Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objavaNapisal/-a keya » 30. Avg. 2008 12:55

^^ma ti si res stvarno nepismena :roll:
sem že odgovorila, sem tudi razložila 2x zakaj temu tako ti pa še kr tupiš neki.. nevem kako je Bulma lahko razumela kaj sm hotela povedat. Vprašanje in opozorilo pa še kar ignoriraš, meni je prav - nimam ne volje ne želje se ubadat s polpismenim folkom, k mu je treba razlagat ko malemu otroku pa še nebo razumel, niti ne dopuščal drugačnih mnenj od svojega .

Bulma.. sj js se tud pajkov bojim, ne samo da jih ne maram :D ponavadi zgledam nekako tako, ko kakšnega vidim :pale: :heul: doma me moji rešujejo, v LJ pa cimre kličem na pomoč :lach:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 30. Avg. 2008 15:37

Sem se ne bom mešala..glavno, hrčki so zakon :D hehe.

Pajki pa--mene tudi doma naši rešujejo, drugje pa drugi. Kriza! Včasih ko kerega imam ne upam v sobi spati, če se ga kdo ne reši prej. Uf! Drugače pa je najboljše, če najdeve temo kjer se je o pajkih itd. pisalo, da ne bove kregane :P
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 05. Sep. 2008 9:40

°PeeKaBoo° - vidim da si z morja :) Bo kaj iz kosmatinčka, ali ne?
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 05. Sep. 2008 9:49

Ah težka ..usaj pr mami vidm, da ne uspeva... sm ji lih učer rekla, pa je blo spet use isto...pa sm ji rekla, da je to itak tok mala živauca, da bi jst to lah mela, pa ona sploh neb opazla...pa začne, da to ma vonj bla bla :roll:

Bom pr očiju probala kej dosežt :P

Uglavnm..nism še obupala! :P

EDIT: aja pol učer, k mi je tko jasno in glasno rekla, da v stanovanju nau nbene živali..pa k sm jst svoje odgovorila & šla v sobo.. je pršla za mano in začela, da kko to, da sm tok navalila na te hrčke pa zakaj.. :D tko da, zgleda nek slab % je možn, da če bom dost uztrajala, da si bo premisnla ;)
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 05. Sep. 2008 10:58

Ja, no...če si ga res želiš potem ne obupat. Pa nimajo vonja!! Zakaj vsi mislijo, da ga imajo?

Vso srečo! :)
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 05. Sep. 2008 11:15

Ne bom obupala...na-a ;)

Kako pa tvoja hrčkota napredujeta? Kšna nova dogodivščina? :P
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 05. Sep. 2008 12:05

Jaz tudi upam, da bo. Da bo tema bolj živa.

Drugače pa sem jaz moja imela skup, samo sta zdaj spet narazen, ker je Miša bila do Karleka agresivna. Picek moj mali :)
Drugače pa nobenih dogodivščin - še :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 05. Sep. 2008 12:44

Joj, jst bi tut rada, da bi moj hrček poživiu to temo :D

Zdj bom neki čudnga prašala..a hrčki različnih vrst, se ne prvlačjo al kaj? :D ..ker npr,. če maš samčka & samičko iste vrste skupi, je takoj nevarnost za celo vrsto malih hrčkov :P tko, če so različne vrste, pa ne al kaj? :)

Aja.. se ti Miša že pusti kej bolj božat? :P
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 05. Sep. 2008 13:26

Hm...zanimivo vprašanje. Samo očitno se ne privlačijo. Pa vsepovsod piše, da naj ne bi niti v parih živeli, pa četudi so iste vrst! Čudno,ha? No, pri mojima se ni obneslo. Pa raje sem ju ločila prej, kot pa da bi si očke izkopala. Norca dva,no. hehe.

Ja, pusti se. Samo ne zaspi na meni-to mi gre na živce! Pa včeraj je bila napadalna, ker je spala jaz sem ji pa rinila v kletko robčke, pa me je napadla. Samo ok, če mene kdo zbudi ga tudi napadem :P
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 09. Sep. 2008 10:23

Učer sva bla s fantom u Cityparku & sm jst hotla, da greva še mau hrčke pogledat... & so toook luškani teli ruski :hearts: ..v enga sm se kr zalubla mau hehe..sm jih gledala čez šipo, pa jim 'govorila' kok so cortkani..pa je en kr pršu do šipe pa me gledu u stilu 'a hočš, da sm tvoj a a a' :rofl:

No in zaklučk tega je, da se je pol še fant odloču, da če ga nam smela sama met, ga bova pa spet skupi kupla in mela..je kr sam reku, da bi on spet meu hrčka & šou gledat tja kletke pa ostale igračke.. tko, da upam, da bom usaj tko mela hrčkaaa... :freude: (aja, še vedno uztrajam pr mami, da bi mela čist svojga! :P )
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 09. Sep. 2008 11:55

Te čist razumem! Jaz se tudi vedno prilepim na šipo, ali kletko ali kjerkoli že so :D

No, evo! Pa glavno da je tvoj za! Pa če ga boš mela doma, ali pri njem-glavno da je. Supeeeer! Upam, da bo čimprej.
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 09. Sep. 2008 15:16

Jst pa moj sva šla učer u qulandio (al kakorkol se že napiše :D :D ) v kranju in seveda sva zavila v trgovino z živalmi. In jst seveda takoj med hrčke :razz:
in je biu en toooook lep. Je biu skupaj z ruskimi hrčki, samo da je biu popolnoma črn...čist brez lise. Pa tud mal drugačno glavico ima kot ruski. Drgač je pa iste velikosti! Taaak srčk mejhn :love: sm se komej odlepla od šipe. Me je moj pol zezal če mi ga kupi. Pa sm rekla da še ne...morm domače pripravit na še enega.
Drgač bi ga takooj mela!! Pa takih črnih drugače sploh še nisem videla tukaj v Ljubljani. Tko da če ga tle ne dobim, grem v kranj :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 09. Sep. 2008 16:56

^^jst pa še zmer padam na ruske..tiste k majo siv kožušček, pa po hrbtu bolj temnejšga :freude:

Zdej s fantom sam čakava, da dobijo mlajše hrčke v tej trgovinci...k bi mela enga čist od začetka..k so še mali :P
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 09. Sep. 2008 18:48

Črni hrček? :eek: Jaz bi tudi takega mela. Sugar_baby - daj, nabavi si ga :)
Samo to je tako. Jaz tudi vedno ko grem kam, pa majo trgovine z živalmi, takoj letim do hrčkov. No, pa do mišk itd. Glavno, do kletk. Tisto kar rabim kupiti itam lahko počaka. Bi pa vse imela katere vidim. Samo kaj, če žal to ne gre. Imam dva in sta zadosti, samo kaj če so vsi takoooo sweet tam. Joj...
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 09. Sep. 2008 19:05

veš kok je biu lep. Ej res bi ga takoj mela!!
zdej mi je sam malo žal da nisem prašala kera vrsta je :(
drugače pa sem totaly in love :D
vrjemi res bi ga mela takoj samo trenutno imam že dve živalici in res nimam več prostora. Pa še ne vem kako bi se razumela z hrčkom ki ga že imam. Ker je že ves čas sam in pojma nimam kako bi sprejel novega sostanovalca. Nimam pa prostora da sedaj kupujem novo kletko in vse. Tko da je bolj da malo trezno razmišljam in pač malo počakam :)
Definitivno pa ga bom nekoč imela :D če ne drgač bom mojmu rekla naj si ga kupu pa ga bova skup mela...sam da bo pri njem :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov