Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 25. Mar. 2008 14:49

Ja, saj. Si jo že pokopala? :cry:
Ti si samo nabavi drugega. Saj ko bo enkrat doma spet novi bodo vsi veseli.
Uporabniški avatar
Nita*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: **lost in my world**

Neprebrana objavaNapisal/-a Nita* » 25. Mar. 2008 14:52

ja včeraj zvečer. ma lep grobek z križem pa okoli so rože.

sam zdaj verjetno ne bom mela ruskega, al pa no. ne vem še... čeprav so mi ruski fejst všeč :D
sometimes it's better to be alone.. no one can hurt you that way
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 26. Mar. 2008 7:48

Iiii-lepo.

Ja,ruski so fejst fajn :) Roborovskega si ne kupuj, ker ga ne boš mogla cartati, ker so preveč divji. hihi :D
Uporabniški avatar
Nita*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: **lost in my world**

Neprebrana objavaNapisal/-a Nita* » 01. Apr. 2008 19:33

zdaj bi se krivo počutla če bi kupla hrčka zato sem si danes kupla pritlikavega zajčka :D
sometimes it's better to be alone.. no one can hurt you that way
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 02. Apr. 2008 6:04

Ne, nič krivde ne bi bilo, ko bi kepico prinesla domov.

No,zdaj pa zajčka? Kak sweet! :) Samo škoda. S kom si bom pa zdaj od hrčkov pisala? :cry:
x.anna.x
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a x.anna.x » 17. Maj. 2008 16:21

jst sm mela 2 hrčka.
pvi je biu bel z svetlo rjavo lisu na hrbtu, pa full dougo dlako.taki cartek je biu.^^.

drugi je pa svetlo rjau biu.pa nmal krajšo dlako.sam pol si je učko vn skrempu.pa je veterinar reku da če ne krvavi ni nč treba nardit sam nei mu poskušam nmal sčistit.sam ta se niti ni pustiu tok cartat.in pol je kmal umru.:S

ko mi je prvi hrček umru sm se jokala ceu dan.pol pr drugem sm tko bla pa prproulena.

zdj bi rai dougodlakega morskega prašička mela k nmal dle živijo.^^.
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 19. Avg. 2008 22:07

ka zdaj babe :D hrčki vaši.. kak so? :) bulma, pogrešam tvoje zgodbice o hrčolinih.. :D sama sem ponosna lastnica dolgodlakega hrčolinkota... ful je lepi... beli celi je.. pa pol ma na glavi črno irokezo.. pravi frajer je.. :D kak so kaj vaši hrčoti? kak jih hladite v teh malo bolj toplih dneh?

lep pozdrav vsem skupaj, pa počohajte hrčolinkote!! :D
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 19. Avg. 2008 22:09

aja.. pozabla sem omenit... najbol me zmoti ko vsi nekaj brezveze govorijo kako hrčki smrdijo... pa da bolj smrdijo od morskih prašičkov.. amm... frendica ma morskega prašička pa neverjetno bolj smrdi... moj hrčolin pa nič.. pa ga mam v sobi.. pa je čist priden.. fajn.. pa nič ne smrdi.

tolko za zdaj... :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 20. Avg. 2008 6:34

Končno bo spet tema oživela! :)
ashi - daj prilepi kakšno slikico od tvojga navihančka. Moja divjaka sta vredu. Roborovskega še itak ne morem imeti zunaj, ker je tako divji, ruska pa okrogla kot balon. Samo se baše cele dneve. Cela okorna je...hehe :)

Eh, hrčki sploh ne smrdijo. No, vsaj meni ne (pa tebi:)). Moja dva imata celo super vonj. Taki čist ekstra. Res je da pač lulajo itd. vse povprek, vendar jima jaz dam oni posip, ki vpije vse to in je ok.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
x.anna.x
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a x.anna.x » 20. Avg. 2008 8:15

ashi napisal/-a:aja.. pozabla sem omenit... najbol me zmoti ko vsi nekaj brezveze govorijo kako hrčki smrdijo... pa da bolj smrdijo od morskih prašičkov.. amm... frendica ma morskega prašička pa neverjetno bolj smrdi... moj hrčolin pa nič.. pa ga mam v sobi.. pa je čist priden.. fajn.. pa nič ne smrdi.

tolko za zdaj... :D

jst se tud strinjam da ne smrdijo..
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 20. Avg. 2008 8:22

hehe, bulma nič se ne sekiraj... moj je tudi pravi divjak.. miislim... zdaj trenutno se je postavil na dve nogi pa me ven iz kletke gleda... :D ze navsezgodaj zjutraj :P saj je faca... ej uradne slikice še nimamo od hrčolina, moramo narediti zdaj en fotoshooting pa pol bo :D samo prava faca je.. veš da ma dolgo dlako.. in pol zjutraj ko se zbudi.. al pa zvečer... je celi skuštrani :D meni je prava faca :)

bulma, tak da si karli ne da pomagat in samo divja okoli.. kaj pa miša2 se da cartat kaj? ej pa te ruski so ful majhni.. ampak so totalno srčkani... moj dolgodlaki je ful velik.... za pol morskega prašička je :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 20. Avg. 2008 8:30

Iiii-iz kletke te gleda? Kak sladko! :love: Si ga vse predstavljam. Daj, naredi fotoshooting! Da vidimo tega divjaka. Jaz ju včasih snemam še, da delata kakšne norosti. Samo hrčki so res the best! Do zdaj me še nobena žival ni tako impresionirala. Res je, da žal ful malo časa živijo itd., samo je pa tisti dve leti zato toliko bolj zakon.

Eh, Karli je nepoboljšljivi divjak in bojazljivec. Samo so roborovski BAJE taki po naravi, tako da se ne sekiram da je kaj narobe z njim. Miša2 pa itak carica! Debela kak balon. Sicer ful drugačna od Miše1 ful razlikuje, ampak vseeno. Najraje je ko jo dam iz kletke, sama sem na računalniku, pa tam imam eno škatlico za njo, pa brisačko majhno not...in gre vedno avtomatsko not in tam spi. Čez celo škatlo raztegnjena. hehe. Všeč mi je tudi, da me v teh sedmih mesecih kar jo imam polulala samo ene parkrat in da ne kaka tako nenadzorovano kot Karli :D
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 20. Avg. 2008 8:35

joj.... tebi spi v škatli.. jaz sem ga tudi enx dala v škatlo.. kriiiiiiza!! isko je način kak bo ven prišel.. pa eh.. v glavnen divji je.. samo ma pa eno foro... tak ko je najbolj divji.. pride k meni se za sekundo pocartat.. pa potem spet naprej dirka... ma jaz sem rekla da hrčki so resnoo zakon.. kolegica ka ma morskega prašička.. mater.. to še nenadzorovano kaka... ej moj hrček je ka se tega tiče prav gospod.. on ma svoj wc in samo tam not kaka pa lula.. ne pa kak morski prašiček ka ga malo bozas pa cartaas pa te od veselja polula.. fuj :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 20. Avg. 2008 9:02

Aha. Finta je pa v tem, da imam to škatlico tam dano, da mam zvočnik gor. In ko sem jo prvič vzela ven, je kar sama not šla. Zdaj pa takoj ko jo dam na mizo gre not, pa si postilja z brisačko. Ponavadi ji dam še hrano ven, da lahko pride ven in je, tak ka da je super. Slabost je, da večkrat pozabim da je tam in grem npr. pod tuš ali kam, pa se spomnim da spi na mizi, pa laufam v sobo...in na srečo je do zdaj še vedno ostala tam, ni se metala doli :) Ja, res so zakon! Pa zabavno jih je gledat. Škoda da so nočne živali, ali vseeno. Saj podnevi tudi lazita kaj po kletki :)
V wc lula in kaka? Moji bolhi pa ne! Karli je na začetku ful v kolo lulal in kakal, tak da je bilo res ogabno za videti in vohati. Prav tako je v tunelu lulal in še pol spal not. Uf! Groza! Na srečo se je odvadil. Miša pa v hišici kaka in lula. Samo se je izboljšala zdaj, ker sem jima kupila pesek za činčile, da si kožušček čistita (to mi je zeloo zabavno za videt :D), pa zdaj po novem tam kaka, lula in se hrani. Mislim, kriza :D
Uf, prašički so tak? Mah ne vem. Nimam izkušenj z njimi :) So pa lepi-vendar za mene preveliki. Raje imam majhne hrčke :)
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 20. Avg. 2008 9:10

hjoj... v tunel lulal.. faca ta tvoj karli :D meni so morski prašički tudi npr lepi.. samo meni ni fajn to njihovo nekontrolirano lulanje pa kakanje... to mi pa ni fajn. tak da mam rajši mojega hrčolina :D bulma ti si prekmurka a? :D ej ti si dala tvojemu tisto kao eno palčko ka je z medom pa pol so gor ena semena? v bistvu jo tak obesiš na kletko pa te se hrčo gor obesi pa to papca.. :D pa to je zdravo za njih? ali je zopet kaj "nevarnega"?

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]