Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Bulma..ja vrjetno si zato Mišo1 bolj pogrešala, ker je bla bolj crkljiva Jst tut verjetno ne bi tok komi čakala, da se Dodo zbudi, če bi vedla, da bo tkoj nekam zginil in se mi skrival..tko pa, k se mi pusti čohat in use..logično, da komi čakam (poleg navdušenja nasploh, da mam hrčka)
Aja..moja bolha se je ogradila s papirčki in je čist pr miru..tko da sklepam, da spi Pa zdej nj ji bo, itak kuham kosilo hehe..
Pa ne skrb, nbenmu jst ne bom hrčka štulila, zato, da bi se omehčal..to pomoje ni pametna pot.. Vem, da jst se bojim pajkov & če bi mi ga kdo hotu usilt, da se ga dotaknem, bi še bolj 'sovražila' tistga pajka
Edit:
Jaaa točn tak je Dodo! Bolj sivkast & nima neki ful izrazite črne irokezice po sredini... in tko k drži Miša1 tist svinčnik na drugi slikci, tko tud Dodo drži moj prst ..mogoče je pol res ta 'sorta' ruskih bolj crkljiva..
Aja..moja bolha se je ogradila s papirčki in je čist pr miru..tko da sklepam, da spi Pa zdej nj ji bo, itak kuham kosilo hehe..
Pa ne skrb, nbenmu jst ne bom hrčka štulila, zato, da bi se omehčal..to pomoje ni pametna pot.. Vem, da jst se bojim pajkov & če bi mi ga kdo hotu usilt, da se ga dotaknem, bi še bolj 'sovražila' tistga pajka
Edit:
Jaaa točn tak je Dodo! Bolj sivkast & nima neki ful izrazite črne irokezice po sredini... in tko k drži Miša1 tist svinčnik na drugi slikci, tko tud Dodo drži moj prst ..mogoče je pol res ta 'sorta' ruskih bolj crkljiva..
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Ja, po mojem je tako, da je ta vrsta bolj za cartati. Potem ti lahko povem, da bo tvoj hrček zakon. Če pa bo spal pri tebi ko ga boš čohala, ga pa takoj odkupim od tebe Saj bomo videli kako bo in si bom jaz nekoč spet takega nabavila (če ga kje najdem). Srečnicaaaaaa!!!
Ja, to je kriza,ja. Saj zato ti pa rečem, da raje moleduj itd. Pa pajkov ne omenjaj, ker me vse že srbi in mrazi
Aha - aja zdaj tvoj baby. Zvečer pa bo spet fešta
Ja, to je kriza,ja. Saj zato ti pa rečem, da raje moleduj itd. Pa pajkov ne omenjaj, ker me vse že srbi in mrazi
Aha - aja zdaj tvoj baby. Zvečer pa bo spet fešta
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
ashi - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
bulma, ta krogla je zadosti zračna.. nič njemu ni slabega ko se vozi v tej krogli.. če pa ko ga ven vzamen.. on nazaj sili v to kroglo.. prav rad se poganja okoli... šiba lepo po celen stanovanji.. pa ni mi treba skrbeti, da bi ga zgubila in nič. super je no!
-
Bulma - Cosmopsiho
Jaz sem že premišljevala o tej krogli, ja. Verjetno bom nabavila, pa bom videla kako bo. Sicer je pa to edina stvar, ki jo imajo v Tukano, pa je moja dva navihanca nimata Fajn je res to, da se lahko podi okrog, pa ti res ni potrebno vsako minuto gledat kje je. Koliko stane? Okrog 20 eurov se mi zdi,ne???
-
ashi - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
sestrca ma eno kul na mobiteli svojemi. zvečer pride domou s sluzbe. te ji poven ka naj dol to s telefona nekak sprave pa te gor dan na forum.. ej samo faca je. moj predragi je vztrajo ka more meti to kroglo MODRE barve.. ker če bi meu kakšne koli druge bi bilo to pedersko (namreč bila je še ena roza barve pa rumene tudi).. prej ka če de se okoli vozo v rozani krogli do druge hrčice mislile ka je peder pa la la la.. neven, moj dragi ma bujno domišljijo
-
Bulma - Cosmopsiho
Ooo - super! Kakšni posnetki so tudi dobrodošli - saj maš moj msn haha-resno ma bujno domišljijo. Samo ka - zajebavati se trbej. Jaz osebno rozane tudi ne bi kupila. Morem iti v Zootic pogledat. Če bo sploh kateri od moja dva hotel iti v to kroglo. Valda bom ju mogla spet z hrano vabiti
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Oči je doma & še zmer odločen, da 'te miši' doma ne bo gledu..
Drgač pa Dodo počiva..
Drgač pa Dodo počiva..
-
Bulma - Cosmopsiho
Ne me basat! Resno? Pa zakaj se ne sprijazni raje, pa je happy ker je hčerka našla ljubljenčka? Skušaj mu dopovedati, da ga ni treba gledati, da mu ga ne boš nosila kazat, plus vsega bo itak vedno v tvoji sobi. Pa daaaj
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Mhm, resno..je uprašu, kje je 'tisto'..pa sm rekla, da spi..in mi je reku, če sm pozabla kaj je učer reku..in da resno misl..
Pa to, da bo u moji sobi ni za njega nben argument..ker za njih je samo 'naše stanovanje' in ne 'različne sobe'...
Pol mi je začeu, da ma rd živali npr. kuža pa to, da bi prej to pustu itd..te 'miši' pa ni šans..
Ne vem no, jst še zmer nism obupala in vrjamem, da ga bom lahk mela..čeprou ne vem kako ..
Pa to, da bo u moji sobi ni za njega nben argument..ker za njih je samo 'naše stanovanje' in ne 'različne sobe'...
Pol mi je začeu, da ma rd živali npr. kuža pa to, da bi prej to pustu itd..te 'miši' pa ni šans..
Ne vem no, jst še zmer nism obupala in vrjamem, da ga bom lahk mela..čeprou ne vem kako ..
-
Bulma - Cosmopsiho
Ojej - ne kaže dobro, ne? Mah, saj večina ljudi ima probleme s temi "mišmi". Pač žal jim preveč sličijo na njih, ali kaj ti jaz vem. To je unfair! Če se ga ne bo dalo pregovorit ga raje nesi fantu, da ti ga ne bo še kam vrgel. Oh bogi nezaželjeni Dodo
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ne kaže dobr..a-a ...pa stran vrgu ga ne bi, tok mislm da ni krut.. Sam useen se ne morm kr predat no Sam k ne vem kaj nj naredim..mogoče lahk mami kej nrdi...
Pa Dodo ni nezaželjen, sam to nesrečo ma, da je podobn miškam
Pa dons ga tko al tko fantu ne morm dat..tko da, dons ga še mam..oz. fant ceu teden dela popoudne, vidva se dopoudne..in nekak mu ga ne morm dat za u službo ...a je dost dobr izgovor, da ga mam še par dni?
Pa Dodo ni nezaželjen, sam to nesrečo ma, da je podobn miškam
Pa dons ga tko al tko fantu ne morm dat..tko da, dons ga še mam..oz. fant ceu teden dela popoudne, vidva se dopoudne..in nekak mu ga ne morm dat za u službo ...a je dost dobr izgovor, da ga mam še par dni?
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja, imaš še mamo za šanso. Mame ponavadi vedo kaj sprositi pri fotrih Malo še probaj, samo ne bodi vsiljiva. Nekak mu probaj dopovedati...če pa ne, bodi happy da maš vsaj fanta ki bi ga vzel. Kaj pa če ne bi imela nikogar? Samo vem, vem da ga maš en dan, pa sem ziher da si se navezala.
Drugače pa je super da fant dela popoldan - je fajn za tebe+Dodoja+je fantastičen izgovor
Drugače pa je super da fant dela popoldan - je fajn za tebe+Dodoja+je fantastičen izgovor
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Sej nism nč usiljiva pr očiju...obratno, sploh ne omenjam nč Dodoja, da bi pozabu, da ga sploh mam, če pa že to ne, pa da usaj pozab me opominjat, da ga morm dt stran
Pa prej je pršu u sobo..do kletke..pa gledu notr..pa sm mu rekla, da se ga ne vid, ker spi..in ni nč reku, sam šou stran..zanimivo
Mami je pa zgleda res na moji strani, ker tkoj k je pršla domov, me je naskrivaj uprašala, če je oči kj reku glede Dodoja..
In kokr si rekla, jst sm se že čist navezala..v tem enem dnevu bolj kokr na Josifa v pol leta..in to, da bi biu pr fantu mi trenutno ni niti najmanjša tolažba
Kako lepo spančka..čist sm se zalubla v ta njegov ušesek k vn gleda
Edit: Mami mu je lihkar prinesla košček kumare..iii..
Pa prej je pršu u sobo..do kletke..pa gledu notr..pa sm mu rekla, da se ga ne vid, ker spi..in ni nč reku, sam šou stran..zanimivo
Mami je pa zgleda res na moji strani, ker tkoj k je pršla domov, me je naskrivaj uprašala, če je oči kj reku glede Dodoja..
In kokr si rekla, jst sm se že čist navezala..v tem enem dnevu bolj kokr na Josifa v pol leta..in to, da bi biu pr fantu mi trenutno ni niti najmanjša tolažba
Kako lepo spančka..čist sm se zalubla v ta njegov ušesek k vn gleda
Edit: Mami mu je lihkar prinesla košček kumare..iii..
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 17. Sep. 2008 15:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov