Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^^ s čokolado?????
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Aaaaaaa kaj je lepiiiiii
Sugar_baby zdj bom še bl neučakana, da svojga dobim
Kepica mala, kok je luškan! K dobim svojga, prlepim še jst ceu album..pa bomo mel tekmovanje hehe.
Sugar_baby zdj bom še bl neučakana, da svojga dobim
Kepica mala, kok je luškan! K dobim svojga, prlepim še jst ceu album..pa bomo mel tekmovanje hehe.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
lakeesha napisal/-a:^^ s čokolado?????
zakaj pa taka reakcija?
sej sm mela čist ma na prstu k je sestrična jedla torto in sm potegnila s prstom po krožniku. Je blo na prstu čist mal pa še on to obožuje in mu dam recimo enkrat na teden da mal poliže. Se mi ne zdi nič narobe ker so to itq tako male količine da me ni niti malo strah da bi blo karkoli narobe.
hehe hvala za pohvale. Jst jih oobžuuuujem ker so taki mali pa nežni pa...ohhh i just love them
ma kako tekmovanje..men so usi tok lepi da itq ne bi vedla ker je lepši
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Jst k jih gledam tm v trgovinci..pa jih je več na kupu, pa mi je najprej en najbl luškan..pol vidm druzga mi je že ta najbl ušeč..nakonc se ne morm odločt..usi so najlepši
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Sugar_baby - jaz upam, da ga boš mela. Samo vprašanje če bodo še takrat imeli tega ki si si ga ti nagledala. Hm...drugače pa - tvoj hrčko je fantastičen! Kak je sweeeet! Direkt bi ga čohala zdaj. joj...
Sicer pa čokolada ni dobra za hrčke-to itak vemo, vendar sem jaz moji prvi Miši tudi kdaj dala da je s prsta polizala. Samo njej se je čist odpeljalo ko sem prišla v sobo in prinesla čokolado. Sestri je v usta plezala ko je jedla čokolado (še posnetek imam ). Zanimivo - ta dva moja pa ne palita ravno. Zanimivo. Btw-jaz jima bom danes tudi malo banane dala - me prav zanima kako jima bo všeč.
Sicer pa čokolada ni dobra za hrčke-to itak vemo, vendar sem jaz moji prvi Miši tudi kdaj dala da je s prsta polizala. Samo njej se je čist odpeljalo ko sem prišla v sobo in prinesla čokolado. Sestri je v usta plezala ko je jedla čokolado (še posnetek imam ). Zanimivo - ta dva moja pa ne palita ravno. Zanimivo. Btw-jaz jima bom danes tudi malo banane dala - me prav zanima kako jima bo všeč.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
eh če ga tm ne bojo mel, ga bom pa kje drugje izvohala moj bo!!!
drgač pa ja sej pač vem da čokolada ni dobra za hrčke pa tud glede prebave ne smejo določenih stvari. Sam itq mu dam to res redko tko mal da dobi za okus. To ne pomeni da mu pol dam vsak dan! Ker vedno čist navali in mu pač včasih pustim. Itq obožuje vse kar je sladko
daj poročaj kako je bilo glede banane!!
drgač pa ja sej pač vem da čokolada ni dobra za hrčke pa tud glede prebave ne smejo določenih stvari. Sam itq mu dam to res redko tko mal da dobi za okus. To ne pomeni da mu pol dam vsak dan! Ker vedno čist navali in mu pač včasih pustim. Itq obožuje vse kar je sladko
daj poročaj kako je bilo glede banane!!
-
Bulma - Cosmopsiho
Sugar_baby napisal/-a:eh če ga tm ne bojo mel, ga bom pa kje drugje izvohala moj bo!!!
Ooo - that's the spirit baby! Super,no. Jaz te bom pa vzpodbujala, samo da ga nabaviš.
Ma ja. Saj to je to. Sicer pa ful stvari naj ne bi jedli, pa jima jaz dam pa sta do zdaj še živa in zdrava. Banano sem pa tudi dala danes - Miši samo, Karleka ni na spregled že nekaj ur. Dala sem si je malo na prst, pa je tako dol pograbila da joj. Požrešnica! Jaz sem mislila, da mi bo fajn s prsta dol jedla - ampak ne, dol mi je vtrgala iz prsta hehehe. In zgleda da ji je pasala, živa je in zdrava tako da ji bom banano še ziher dala. Hvala za nasvet! Valda da si želim da jesta čimbolj raznoliko hrano, tak da bom malo probala še kateri dan z kakšno drugo stvarjo. Tak!
Sugar_baby - koliko je že tvoj kosmatinček star?
-
Ubistvu je kosmatinka sam jst skos na moški spol vlečm
amm men se zdi da ene dve leti pa pol. Ubistvu me je kr mal strah k je že tok stara!! Sicer sm jo mela par mescov nazaj pr veterinarju zaradi ene rance k sm celo paniko zagnala. In jo je celo pregledu pa še z rentgenom na konc in je reku da je glede na svojo starost ful v formi in zdrava in da bo še dolg živela. Sam zadnje čase opažam da sploh več ne goni kolesa in večino časa (tud ponoč) prespi. Sicer nočem spet neke panike zganjat sam se mi kr zdi da je to od starosti.
K ruski hrčki nej bi živeli še manj k navadni....tm največ dve leti povprečno. Torej je moja nek super hrček sam res učas me je kr mal strah.
Sicer sem jo danes malo opazovala k sm ji vodo menjala in res ni več tok živahna kokr je bla tko da bomo videli.
aja pa glede hrane še. Jst sm drgač prebrala ful enih stvari o hrčkih pa o prehrani ampak jaz sem tud prejšnjemu hrčku vse dala in je isto živel več kot dve leti. Pa tud pri sedanjem nism opazla ničesar da bi kdaj meli kkšne prebavne motnje ali karkoli! Tko da dam res skor vse. Ampak res po malo! Sicer pa tudi hitro opazim, kaj ji je všeč pa kaj ne. Učer sm ji dala košček kokice pa je kr hitr spizdila stran. Tko da kokic očitno ne mara
amm men se zdi da ene dve leti pa pol. Ubistvu me je kr mal strah k je že tok stara!! Sicer sm jo mela par mescov nazaj pr veterinarju zaradi ene rance k sm celo paniko zagnala. In jo je celo pregledu pa še z rentgenom na konc in je reku da je glede na svojo starost ful v formi in zdrava in da bo še dolg živela. Sam zadnje čase opažam da sploh več ne goni kolesa in večino časa (tud ponoč) prespi. Sicer nočem spet neke panike zganjat sam se mi kr zdi da je to od starosti.
K ruski hrčki nej bi živeli še manj k navadni....tm največ dve leti povprečno. Torej je moja nek super hrček sam res učas me je kr mal strah.
Sicer sem jo danes malo opazovala k sm ji vodo menjala in res ni več tok živahna kokr je bla tko da bomo videli.
aja pa glede hrane še. Jst sm drgač prebrala ful enih stvari o hrčkih pa o prehrani ampak jaz sem tud prejšnjemu hrčku vse dala in je isto živel več kot dve leti. Pa tud pri sedanjem nism opazla ničesar da bi kdaj meli kkšne prebavne motnje ali karkoli! Tko da dam res skor vse. Ampak res po malo! Sicer pa tudi hitro opazim, kaj ji je všeč pa kaj ne. Učer sm ji dala košček kokice pa je kr hitr spizdila stran. Tko da kokic očitno ne mara
-
Bulma - Cosmopsiho
Oo-kosmatinka je? Saj jaz sem prejšnjo tudi klicala Miša, pa sem bila skoraj 100% da je fantek. Pa ok, to sem že itak napisala. hehe.
Omfg - prek dve leti je stara? Kaj pa delaš z njo da tako dogloivi? Ej, the best-res! Super! Če bi moji tako dolgo živeli...joj...samo če dobro skrbiš za hčrka v ujetništvu lahko živijo dlje. Tak da je tvoja res super hrček! hehe. Ja, je pa to da ne goni itd. povezano s starostjo. Žal je tako. Pa da dosti spi itd. Moja Miša je tudi tako bila, pa je pol umrla-samo ona je bila očitno bolana, pa ok. To sem tudi že pisala. Glavno-nič ne skrbi. Naj spi, pa naj ne goni...glavno da je živa pa da ti je v veselje
Kokic ne mara? Jaz moram povedati da moja dva ful nekaj stvari ne marata. Ne vem kaj je to za hrčkov. Prejšnja bi vse pojedla-tudi sendvič ali kaj če sem jedla poleg nje. Smokije sem ji vmes dajala itd. Ojej! Ta dva pa nič. Sploh Karli ki se boji vsega kar mu daš v kletko. Svašta! Tak da maš ti ful več veselja da ti vse poje kar ji daš. Srečnica! Moja dva niti zelenjave (solate) nimata baš rada. Mater kako me to moti, ker to bi pa res lahko jedla. Eh...pm! Mi je pa zanimivo da tvoj mandarine rada je. Ker vsepovsod se mi zdi da piše da agrumov naj ne bi dajalo hrčkom. Samo če tvoji nič ni...
Omfg - prek dve leti je stara? Kaj pa delaš z njo da tako dogloivi? Ej, the best-res! Super! Če bi moji tako dolgo živeli...joj...samo če dobro skrbiš za hčrka v ujetništvu lahko živijo dlje. Tak da je tvoja res super hrček! hehe. Ja, je pa to da ne goni itd. povezano s starostjo. Žal je tako. Pa da dosti spi itd. Moja Miša je tudi tako bila, pa je pol umrla-samo ona je bila očitno bolana, pa ok. To sem tudi že pisala. Glavno-nič ne skrbi. Naj spi, pa naj ne goni...glavno da je živa pa da ti je v veselje
Kokic ne mara? Jaz moram povedati da moja dva ful nekaj stvari ne marata. Ne vem kaj je to za hrčkov. Prejšnja bi vse pojedla-tudi sendvič ali kaj če sem jedla poleg nje. Smokije sem ji vmes dajala itd. Ojej! Ta dva pa nič. Sploh Karli ki se boji vsega kar mu daš v kletko. Svašta! Tak da maš ti ful več veselja da ti vse poje kar ji daš. Srečnica! Moja dva niti zelenjave (solate) nimata baš rada. Mater kako me to moti, ker to bi pa res lahko jedla. Eh...pm! Mi je pa zanimivo da tvoj mandarine rada je. Ker vsepovsod se mi zdi da piše da agrumov naj ne bi dajalo hrčkom. Samo če tvoji nič ni...
-
hehe sej pr mandarini ona na vali na un sokec....bolj je sočnata, bolš ji je. Poliže sokec, ostalo pa pusti
drgač pa res ne vem kako to da lah tak dolgo živijo. Sm bla tud čist presenečena in presrečna ko je veterinar rekel, da je v super formi!!
Tko da res upam da v bližnji prihodnosti ne doživim kakšnega šoka!!
drgač pa res ne vem kako to da lah tak dolgo živijo. Sm bla tud čist presenečena in presrečna ko je veterinar rekel, da je v super formi!!
Tko da res upam da v bližnji prihodnosti ne doživim kakšnega šoka!!
-
Bulma - Cosmopsiho
Njamiiii - očitno ve kaj je dobro. Meni je tudi mandarinin sokec ful dober
Ja, to je pa res bomba da je v dobri formi. Maš ful srečo, no. Če bi vsaj vsi živeli toliko časa oz še dalj. Ker ti 2 leti mineta kot bi trenil,ne?
By the way - kako so pa tvoji domači sprejemajo hčrka? So navdušeni, ga cartajo, ali je bolj tvoj oz tvoja hrčica Ker niso vsi navdušeni nad njimi, ker očitno preveč na miši sličijo...hehe. Yeah wright
Ja, to je pa res bomba da je v dobri formi. Maš ful srečo, no. Če bi vsaj vsi živeli toliko časa oz še dalj. Ker ti 2 leti mineta kot bi trenil,ne?
By the way - kako so pa tvoji domači sprejemajo hčrka? So navdušeni, ga cartajo, ali je bolj tvoj oz tvoja hrčica Ker niso vsi navdušeni nad njimi, ker očitno preveč na miši sličijo...hehe. Yeah wright
-
To je bolj moja hrčica. Doma se mami ni kej dost ukvarjala z njo..je rekla sam da ji je pač všeč.
Trenutno sm pa pr babici. Na začetku ji ni bilo ravno prav da sem jo prinesla seboj, ampak pol je rekla da je srčkana in se je navadla da jo mam. Drugače pa se je ne dotika pa ničesar, tko da itq samo jaz skrbim za njo.
kako pa je pr teb doma? Kako so sprejel da maš kr dva?
Trenutno sm pa pr babici. Na začetku ji ni bilo ravno prav da sem jo prinesla seboj, ampak pol je rekla da je srčkana in se je navadla da jo mam. Drugače pa se je ne dotika pa ničesar, tko da itq samo jaz skrbim za njo.
kako pa je pr teb doma? Kako so sprejel da maš kr dva?
-
Bulma - Cosmopsiho
Aaaa - saj tako je vsepovsod - na koncu se itak navadijo in jim hrčki postanejo všeč. Prinas ju vsi radi vlačimo - no,razen fotra in dedka. Sicer pa je meni tak vseeno komu sta všeč in komu ne, glavno da sta meni
Ja..hm..ko je prejšnja Miša umrla sem jaz hotela ruskega nazaj. Pa jih ni bilo, pa je sestra prinesla roborovskega. In sem namenila imeti samo Karlija. Potem pa sem javkala vedno zakaj ni ruskih (ker jih takrat ravno niso nikjer imeli!), pa mi je kolegica (na tem forumu FairyAngel) kupila ruskega (seveda spet Miša) in zato imam dva. Našim se ni bilo potrebno nič navaditi, ker so itak navajeni bili že od prej. Pa tudi če bi mi kdo kaj bluzil bi popizdila, ker sem zadosti stara in lahko imam kar hočem, plus vsega sta vedno v moji sobi, tako da ni panike Ne vem zakaj eni starši jamrajo nad določenimi hišnimi ljubljenčki kot so hrčki, miške itd. kar imaš pač v sobi in oni nimajo z njimi stika. Ne vem, ni mi jasno.
Ja..hm..ko je prejšnja Miša umrla sem jaz hotela ruskega nazaj. Pa jih ni bilo, pa je sestra prinesla roborovskega. In sem namenila imeti samo Karlija. Potem pa sem javkala vedno zakaj ni ruskih (ker jih takrat ravno niso nikjer imeli!), pa mi je kolegica (na tem forumu FairyAngel) kupila ruskega (seveda spet Miša) in zato imam dva. Našim se ni bilo potrebno nič navaditi, ker so itak navajeni bili že od prej. Pa tudi če bi mi kdo kaj bluzil bi popizdila, ker sem zadosti stara in lahko imam kar hočem, plus vsega sta vedno v moji sobi, tako da ni panike Ne vem zakaj eni starši jamrajo nad določenimi hišnimi ljubljenčki kot so hrčki, miške itd. kar imaš pač v sobi in oni nimajo z njimi stika. Ne vem, ni mi jasno.
-
ja moji so kompliciral zarad tega recimo če bi jst kam šla, kdo bi potem skrbel za njih. Sam do zdaj smo se vedno vse lepo zmenili tko da niso imeli za kaj skrbeti in jih sploh ne omenjajo ma hrčki so zakon!!!
-
Bulma - Cosmopsiho
A, no. Saj to je problem, vendar so hrčki na srečo taki da ni panike če so nekaj časa sami,ne? To mi je zelo všeč. Pač, nasipaš hrano, pa lahko greš za več dni, saj niso odvisno od človeka. Po moje je njim glavno da imajo hrano + kolo da se zabavajo ponoči
Jaaaa-podpis - hrčki so res zakon!
Jaaaa-podpis - hrčki so res zakon!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov