Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Doma imam knjižico od hrčkov-bom pogledala če je ta vrsta hrčka not. Ali sta se pa dva različna sparila, pa je taka lepa črna bolhica ven prišla
Ja, prostor je res problem. Jaz imam manjšo sobo, pa ono 3-nadstropno kletko. In vedno jo moram prekladati-drugače jo imam preko postelje pri omari, samo ko hočem vzet kaj ven moram kletko prestavit drugam. Ponavadi je na postelji...ajh...
Eh evo-rešite na dlani. Tvoj nabavi hrčka - tako imaš svojega, pa njegovega ki bo tudi tvoj, prišparaš plac... Bravo! hehe Jaz bom tudi tako naredila če me kdaj prime še kakšna živalica.
Ja, prostor je res problem. Jaz imam manjšo sobo, pa ono 3-nadstropno kletko. In vedno jo moram prekladati-drugače jo imam preko postelje pri omari, samo ko hočem vzet kaj ven moram kletko prestavit drugam. Ponavadi je na postelji...ajh...
Eh evo-rešite na dlani. Tvoj nabavi hrčka - tako imaš svojega, pa njegovega ki bo tudi tvoj, prišparaš plac... Bravo! hehe Jaz bom tudi tako naredila če me kdaj prime še kakšna živalica.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
ja sam čaki....moj še nč ni obveščen o tej moji ideji njemu se še sanja ne o tem da ga bo mel. Lah mu ga pa prnesm za darilo
ja mal heca sam slabo pa ne bi blo...mu bom mal omenla sam kr nekak dvomm da bo za to
ja mal heca sam slabo pa ne bi blo...mu bom mal omenla sam kr nekak dvomm da bo za to
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Bulma - Cosmopsiho
Ajaaaa. Ti šment. Jaz sem pa mislila da je on že čist za stvar itd Sicer pa tudi jaz dvomim da bi moj bi za to. Samo bi pa ziher bila njegova sestra tako da ni problem Kaj pa če nabaviš nadgradnjo za kletko, pa boš mela tako kot jaz-vsaki v enem nadstropju
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
ma ja to sm jst sam na idejo pršla da bi ga on mel če ga že jst ne morm
ma ne pr men to ne gre k ni taka kletka da bi se jo dal nadgrajevat. Bi mogla čist novo kletko kupt...kar pa niti ni slaba ideja. Mah neki se bom mogla spomnit če ga bom hotla imet.
ma ne pr men to ne gre k ni taka kletka da bi se jo dal nadgrajevat. Bi mogla čist novo kletko kupt...kar pa niti ni slaba ideja. Mah neki se bom mogla spomnit če ga bom hotla imet.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Bulma - Cosmopsiho
Samo kaj - dobra ideja, ni kaj Samo njega pregovorit, pa če je za si na konju.
Drugače pa je itak najboljše rešitev kletka z možnostjo nadgrajevanja - lahko imaš potem 2 hrčka. Čeprav je potem en prikrajšan za eno nadstropje. Jaz mojima menjavam, tako se mi najbolj fer zdi. Drugače bi pa jaz ful imela dva hrčka skupaj - 2 rusa, čeprav je najboljše valda enga imet, da se mu bolj lahko posvetiš.
Drugače pa je itak najboljše rešitev kletka z možnostjo nadgrajevanja - lahko imaš potem 2 hrčka. Čeprav je potem en prikrajšan za eno nadstropje. Jaz mojima menjavam, tako se mi najbolj fer zdi. Drugače bi pa jaz ful imela dva hrčka skupaj - 2 rusa, čeprav je najboljše valda enga imet, da se mu bolj lahko posvetiš.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Bulmaaaa..evo, fant mi je oblubu, da bom dobila hrčka
Dons sva bla spet v tisti trgovinci..in to dvakrat! jooj, kaj so luškani..pa čiiiist male so mel, zgleda so na novo dobil, ker prejšn tedn so mel sam par ruskih, zdj so jih mel pa velik več
Sva že zbirala ime..kaj praviš na Aleksij (..pač, ker je ruski & dajem rada taka nenavadna, smešna imena )
Dons sva bla spet v tisti trgovinci..in to dvakrat! jooj, kaj so luškani..pa čiiiist male so mel, zgleda so na novo dobil, ker prejšn tedn so mel sam par ruskih, zdj so jih mel pa velik več
Sva že zbirala ime..kaj praviš na Aleksij (..pač, ker je ruski & dajem rada taka nenavadna, smešna imena )
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Bulma - Cosmopsiho
Ne me basat??? Zakon,super,mega, the best!!! Toooo!!! Da nas bo ja čim več. Tvoj fant je pa res zakon!
Uuuu,ime mi je tudi všeč. Naj se ve da je rus!
Drugače pa - valda sem bolj happy kot ti. hehe. Če je pa taaakoo fajn ko dobiš novo živalico, sploh tako sweet kot je hrček.
Kdaj gresta ponj?
Uuuu,ime mi je tudi všeč. Naj se ve da je rus!
Drugače pa - valda sem bolj happy kot ti. hehe. Če je pa taaakoo fajn ko dobiš novo živalico, sploh tako sweet kot je hrček.
Kdaj gresta ponj?
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ko dobi kletko nazaj - od Josifa kletko sva posodla njegovi sestrični za njenga hrčka..sam ji bo reku, da naj vrne zdj, k jo midva rabiva
Komaj čakam
Komaj čakam
- Tincq
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2008
živjo
ker vidim, da ste precej dejavne v tejle temi o hrčku sem se odločila, da tudi jaz nekaj vprašam
Moja Lenči,ruski hrček, je zadnje dni precej čemerna. Zdi se mi da nima takega apetita kot prejšnje tedne. In po nosku so se ji pojavile take majhne bele in rjave grinte in nosek se ji je malce poordečil. Pogosto se s tačkami tudi praska po nosu.
A kdo ve kaj bi lahko bilo narobe? imam jo 1 mesec, stara pa je 3 mesece.
ker vidim, da ste precej dejavne v tejle temi o hrčku sem se odločila, da tudi jaz nekaj vprašam
Moja Lenči,ruski hrček, je zadnje dni precej čemerna. Zdi se mi da nima takega apetita kot prejšnje tedne. In po nosku so se ji pojavile take majhne bele in rjave grinte in nosek se ji je malce poordečil. Pogosto se s tačkami tudi praska po nosu.
A kdo ve kaj bi lahko bilo narobe? imam jo 1 mesec, stara pa je 3 mesece.
Zadnjič spremenil Tincq, dne 11. Sep. 2008 16:52, skupaj popravljeno 1 krat.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
To pa še ne vem..jst še zmer upam, na to, da bo pr men..če ne drgač, bo pa Aleksij pri njemu stanovau, pa hodu na obiske k men & jst k njemu U glavnem, dobim ga ...tisti sestrični bo že dons reku ..pa nasploh bi tut fant meu Aleksija, ker so njemu tut zlo luškani..se tut on kar topi zravn ..še posebi, ko mene vid kako se 'pogovarjam' z njimi
Škoda, k ne obstajajo vrvice pa ovratnice za hrčke..da bi jih sprehajala po sobi ..sj prodajalka v tisti trgovinci nama je enkrat rekla, da je tut to obstajal, sam hrčki itak pregrizejo use, tko da je brezveze
Škoda, k ne obstajajo vrvice pa ovratnice za hrčke..da bi jih sprehajala po sobi ..sj prodajalka v tisti trgovinci nama je enkrat rekla, da je tut to obstajal, sam hrčki itak pregrizejo use, tko da je brezveze
-
Bulma - Cosmopsiho
Tincq - ja, apetit je prvi pokazatelj da je nekaj narobe, ker hrčki drugače zelooo radi jedo. Glede tvoje težave pa resnično ne vem kaj bi ji lahko bilo. Prilagam še tebi kaj sem našla v knjigi, vendar ni točno to kar ti opisuješ. Najboljše je da vprašaš še na forumu mojpes.com, še boljše pa da greš v specializirano trgovino za živali (ali pa pokličeš!) in ti bodo tam najbolj znali svetovati, ali predlagati kakšno zdravilo itd. Ali pa veterinar...ker to je neka okužba, kajti hrček ni star itd. Obveščaj nas + vso srečo.
°PeeKaBoo° - sestrična od tvojga ima v tisti kletki kakšno žival? Ker če jo ma valda kletke ne bo hotela dati nazaj Eh, boš pa kupila drugo. Daj, čimprej ga pripelji in prilepi slikice
°PeeKaBoo° - sestrična od tvojga ima v tisti kletki kakšno žival? Ker če jo ma valda kletke ne bo hotela dati nazaj Eh, boš pa kupila drugo. Daj, čimprej ga pripelji in prilepi slikice
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Tincq..tko k ti je Bulma svetovala...jst nism mela hrčka ne vem kok dolg časa, tko da res ne bi vedla ..držimo pesti, da se use uredi!
Pa Bulma..ja sestrična ma notr 2 ruska hrčka & naj bi vrnila, ker je fant reku, da dobi pod pogojem, če vrne, ko bova midva rabila... ..čeprou se tut men zdi mau čudn tole..ah, ta kletka mi je trenutno najmanj važna, bom pa novo kupila, še lepšo ..pa bom limala slikce, ceu album haha
Pa Bulma..ja sestrična ma notr 2 ruska hrčka & naj bi vrnila, ker je fant reku, da dobi pod pogojem, če vrne, ko bova midva rabila... ..čeprou se tut men zdi mau čudn tole..ah, ta kletka mi je trenutno najmanj važna, bom pa novo kupila, še lepšo ..pa bom limala slikce, ceu album haha
-
Bulma - Cosmopsiho
Uuu - 2 rusa ima? Super! Eh, ti si samo novo kletko nabavi - saj niso drage tak ful. Dobro če boš imela cel album. Jaz imam tudi slikic da se mi vse meša. Vsake tolko reden fotoshooting opravimo Sploh takrat ko jima čistim kletke-takrat je najbolj veselo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov