Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
^^Hehe, ok, zmenjen..
Zdj grem na morje za en tedn, pol po morju se pa začne misija: dobiti hrčka
Moj Josif je biu tut ruski hrček, pa so men tut teli najbl luškani k so tko cortkano mali pa lep kožušček majo kako je pa ime tvojmu?
Zdj grem na morje za en tedn, pol po morju se pa začne misija: dobiti hrčka
Moj Josif je biu tut ruski hrček, pa so men tut teli najbl luškani k so tko cortkano mali pa lep kožušček majo kako je pa ime tvojmu?
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Moj je muki. Oziroma je bil
zato ker je bil ene 2 mesca nazaj pr veterinarju na pregledu in so ugotovil da je hrčica. In se je moja mtka začela zezat da zdej bo pa mukica in sm jst čist popizdila da kokr krava pa ne bo uglavnm čist smehi.
Tko da zdej nekak ni več muki...bolj moja lubika mala al pa mazica
zato ker je bil ene 2 mesca nazaj pr veterinarju na pregledu in so ugotovil da je hrčica. In se je moja mtka začela zezat da zdej bo pa mukica in sm jst čist popizdila da kokr krava pa ne bo uglavnm čist smehi.
Tko da zdej nekak ni več muki...bolj moja lubika mala al pa mazica
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Zanimiv kko usi najprej določmo napačn spol..boge živalce, če bi ns razumele, bi lah še kšne posledice to pustil na njih
Sugar_baby zdj sm vidla šele slikce tvojga oz. tvoje mazice & je res luškana ja
-
°PeeKaBoo° napisal/-a:Zanimiv kko usi najprej določmo napačn spol..boge živalce, če bi ns razumele, bi lah še kšne posledice to pustil na njih
haha a mislš da je moja zdej lezbijka amm joke
ma kva jst vem...avtomatsko dam zaimek kot moški spol. Tud za ptiča recimo ne vem ker spol je pa sm ga kr za samčka dala
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Lezbijka (a je to pr takih živalcah sploh možn drgač? )
Ja sej..pač k se reče tisti hrček & k ga dobiš rečš ' kako mu bo ime ' in pol tko nastane fantk
A mislš, da so kšne razlike med samčki pa samičkami..mislm, glede obnašanja pa tega kok pustijo, da jih božaš, se jih dotikaš, itd... ?
Ja sej..pač k se reče tisti hrček & k ga dobiš rečš ' kako mu bo ime ' in pol tko nastane fantk
A mislš, da so kšne razlike med samčki pa samičkami..mislm, glede obnašanja pa tega kok pustijo, da jih božaš, se jih dotikaš, itd... ?
-
bunkica...i like it
ej jst mam drgač psičko doma in v tistem času, ko nej bi se gonila, ona druge naskakuje, tko da nekej že mora bit na tem
drgač pa nism nč kej opazla. Tud pr prejšnem hrčku smo misll da je samček, tko da še zdej ne vem a je bil al ni bil.
Ko pa sem kupovala sedanjega, tud nism kej dost spraševala. Baje ko so še mladički, da se sploh ne da dobr opazit. Tko da men je šele veterinar povedal
ej jst mam drgač psičko doma in v tistem času, ko nej bi se gonila, ona druge naskakuje, tko da nekej že mora bit na tem
drgač pa nism nč kej opazla. Tud pr prejšnem hrčku smo misll da je samček, tko da še zdej ne vem a je bil al ni bil.
Ko pa sem kupovala sedanjega, tud nism kej dost spraševala. Baje ko so še mladički, da se sploh ne da dobr opazit. Tko da men je šele veterinar povedal
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^ jez sem mela podobnega... neki cajta nazaj je tamali umrl hrček Zlatko, je bla čist na tleh par dni...
jez pa verjetn nikol več ne bom mela hrčka, ker se mi full smilijo živali v kletkah...
jez pa verjetn nikol več ne bom mela hrčka, ker se mi full smilijo živali v kletkah...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Omfg! Nekaj ur me ni gor, pa spet cele polne stvari. Da se razume-to mi grozno paše hehe.
°PeeKaBoo°-eh, jaz sem v nulo naštudirala hrčke. Še knjigo sem si kupila v Zooticu - totalno zakon! Vašima makar kakšno knjižico prinesi, da si kaj prebereta. Plus vsega sem 10000%, da se bosta pri slikicah hrčkov topila tako da bo joj Če pa se ne bosta se pa pretvarjata hehe.
Sugar_baby - jaz imam tudi najraje ruske. Oni zlati so mi preveliki (vendar vseeno prečudoviti), roborovski kot je Karlek, pa so preveč divji, pa si ne moreš nič začeti z njimi. Rusi so zlata sredina I guess
°PeeKaBoo°-eh, jaz sem v nulo naštudirala hrčke. Še knjigo sem si kupila v Zooticu - totalno zakon! Vašima makar kakšno knjižico prinesi, da si kaj prebereta. Plus vsega sem 10000%, da se bosta pri slikicah hrčkov topila tako da bo joj Če pa se ne bosta se pa pretvarjata hehe.
Sugar_baby - jaz imam tudi najraje ruske. Oni zlati so mi preveliki (vendar vseeno prečudoviti), roborovski kot je Karlek, pa so preveč divji, pa si ne moreš nič začeti z njimi. Rusi so zlata sredina I guess
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
^^ja že...sam nekak dvomim, da bi blo hrčku bolš kje zuni...take boge nemočne živalce še posebi zdj, k so 'kletke' velke & prostorne..notr jim lah nrdiš pravi mali adrenalinski park pa glede na to, kar sm tle prebrala, česa use ne smejo jest..lah zuni to komot sami najdejo pa pojejo...tko pa usaj lastniki skrbijo za to
Se pa tut men smiljo hrčki, k jih majo v kšni manši kletki (z rešetkami) & se nč ne ukvarjajo z njiim..jih majo sam tm za okras
Se pa tut men smiljo hrčki, k jih majo v kšni manši kletki (z rešetkami) & se nč ne ukvarjajo z njiim..jih majo sam tm za okras
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Bulma napisal/-a:Omfg! Nekaj ur me ni gor, pa spet cele polne stvari. Da se razume-to mi grozno paše hehe.
Ja..sj mi je blo kr čudn k nisi nč pisala...v tej temi ponavad ti kraljuješ
Sj sm že razmisnla kaj bom glede staršev..bom res kej sprintala kšn post tle s foruma hehe..pa use argumente dobr prej naštudirala, predn jima kej omenm pol bom pa rekla, če lah tko..za probo, da ga mam jst 2 tedna & če jima kj nau ušeč..ga bom dala fantu..on ga ma pa tko lahk
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja, delala sem včeraj nadure, pa ni bilo časa. Domov sem prišla preveč crknjena, da bi kaj pisala.
Ja, to maš definitivno prav. Pa meni je super, da te 2 leti ko živijo, da jim lahko naredimo sanjsko življenje.
Dobro si se odločila. Držim pesti, da ti uspe! Kakšnega pa misliš imeti? Ruskega?
Ja, to maš definitivno prav. Pa meni je super, da te 2 leti ko živijo, da jim lahko naredimo sanjsko življenje.
Dobro si se odločila. Držim pesti, da ti uspe! Kakšnega pa misliš imeti? Ruskega?
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Ja sej..že tko mal živijo, kje zuni bi pa še manj
Kar se tiče mojga hrčka, jst tut upam, da mi uspe.. že zdj izbiram imena (sam upam, da nam pol razočarana) ... bi mela pa ruskega 100%..Ker so mi najbl luškani pa še pomoje mam tko največ šans, da se mi bo pustiu božat Josif se je kr pustu....men je npr. zlo važn, da lah crkljam svojo živalco pa se je dotikam..je pomoje čist drgač občutk, k pa če jo sam gledaš pa usake tok primeš & že zbeži
Kar se tiče mojga hrčka, jst tut upam, da mi uspe.. že zdj izbiram imena (sam upam, da nam pol razočarana) ... bi mela pa ruskega 100%..Ker so mi najbl luškani pa še pomoje mam tko največ šans, da se mi bo pustiu božat Josif se je kr pustu....men je npr. zlo važn, da lah crkljam svojo živalco pa se je dotikam..je pomoje čist drgač občutk, k pa če jo sam gledaš pa usake tok primeš & že zbeži
-
Bulma - Cosmopsiho
Ja,res. V ujetništvu se dogaja, da živijo tudi dalj časa kot dve leti. Samo fuck, kako je 2 leti malo
Meni je tudi zelo pomembo da lahko svojo živalico crkljam. Npr. ko sem imela ribe (in so mi poginile) mi ni bilo ravno težko (grozno mi je,da to pišem, ker obožujem živali) in si niti novih nisem nabavila, saj npr. nič nisem mogla z njimi delati. Če bi jih lahko vzela iz akvarija in cartala bi bilo drugače
Se mi zdi, da se ruski najbolj pustijo božati, pa se zelo hitro udomačijo. Meni je najlepše ko imam bolho zunaj, pa kar sama začne po meni plezati itd. Daj, nabavi si hrčka!!!! Lahko pa vaši doma ne bodo opazili Dosti hodijo v tvojo sobo?
Meni je tudi zelo pomembo da lahko svojo živalico crkljam. Npr. ko sem imela ribe (in so mi poginile) mi ni bilo ravno težko (grozno mi je,da to pišem, ker obožujem živali) in si niti novih nisem nabavila, saj npr. nič nisem mogla z njimi delati. Če bi jih lahko vzela iz akvarija in cartala bi bilo drugače
Se mi zdi, da se ruski najbolj pustijo božati, pa se zelo hitro udomačijo. Meni je najlepše ko imam bolho zunaj, pa kar sama začne po meni plezati itd. Daj, nabavi si hrčka!!!! Lahko pa vaši doma ne bodo opazili Dosti hodijo v tvojo sobo?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov