Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Moja Pokica se je pa preselila nazaj v staro kletko. Sm ji kupla eno leseno skulpturo in je bla novejša kletka premala, pa sm jo dala kr v tastaro mal večjo kletko in je full zadovoljna. Prej ni bla skor nikol na kolesu, zdj je nonstop in sm se zbujala ponoč, tko k v starih dobrih časih Dons zjutri je pa pod vsakim pogojem hotla zlezt pod posodico za hrano ... to je praskala, praskala in praskala, še mal pa bo luknja v podnu
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Jaa, Miša je še večja faca!
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
ashi, kaj ti je pa na karliju tok ušeč, da si čist navdušena nad njim?
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Woo..ashi čist zalublena u tvojga Karlija, Bulma
Jst sm pa bolj fanica za Mišo
Jst sm pa bolj fanica za Mišo
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Jaz pa imam rada oba. Samo za malenkost sem bolj paf na Mišo, ker jo lahko božam, pa vlačim, pa jo dam iz kletke ko se mi zahoče. S tem, da Karli je vedno not ker je divji. Hah-bi rada vidla kak bi se držala ko bi te celo polulal hehehe.
Lahko ga prideš gledat če boš kaj v Belt hodila.
Lahko ga prideš gledat če boš kaj v Belt hodila.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Bulma hvala za fotko. Sam a veš da nism zihr če je bil ta. Joj sej sam še na tega hrčka mislm morm čim prej spet u kranj pa da ga dobim!!
drgač pa bom se jst pol mal potrudla pa kkšne fotke nalepla če bo hotu kej pozirat.
Prej sm mojmu dala mal banane in je čiiiist navaliu. In je biu tok srčkan k je uno jedu sam k se bojim da bi mu kej prebava nagajala pa mu nočm preveč dat. On bi pa itq pojedu tok kokr bi mel!
drgač pa bom se jst pol mal potrudla pa kkšne fotke nalepla če bo hotu kej pozirat.
Prej sm mojmu dala mal banane in je čiiiist navaliu. In je biu tok srčkan k je uno jedu sam k se bojim da bi mu kej prebava nagajala pa mu nočm preveč dat. On bi pa itq pojedu tok kokr bi mel!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Ni problema. hahaha Zdaj si že malo pozabila kakšen je,ne? Sicer pa je glavno da ga dobiš - ga že nestrpno pričakujemo - no vsaj,jaz
Jaz bi jima tudi dala banane, pa ne upam. Koliko pa daš?
Hheeh - to je res. Moja dva bi tudi vse pojedla kar vidita - posebej Miša. Se direkt bojim da bo počila enga dneva Pa goni ne ravno dosti - Kalek celo noč, ona pa ful malo. Valda je too fat da bi se lahko gibala
Jaz bi jima tudi dala banane, pa ne upam. Koliko pa daš?
Hheeh - to je res. Moja dva bi tudi vse pojedla kar vidita - posebej Miša. Se direkt bojim da bo počila enga dneva Pa goni ne ravno dosti - Kalek celo noč, ona pa ful malo. Valda je too fat da bi se lahko gibala
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Joj raje ne preveč pričakovat. K če ga slučajno ne bom mogla met, bom že jst tko al tko razočarana. Tko da bomo videli kako bo začetek oktobra ko pridem z dopusta
hehe moj pa ni prav nič debel. Je ravno prav. Sicer pa zadnje čase bolj malo goni kolo oz skoraj nič verjetno tudi že malo zaradi starosti
dam mu pa vsak dan nekaj..pa po malo seveda. Kkšne nektarine, učasih banano, pa obožuuuuje pomaranče pa mandarine. Dam mu pa res čist male koščke.
aja pa moj obožuje sladko...čokolado ipd
hehe moj pa ni prav nič debel. Je ravno prav. Sicer pa zadnje čase bolj malo goni kolo oz skoraj nič verjetno tudi že malo zaradi starosti
dam mu pa vsak dan nekaj..pa po malo seveda. Kkšne nektarine, učasih banano, pa obožuuuuje pomaranče pa mandarine. Dam mu pa res čist male koščke.
aja pa moj obožuje sladko...čokolado ipd
-
No evo pa sm mela manjši foto shooting s hrčkom
kletka je taka:
Tuki SPET je...seveda skos lačen
Tukaj ga podkopujem s čokolado na mojem prstu da pride ven iz hiške
Tukaj pa je bil žejen in pa imel čistilno akcijo tko da so slikice bolj slabe ker ni hotel biti pri miru
kletka je taka:
Tuki SPET je...seveda skos lačen
Tukaj ga podkopujem s čokolado na mojem prstu da pride ven iz hiške
Tukaj pa je bil žejen in pa imel čistilno akcijo tko da so slikice bolj slabe ker ni hotel biti pri miru
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov