasi. Pm. No,glavno..uspelo nama je Ej to pa je vedno tak. Mene moti, da ko slikam katerega, da ne delata pol tistih kul stvari kot ponavadi...pa nastanejo navadne fotke. Včasih imam pač srečo
Še itak ima ranico? Hm..boga. Upam, da je ne boli. Ja, dlaka se pa valda res ne bo zarasla. Pa ful se vidi?
Še itak ima ranico? Hm..boga. Upam, da je ne boli. Ja, dlaka se pa valda res ne bo zarasla. Pa ful se vidi?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov