Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 20. Avg. 2008 15:26

Jooooj, kak lepi hrček! Totalno sladkiiiii :love: Čist možno da je bila Josifa :D Saj moja prva Miša je tudi se mi zdi bila fantek. Samo kaj, če mi je Miša tako lepo ime bilo za njo :P

Hehe - zdaj, ko noben več ne meče kakcev jih pa na nek čuden, nerazumljiv način pogrešam. Moja ruska jih ne meče-čudno :)
Karli pa kriza..kot gre, tako vse iz njega samo leti :lol:
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 20. Avg. 2008 15:34

Ja, najbl sladk je biu :)

Zdj sm še enkat šla do mami, pa ji rekla, če mi utemeljen pove, zkaj neb smela jst met hrčka :P pa sm jo hotla prepričat, da Josif ni smrdeu, pa nvem kaj use je naštela... pa nč ne pomaga :<

Bolš bi blo, da nism te teme našla, zdj sm se pa spet spomnla, kko bi ga blo lepo met :P

A zdejšna Miša je punčka? pa Karlija maš še zmeri ti? k sm nekje prebrala, da ga bo sestra mela.. :D
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
andrejav88
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a andrejav88 » 20. Avg. 2008 19:45

jst bi ga ful mela, in sicer takega čist črnega:P, sam mamo že itak cel živalski vrt skor doma, tak to ostane žal sam želja :(
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 21. Avg. 2008 6:24

Ja, Miša je punčka, Karli pa fantek :D Pa oba imam jaz.

Eh, to si tvoja mama samo domišlja da smrdijo itd. Ker večina ljudi ne prenaša mišk, potem pa jih mečejo z hrčki v isti koš. Sicer pa če je hrček v tvoji sobi - kaj ima pa s tem ona??? Saj ji ga pa ni treba gledati itd,ne?

andrejav88
- hrček tak malo prostora zavzame, tako da bi ga komot lahko imela, pa bi bil živalski vrt še večji :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 21. Avg. 2008 7:25

Ja u moji sobi bi biu ja..sam ona prav 'u njenm stanovanju' nau živali, moja soba pa spada pod njeno stanovanje :P

Pa rekla je, da to je pol sam še ena odgovornost več, da morš skrbet zanga..pa sm rekla da vem & da bi itak skrbela, pa res ni tak problem za hrčka skrbet..ne rečm, če bi hotla konja met :rofl:

Enkat sm ji pokazala bratce in sestrce od Josifa tm kjer sm ga kupla v City parku & so ji bli kr luškani, sam je pa useen niso prepričal! :nixweiss:

Kok bi blo lepo met enga hrčkota malega, da mi kakce vn meče, medtem k ga mam jst na seb k TV gledam, pa da se zbujam neprespana zard njegovga grizenja kletke pa kolesa :lach:
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 21. Avg. 2008 8:23

hehe, samo je fora v tem da hrček zahteva minimalno pozornost... on ze sam poskrbi za svojo zabavo :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 21. Avg. 2008 8:53

Ma ja. Ti ga samo prinesi domov. Se bo že omehčala! Plus vsega pa res ne rabi neke ful pozornosti - ni ga potrebno peljati na sprehod, ne kopati itd.
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 21. Avg. 2008 10:11

eh pa itak se vse omehčajo ko domov privlečemo zvali :D moja mama isto ni bla nekak najbolj navdušena... te pa sem ga enx domou privlekla iz lj... pa ga je en teden čuvala pa to... pa sem mogla it nazaj v lj.. pa sem hotla hrčka s sabo nesti valda nazaj.. ona pa kar.. "eh pa pusti ga še malo tu.. pa ne vozi ga nazaj.. saj ti ga jaz se lahko čuvan.." itak.. :D nabavi si svojga hrčoja :D v glavnen... vse se omehčajo.. moja misla da je to smrduh, pa da je dosti dela z njim pa la la la.. te pa ko je vidla to mojo kepo dlak.. pa se je itak omehčala ... :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 21. Avg. 2008 10:20

Jaaa-itak! Saj kot sem rekla pri nas tudi noben ni bil navdušen. Ne foter, mama, dedi, babica..pa se moja sestra odločila da bi mela hrčka-ko smo Mišo pripeljali smo se pa vsi zaljubili. Vsi so jo vlačili (no,razen dedija!) tak da...moja mama je kot večina ženska "alergična" na miši, samo pri hrčkih je drugače. Jaz sem tudi ziher da se vsi omehčajo. Kako se pa ne bi poleg take mehke kepice.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 21. Avg. 2008 10:26

Sam jst sm 99%, da se moja dva ne bi omehčala, če bi kr enkat prnesla domov hrčkota... pa niti ne tok zard tega, ker jima neb biu luškan, ampak bl zato, k sm ga kr kupla & prnesla, brez da bi prašala al pa dobila 'dovoljenje' :) lih zard tega bi se jima še bl zameru pomoje...

Če pa jih prvo vprašam, pa ne pustijo, ker misljo ne vem kaj use, kar ni res... to, da ni res, lah pa vidjo šele k bi ga mela... tko da...ne morm zmagat :nixweiss:

Mogoče edin, da mi ga kdo podari :freude: pol je neki % možnosti, da bi mi ga pustla, ker neb vedla kam z njim..čeprou bi jima bla sumljiva, da sm zihr jst to use zrihtala :P
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 21. Avg. 2008 10:36

verjemi ti meni pa bulmi, da se 100000000% vsi omehčajo.. jaz sem tudi svojga pač samo enx domou privlekla.. pa noben ni mogo več nič, razen tega da se zaljubijo v kepo dlak :D mama mu je vsak dan dajala jabolka.... seveda mu je te koščke, ki mu jih je dala olupila, da nemo jedo olupkov.. pa tak... razvajala ga je.. :D foter ga isto celega polupčko :D ti ga samo domou privleči... boš vidla da bo vse okej :D
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 21. Avg. 2008 12:23

evo da vam še jaz predstavim mojo malo mazico :P

Slika
Slika
Slika
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 21. Avg. 2008 12:35

Ej, stara si 20 let-kaj ti pa majo starši bluzit za to par cm veliko stvar? Mater so eni zateženi! Saj ne bi pripeljala psa, al mačke..ampak hrčka! Kateri bo imel kletko v tvoji sobi, pač če jim ne bo všeč ga ne bodo gledali in se ga dotikali. Mislim :roll:
No, naredi kar sama želiš. Najboljše ti je pa res, da ti ga kdo podari če misliš da bosta če bo hrček prišel na tak način v hišo, bolj skulirana. Sprintaj jima par postov iz foruma, da bosta vidla oz prebrala kak the best so hrčki :D Sicer pa ok. Jaz ti ne bom solila pameti. Saj so itak vsi starši isti, tako da...:)

Sugar_baby - ti imaš tudi prečudovito bolhicoooo. Prečudovito! :love:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 21. Avg. 2008 12:41

Kaj mi pomaga, če sm 20 stara, če onadva tko razmišlata :D oči ma drgač tut zlo rd živali, sam lih hrčkov pa ne kej preveč :P

Najbolš, da jim direkt tebe prpelem, ti mi deluješ največja zagovornica hrčkov, ti bo mogoče ratal jih prepričat :lach:

Drgač pa ja..si bom že zmisnla neki, da ga dobim :bgdev:

Sugar_baby jst pa ne vidm slikc, k sm u službi, pa noče odpret :(
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 21. Avg. 2008 13:04

hvalaa :)
Jst obožujem te male živalce. Še posebej te ruski so mi zakon ker so ves čas tko mejhni pa ne grizejo. Ni vonja, ni nič. Ohh res sm čist nora na njih :P Si sploh ne predstavljam kako bi blo da ga ne bi mela.

ti bejbi ga pa kr prinesi domov pa nas sabo pa bomo zagovarjali. :D
pa sam povej da ne smrdi, moj recimo sploh ni glasen ker ful malo goni kolo, ful mal je stroškov ker hrčki itq ful mal pojejo...torej sploh ne bodo opazli da ga imaš.
Dobra ideja je pa tud ta da ti ga nekdo podari. Pol itq ne bodo mogli nič :wink:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov