Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 20. Avg. 2008 9:18

Ma ja. Ko smo ga kupili en čas lulal v tunel. Kriza! Pa ok. Ali on je še spal not itd., ker se je očitno bal ker je bil v novem domu. Si prestavljaš kako je smrdel pol? Kriza! :?
Jaaa-moja dva obožujeta te bare za obesit. Samo tiste z medom ne kupuj, ker baje je nevarno, saj je možnost da se tisti med itd. zalepi v ličkih. Saj pa niso samo z medom, tako da poglej katere vzameš. Dobro da si me spomnila, ker moram nabavit to, ker jima je zmanjkalo.
Aha-Prekmurka. Ti si tudi? :D
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 20. Avg. 2008 9:25

ja valda iz MS :P ej pa nevem če je to tak neverjetno nevarno, če bi blo tak hudo, po moje nebi prodajali.. ali? no nevem... :D ej ka pa zeleno solato mu daješ? to baje ni dobro.. moj debeluh ma rad jabolko.. zmeša se njemu ko zavoha jabolko..

kolko pa sta zdaj stariva tvojiva hrčolina?
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 20. Avg. 2008 9:52

Iz MS? Kelko si pa stara??? :) Mogouče te poznan.
No, veš kaj ti povem - prodajajo vse - kar je nevarno, kaj ni. Zdaj se pa vsak mora odločiti če se mu zdi nevarno, ali ne. Jaz kupujem te bare, do zdaj noben hrček ni imel problemov (tok,tok). Prav tako naj ne bi tista vata bila dobro, s katero si hrčki delajo gnezdece. Jaz jo kupujem, ker vem, da je topla, plus vsega si rada delata gnezdo iz njega.
Glede zelenjave - mah moja dva je pa nočeta ravno. Miša1 je ful rada jedla solato-zeleno, pa ji ni nič bilo. Karli se itak še solate boji in dokler on premaga strah je že gnila in jo moram vzeti ven. hehe :) Rada imate kumare, pa jabolko tudi. Jaz ne štekam Miše. Lahko ješ pred njo čokolado, ali ji mahaš z ne vem kakšno hrano pred nosom in se obrne stran. Ne vem, če nima zadosti razvitih dihalnih poti, ali kaj, ker Miši1 se je direkt odpeljalo če si jedel kaj vpričo nje. Direkt v usta ti je šla..hehee :) Ne vem,no :)
Kaj pa sir? Mu daješ? Jaz sem Miši zadnjič dala košček sira in ga je s tako brzino pojedla, da sem samo gledala :D
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 20. Avg. 2008 10:16

stara san 20 :D trenutno san v lj ka študeran.. :D pa man mojo kepo dlake pri sebi.. eh mojega hrčoja cokolada ne gene preveč.. tak pač on to vse bajdvej zeme.... no.. samo korenček ma rad, pa jabolko pa sir.. na ostalo pa ne trzne nič preveč. pa on ma tudi te bar samo pač z medon.. pa tudi njemi nika ne škodi.. to ma rad.. po moje je to nej neven kak škodljivo zato ka je meda nej dosta.. neven no.. meni se zdi kul :D

ge si ti zdaj? v ms? študeraš mogoče ge? :)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 20. Avg. 2008 10:19

Bolho maš s sebo? Kaj pa ko greš domov? Ga vzameš s sabo, ali ostane v Lj? Ma ja. Moja tudi bare obožujeta. Najboljše mi je, ko se gor obesita, pa glodata. Pa tile bari so po moje dobri tudi za zobe, da si jih brusijo. Ker tu rabijo hrčki en čas, da odgrizejo to dol, tak da...drugače pa sta mahnjeniva na priboljške kot so oni kao bonboni itd. Samo to jima dam tam enkrat na teden, ker večkrat ni zdravo po moje. Seveda se bo spet zdaj kdo našel, ki bo rekel da je to nevarno itd. Hjao! :D

Ostalo maš na zs.
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 20. Avg. 2008 10:28

ja mam ga v lj, ko me ni pa ga hrani pa mu menja vodo cimra.. man fejst fajn cimro.. :D ej vedno je neka nej zdravo... samo saki hrček je klasa za sebe.. pa vsakemu pašejo ene določene stvari... tak ka jaz mojemi kar privoščin ta bar ker ga ma fejst rad.. ampak ej na te bonbone pa ne pali... to ka daš ti tvojima.. to pa ne trzne na to.. :D ti maš oba v svoji sobi?
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 20. Avg. 2008 10:39

Eh, pa valda. Saj to je the best pri njih, da jim zaloga hrane drži en čas, plus vsega jim valda ni nič če se kakšen dan, dva ne ukvarjaš z njimi. Čez dan itak spijo, ponoči gonijo kolo. Po moje jim je čist fajn tak :)
Ja, moja pa obožujeta te bonbončke. Pa Karli zelo rad ima krekerje. Aha. Oba imam v sobi. Mam ovo 3nadstropno kletko, tak da je kul. Žal ju imam ločeno. Enkrat sem ju dala skup, ker sem upala da bo ok, samo se je Miša spravila v Karlijovo hrano, pa ko je on zbral pogum, pa prišel do nje, ga je pa prebunkala, tako da se siromak spet skril. Od takrat ju nikoli nisem več dala skupaj, razen ko jim čistim, samo itak se vsak na svoj način zabava, tak da ni panike. Btw-lahko spiš ponoči ko goni kolo? :)
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 20. Avg. 2008 11:17

ej.. en čas ponoči sem misla da ga zadavim... da ga naslednji dan spoham za kosilo.. en čas je meu zurke ponoci.. samo san se navadila.. zdaj je super.. poleg tega ga pustim da se razleta v tisti svoji velki krogi ka jo ma... da se prosto sprehaja po stanovanju.. od tistega časa ka smo to kroglo nabavili je super... nič ni tečen.. plus tega ga mava s fantom nonstop zunaj.. da se naleta... pa on ga fejst carta.. :D tak ga je lepo razvado.. hrček pa moj se fejst razumeta :D ti lahko spiš ponoci? ali ma karli zurke? ej ti slučajno veš kak se lahko priblizna starost določi pri hrčkih? :) namreč mi2 ko sva ga kupla mi je prodajalka rekla da je 3 mesce star.. samo meni se zdi malo starejši, ker je "fejst razviti" biu ze ob nakupu.. :D fejst velka jajcka je meu :D :twisted:
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 20. Avg. 2008 11:22

Klik

to je moj pikec :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 20. Avg. 2008 11:33

Omfg :eek: Kak je lepiiiiiiiiiii :love: Direkt me ma, da bi ga prišla čohat. joj, kakšni cukrček!

Jaa-jaz se tudi nisem mogla navaditi na kolo. Miša1 je moj prvi hrček in mi je grozno bilo. Samo pol sem kupila tisto kolo, ki ni tako hrupno, pa je blo ok. Samo vmes, ko je bilo prehudo sem vzela kolo ven, samo se mi je smilila pol, pa sem ga dala nazaj gor. Zdaj pa mi dva rožljata ponoči. Samo je ok. Včasih kaj škripa, samo potem namažem z oljem in je ok. Enkrat sem edino preveč namazala, pa je Karli odletel ven tak je na lahko letelo :) hehe. Bogi Karlek. Miša2 pa bolj počasi goni-okornica ena. Meni je smešno, da ko goni, ne goni neprestano, ampak par krogov, potem pa gre dol s kolesa, pa beži en krog po kleti, pa spet nazaj itd. haha. Prava špotnica je,no :D

Glede spola ti pa ne bi vedela povedati. Jaz sama ne vem koliko sta moja stara. Se mi Miša2 tudi starejša zdi..hm...poglej ne forumu mojpes.com - tam ziher omenjajo kje kako določiš starost (če se jo da).
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 20. Avg. 2008 12:25

Moj hrček je meu pa sam okol 5 mescov k je umru :( no, nism ga pa mela jst pr seb, ker moja dva v hrčkih vidta miši - teh pa ne preneseta.

Sva ga s fantom skupi kupila, pa ga je meu on doma... tko da nism bla neki ful navezana nanga, res pa je, da sm bla kr lubosumna, k mi je govoru, kaj use Josif (tko mu je blo ime) ustvarja & nagaja, jst pa tega nism mogla vidt :< ...al pa k so ga njegovi skoz lahk mel zravn, pa ga čohal, skrbel zanga..jst pa ne, grrrr...nakonc sploh nism mela več občutka, da je moj :boese:

Najbolš mi je pa blo, k so šli moji km za več dni & mi je fant prnesu Josifaaa in sm ga jst skoz mela hihi...pol sva pa mi2 zvečer gledala TV, jst sm eno velko deko dala čez postlo pa jo tko nagubala, da so bli 'tunelčki', dala Josifa notr, on je pa tm lutau naokol pa po možnosti po najinih nogah tacou in naju žgečkou :rofl:

Pa k tuki berm, kaj use vaši hrčki zganjajajo (sm celo temo prebrala za nazaj haha) me kr prime, da bi ga spet melaaaa...no, mi je pa smešn k ste se ene bunile, da kletko grize, da kolo cvil, pa me je spomnl kako mi je moj fant usak dan poroču kakšna je bla ponoč situacija & da je čist nenaspan..pa da sta z Josifom na bojni nogi :lol:

Sm se čist razpisala..pa ga sploh več 'nimam', kaj bi blo, če bi biu še živ..ah ja..
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 20. Avg. 2008 13:08

Zakaj pa je hrček umrl? Kar tako? :?

Ej, jaz tudi delam te tunelčke na postelji, na odeji. Moja Miša se komaj vzpenja tako je okorna. hehe :) Smešno je tudi ko pleza po vzglavniku, ko je ful navpično postavljen. Komaj privlečo to kosmato rito gor :D

Čuj, pa nabavi si drugega če te je spet potegnilo da bi ga imela.
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 20. Avg. 2008 13:26

Jst mislm, da je kriva predvsem vročina..sva šla z mojim en dan na bazen, pa prideva nazaj, do kletke on pa čist mirn leži...se mu ni nč buši premiku, tko k ponavad k diha.. je blo pa v stanovanju toplo... čeprou je biu u senčki, meu mrzlo vodo,...hrana tut sveža... ne vem uglavnm :(

Pa sj jst bi tkoj mela hrčka, sam zard mojih ne morm met... sm prej med pisanjem posta z unim 'očitnim pogledom, da neki hočm' uprašala mami, če ji hrčki še zmeri niso ušeč..pa je rekla, da so ji ušeč, dokler niso u njenm stanovanju :roll:

Da bi ga mela pa skupi s fantom, pa da bi biu pr njem, pa nočm...k pol res izpade, k da ni moj, pač k pridm na obisk, ga mau pockrljam to je pa to.. :<

Ga bova mela k bova skupi živela, na svojem :flower:

Ti maš pa res zlo rada svoje zverince male, po tem kar sm v tej temi vidla :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 20. Avg. 2008 13:30

Ja, to je pa čist možno. Kriza! Bogi pupo :(

Pa kaj..saj pa če bo hrček v tvoji sobi, kaj imajo starši potem z njim? :D Naši tudi na začetku niso bili navdušeni (enako kot tvoji-asociacija na miši itd.), zdaj pa vsi celi paf :) No, lahko pa res čakaš da boš na svojem...

Jaaa-itak da mam rada svoje zverinice. Totalno! Le kak jih ne bi imela, če so pa taaako zakon :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 20. Avg. 2008 15:11

Ja vem ja..sam starši pač.. komplicirat morjo :)

Evo slikca od mojga (najinga) Josifa:
Slika

Tle sva ga mela kšn tedn.. sva ga čist malega kupila.. :P

Čeprou zdj k pomislm, nism vec sure, da je biu fantk...ker ni meu nbene bunkice spodi..možn, da je bla Josifa :D

Aja, on je tut kakce svoje metu vn haha..sm prej brala, da je teb tut to znano... sam da mene pa ni motl, men je blo pa smešn pa cute k se je usedu, pa začeu metat :lach:

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov