Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 25. Avg. 2008 8:42

iiii-vse si predstavljam :D Samo je pa res čist odvisno od hrčkov. Moja dva sta pa totalno mahnjena na te bare, ki jih obesiš. Ko kupim nove, pa obesim sta non stop gor. Splezata gor pa se bašeta. Meni tako smešno ko v različnih pozah visita dol :rofl:
Bom probala banano, čeprav me je strah. Od sadja jima dajem samo jabolka, ker ostalo enostavno ne upam. Nočem da mi kateri pogine zaradi moje nepravilne obveščenosti :?
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 25. Avg. 2008 10:06

samo resno, jaz bom tudi s sladoledom pa jogurtom probala... :D eej bulma, v kolikšnem času tvoj hrček zgloda tisti bar? :D moj ga je v roku enega teedna.. :D je to normalno? :) (računaj na to da je moj ogromen) :)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 25. Avg. 2008 10:25

No, jaz glede sladoleda nisem prepričana. Se mi zdi, da je to za tako majhne živalice preveč sladkorja. Plus vsega-sladoled je mrzel, tak da..no,jaz jima ga ziher ne bom dala.
Eh, hitro ga poglodata. No, ne lih v enem tednu. Tvoj ga tako hitro obdela? :eek: Rednooooooo :D
Mislim, da je to normalno. Mogoče zato manj ostale hrane poje. Ali? :)
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 25. Avg. 2008 12:25

haha, sanjaj :D se vedno isto količino ostale hrane :P pravi pozeruh je :D več mu daš, še več bi meu :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 25. Avg. 2008 13:03

haha :D Kot da bi mojo Mišo opisovala. Punca je nenasitna - ko ji dam hrano novo not, je cela paf. Gre v skodelico, pa totalno dolgo tišči notri nos in se baše. Sploh tista sončnična semena. To v momentu vse poje :) Enkrat sem ju dala s Karlekom skupaj, pa v vsako nadstropje eno skodelico hrane. Pa je šla pa iz svoje pojedla kar ji pasalo, potem pa še iz Karlekove. Svašta :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 25. Avg. 2008 14:12

haha-mogoče se ti res zdi da je tako okrogel. Ker dlaka res doda dodatne kilograme. Samo če pa res toliko poje, je pa ziher tudi nekaj na tem da je okrogel. Jao-tvoj tudi z rito miga? Moja Miša tudi. Mah čist je meni podobna - rada je, lena je, velko rit ma :P Direkt se vidi da sem jaz lastnica ne moja sestra :D
Karlek je drugačen. Divji, gibčen, brez rite :) hahaha.
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 25. Avg. 2008 15:08

ej bulma.. daj še kakšno sliko od karlija gor.. :D zanima me kakšni je.. :D tak podrobno bolj.. :D ker meni so te mali hrčoji tudi zakon :) lepi so... :) btw... se te ze kaj manj boji? :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 25. Avg. 2008 15:24

Ja, potem pa res fajn da se je poredil. Jaaa-jaz sem ravno domov prišla. Malo si počinem, potem pa bolho vzamem iz kletke :D Eh, Karli se še itak boji. Plus vsega če ga mam en čas zunaj pa me tak vse dol polula, plus vsega je tako divji, da ga ne moreš meti zunaj en čas.
Od Karleka slike? Oooo - here u go :D

Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 25. Avg. 2008 17:01

omg... te karli je meni tak sladki :D
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 25. Avg. 2008 21:00

aaaaaaaa kok je leeeep. čist preveč hudga hrčka maš!! :wink:
na čem si ga pa slikala to? a je tisto trava?

to k sm rekla da mu dam sladoled...to nism mislila prou uno mrzlo. Jst mu dam to čist na konc recimo k mam že prazno šalčko in je tisto na robu stopljeno pa postrgam z žličko pa pol on poliže dol. Tisto prou mrzlo si mu en bi upala dat!
drgač pa moj obožuje pomaranče, mandarine...sam da je neki tekočega da lah liže. Pa jabolka tud, banane mu dam pa ful mal. Aja pa nektarino tud.

pa glede tistih barov...moj je tud čist nor in ga komot zgloda v enem tednu. Sam zadnjič sm kupla neko novo vrsto, tak mal večji je pa se mi zdi da tud mal trši. Sam njemu vse rata :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 26. Avg. 2008 6:34

Ja, res je lepi :oops: Aha. Na travi sem ga slikala. Tak je majhen, da ga je trava gor držala :rofl: Poleti jima rada čistim zunaj, pa potem ju nafotkam da se vse kadi :D

Mandarine mu tudi daš? Pa je ok? Mah jaz ne vem. Piše, da se te zadeve ne bi smele dajati hrčkom za jesti, samo tvojemu očitno ni nič. Kak super!
Eh, bari so očitno zakon za hrčke. Meni je npr. všeč tudi, da se morata malo naprezati da lahko to dol ugrizneta, plus mislim, da si tam tudi zobke brusita, ker itak ni kot hrana v skodelici ko si jo samo v usta nabašeta.
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 26. Avg. 2008 9:41

ja men je tud fajn ta bar da si mal zobke nabrus pa še men ga je fajn gledat :P
amm a tale Karli je navaden hrček al je kkšna posebna vrsta?
drgač pa glede mandarin...jst mu itq dam čist mal in on običajno poliže samo un sokec...z ostalim se navadno ne ubada kej dost. Pa tud na začetku tud čist navali če mu dam kej tazga tekočga :D
matr ej k da bi se s svojimi otroci ukvarjale :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 26. Avg. 2008 9:46

pa moja kepica dlak je moj otrok :D tak so sladki.. meni so še najbolj hudi od vseh zivali :)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 26. Avg. 2008 10:19

Ne, Karli je roborovski hrček. Če hočeta hčrka, ki se ne crklja + je divji nabavita roborovskega :D

Moja Miša pri jabolkah pije sokec. Če je taka bolj mesnata. Pa pri surovih kumarah. Karli se itak vsega boji kar daš not, tak da je tistoe gnilo prej kot on zbere pogum in poskusi :twisted:

hahaha - saj pa so naši otroci to, no :lol: :D
Uporabniški avatar
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objavaNapisal/-a keya » 26. Avg. 2008 10:44

ashi (in ostale katere jih imate preveč:P) briši smajlije!! dovoljenih je max 5 na post & ne po 9, ipd ;)

drugač pa meni hrčki niso.. sploh.. no fun :P sej so še kr lušni v trgovini za gledat, ipd - samo zdej ko mamo doma enkrat morske prašičke nebi nikoli šli na te mini hrčke :P so nam morski prašički preveč zakon :hearts: :D

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov