Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 17. Sep. 2008 18:56

Ne, čistiš jo ko sama oceniš da jo je treba. Ne srečo ni nekih dnevov določenih, ali nekaj da bi jih trebalo. Meni je to užitek. Ponavadi jima naredim vse drugače kot sta imela do zdaj, čeprav naj tega ne bi marali. Pa briga me. Glavno da je bolj zanimiva kletka, pa da imata malo drugače in jima je zabavno.

Veš da odštevam...zdaj grem pred tv, ker bom gledala en animirani film. Vendar bo comp gor in te še pred spanjem pridem pogledat kako napredujeta. Haha - mama se ziher reži pri sebi. To pač tako je. Jaz se tudi pogovarjam z njima, pa z našo psico. Letim do boksa, pa jo sprašujem kako je itd. :lol: Morda mi kdaj odgovori. Ali ok..to je že druga tema.

Omfg - *hox* - resno? V temi o morskih prašičkih? Že letim gledat-film lahko počaka :P
Is sex dirty? Only if it’s done right.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 17. Sep. 2008 18:58

^^ Ne, ne.. To so privat & zasebne učne ure. :P
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 17. Sep. 2008 19:00

Eh šment :cry: Sicer pa fajn - pujsku (ali je pujsa?) vsaj ne bo tečno :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 17. Sep. 2008 19:03

Prasica je. :rofl:

Hm.. Bulma, kletko čistiš na toook časa? Mi smo našmu (očitno je biu res svinja vseh svinj :D ) mogl obvezno na 1 teden.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 17. Sep. 2008 19:04

Aha. Precej poredko, ja :) Ti si pa res mela hrčka pa pol :) Smrduh+umazanec povrhu :)
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 17. Sep. 2008 19:34

*hox*-in hrček je itak že zdauni proglašen za Mr. Stinky-ja :rofl:

Pa meni bo tut užitek čistit mu kletko..usaj neki se bo dogajal z njim :D
No, pol pridi prevert Dodoja hehe..še slabe pou urce ma..pol ga pa zbudim zaspančka enga..
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 17. Sep. 2008 19:43

Evo meeee tuki sm :D haha zdej mam cajt pa lah spet tle poste nabijam :D

uf uf spet ste tok napisale pa sm hotla kr o vsem mal pisat matr pa kr sproti pozabljam :?

aja najbolš mi je blo to glede hox....kaj tvoj morski prašiček dela prevale :rofl: legenda!!!!

drgač pa jooooo Karli je tooook lep :love: puhk mejhn matr manjši so bolj so mi luškani!! Jst bi ga tako mela sam k nočm divjih k to pomen da jih ne morem čohat pa božat :wink:

pa glede pucanja. Moja pa kr v hiški lula v tisto vatko tko da je žagovina skos čista. Jst sam tisto vatko zamenjam da ne smrdi pa hišico stuširam. Drgač pa je žagovina skor ves čas čista in je sploh ni potrebno menjavat.
Sam me pa učas kr mal moti da not v vatko lula. Matr tm bi mogla spat ne pa lulat!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 17. Sep. 2008 19:49

Jao..usaka ma neke probleme s svojo bolhico hehe.. :D ..a ni useen bolš, da lula na vati, k pa da povsod po hiški? :P

Moja kepicaaa se je pa kr sama od sebe zdj zbudila in se tko lepo pretegnilaa joooj Slika ..zdej pa že veselo nadaljuje gradnjo brloga..sm mu dala nove koščke papirja & seveda, on mora to tkoj spravt u red :rofl:
No tega občutka za red zihr ni od mene pobrau :lach:
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 17. Sep. 2008 19:54

ma ja se po eni strani je to bolš....sam sej veš hiška pa to...na eni strani lula, na drugi pa spi...jebi ga mora nekje met wc :lach:

aaa kok bi to rada vidla k si tkole use not zvleče :hearts:
bomo enkrat nrdile cosmo meeting pa hrčke sabo privlekle :D :D

cjoo moja pa še kr spi jst bi jo pa kr božala pa čohala. Sam ji nočm kej preveč težit...sej slej ko prej bo ven prilezla.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 17. Sep. 2008 19:58

Haha..ja se bomo dobile sam...kam bomo pa šle s temi hrčki, da nas naujo stran podil? :rofl:

Tvoja kepica itak rab več spanja, ker je (kokr prav Bulma) stara babica :D ..sam na pogled se pa nič ne pozna, da je že starejša..ji nč sivih dlak ne povzročaš? :lach:

Jao, zdj sm opazila, da skor ceu dan visim tle na forumu pa o hrčkih govorim..se vid, da še nimam faxa in sm ceu dan frej..kaj bo pol k bom na fax morala..bom Dodoja s sabo nesla u žepu haha..mam še 2 tedna da ga zdresiram :rofl:
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 17. Sep. 2008 20:01

loool kupš ovratnico pa štrikc pa ga pelješ sabo :D :D

dobimo se pa lah pri živalskem vrtu...tm bomo zihr dobrodošle :rofl:

ja moja je že kr stara babica :( sam učas prespi ceu dan pa še ponoč je ni kej dost vn...učas pa že popoldne okol skače pa še ponoč. Tko dase pustim presenetit. sej če ne bom pa kej okol posodice prčkala pa bo zih vn pršla :D to veedno deluje!
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 17. Sep. 2008 20:12

A veš, da sm to že razmišljala..o ovratnici :rofl: ...celo prodajalko sm vprašala..učasih so baje to res prodajal, za hrčke ane..sam itak hrči use pregrizejo al se pa izmuznejo, ker so mali & se seveda ni obnesla ta stvar..škoda :P

A mislš po tvoji kepici kakšno drugo imet? Aja..sej itak boš kmalu nabavla še druzga hrčkota, k dobiš kletko ;)

Pa ok, če bo cosmo miting nas fanic hrčkov, se dobimo v ZOO-ju :lach:
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 17. Sep. 2008 20:15

ja ja bom kupila drugega. Sam trenutno še nič ne planiram razn to da bi imela tistega črnega k je biu taaaak lepi :hearts:
Itq bo nova kletka mela dve nadstropji in jima bom lepo razdelila. Pol za naprej bomo pa videli če dobim še kakšnega člana.

a veš da jst si pa kar nekako ne predstavljam hrčka na vrvici. Se mi zdi ko mučenje :?
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 17. Sep. 2008 20:20

Ja to zato, ker si navajena da prosto teka naokoli in ti je itak čudn, da bi vidla tako malo kepico na vrvici :eek: ..sj npr. za pse bi se nam lah tut zdel mučenje..še posebi, ko eni res zategujejo tisto vrvico..pa smo navajeni na to :? ..sam ok, to je že druga tema..

Za tistga črnega ne veš kere sorte je ane? Med kerimi hrčki je pa biu tm kjer si ga vidla? A podobn je ruskim, sam črne barve? :)

Hm..Dodo je spet nazaj zaspau..a je to normaln? Sej vem, da se za usako stvar sekiram..sam k se mi zdi da ne jé velik..pa tut vodo mau pije..Bulma prav, da to z vodo ni nč čudnga..no, upam, da je sam zaspan pač Slika
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 17. Sep. 2008 20:29

Ja nič ni hudega! Mene je tud na začetku pri obeh hrčkih skrbelo, če najdeta vodo, pa za ptička isto pa je še vedno živ :D
in sm jst čist isto paniko zganjala. ampak moja to še zdaj dela. Učas sm skos doma al pa se kej učim in nič ne slišim po cel dan da bi šla kej vodo pit. Učasih pa drka tisto kuglico po 10min in se naliva z vodo :D

sej mal ga opazuj nekaj dni...če boš vidla kej razmšeno dlako al pa kej čudnega, lah veš da je dehidriran...ampak sem skor zihr da je to popolnoma normalno!

glede tistega črnega hrčka pa...ja ni blo nič na stekelcu napisano kera vrsta. Bil je pa poleg kletke z ruskimi hrčki. Pa tud tak mali je bil tko da možnoda je kkšna podobna vrsta.
Ma sej sm bla koza....sm tok časa not gledala da je prišla že ena prodajalka ven in me prašala če lah kej pomagam :D jst pa sam da ne da sma gledam, a komot bi jo lah prašala kera vrsta je :roll: ampak ne men to še na kraj pameti ni padlo!

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov