Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 26. Jan. 2008 11:49

Evo mojo novo bolhico :P

Slika

Tudi ona se še vedno boji, pa je že en teden pri nas. PM!
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 26. Jan. 2008 15:16

Iiii, kok je fletna no :love:

Tole je pa moja Pokica:
Slika
Slika
Slika

Zdj mi že sama spleza na roko, sicer z namenom, da bi me grizla, ampak dobr, bolš k nč :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 26. Jan. 2008 16:02

No,zdaj imam jaz tudi take probleme kot vi vsi tukaj :D
Meni noče noben niti splezat na roko. Tako se oba bojita da joj. Ju morave s sestro lovit po kletki. Eh...moja Miša je bila čist drugo. Pa ok. Se bom še trudila z udomočitvijo.

Pokicaa-kako je sweet :flower:
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 03. Feb. 2008 17:58

Jst mam tud ruskega hrčka :)
Že pred tem sm mela enga pa je biu fuul domač. Ta je sicer malo boječ ampak če grem počasi, se pusti tud božat. Pa niti uni prejšnji niti tale k ga mam zdej, me nista grizla. Glih zato sm mi ruski hrčki všeč, k so nežni. Tko da prvič slišim, da keri grizejo. Jagodka ne vem kaj mu ti delaš :D :wink:
Me pa neki zanima....kaj od sadja jim dajete za jest? Jst jim običajno dam kkšne koščke mandarin al pa pomaranč, tud solatko pa jabučka sm mu že dala pa je čist nor na to :D sam se včasih mal bojim da mu ne bi kej škodilo!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 03. Feb. 2008 18:48

Bulma: če boš z roko lovila hrčka po kletki ga ne boš navadla nase ampak sam še bolj preplašila. Treba je počas. Probi s solato v roki, da se ti sam približa. Hrčki sami vedo kdaj potrebujejo družbo, naš pride vn iz hišice in grizlja kletko,dokler nekdo ne pride.
Mi mu dajemo večinoma solato, včasih tudi jabolka, hrušk mu ne smeš dajat.

Naš Nodi je star že 2 let in 4 mesce. Je že kar starček, čeprav ne zgleda nit približno star, saj je še vedno na polno aktiven.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 03. Feb. 2008 18:52

Moja prejšnja pupa je tudi grizljala kletko, pa sem jo potem vzela ven. Bila je oh in sploh. Ne pa ta divjaka zdaj! Cele dneve spita. Roborovski niti jest ne hodi čez dan :?

Sugar_baby - jaz dajem jabolka-enkrat tedensko. Itak malo pojesta. Drugače pa raje kakšno solato kot sadje. Mandarin jima pa ne upam dati. Ne vem,no.
Ni ga lepšega kot to, ko hrčki jedo. S tistimi rokicami kak si lepo hrano držijo. :love:
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 03. Feb. 2008 19:21

Moj je pa čist nor na mandarine. Solatko tko neki u izi grizka, mandarine pa kr napade. Sam mu vedno dam tiste k so sočne in pol ful liže un sokec. Ok vem čudn sm napisala sam k ne vem kako nej drgač :D
Uglavnm jabučka mu pač dam kadar ga jst jem...torej bolj redko :D

Amm ja no moj je tud že kr str..tm mal več k dve leti in ker vem kok časa približno hrčki živijo , me je kr mal strah :( in ga učasih opazujm če ma kkšne znake staranja, pa ni nič vidt :D še vedno je fuul aktiven!!

Aja pa moj je učasih čiiist hiperaktiven :eek: kr laufa k zmešan po kletki pa pleza po rešetkah k en športnik..tko sploh ne neha...učasih mislm da ga bo kap k kr ne neha...k da bi spid pojedu :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 04. Feb. 2008 9:49

Jaz pa ne upam davat mandarin. Me je strah da jima kaj bo.

Uf, jaz sem pri prejšnji hrčici tudi full pazila če so vidni kaki znaki staranja. Vendar je žal pri glodalcih tako, da so eno uro kul, potem pa jih več ni. Saj naša je bila tudi the best itd. potem pa samo kriza. Samo ok. Ona je bila bila bolana :cry:

Mogoče bodo pa kdaj izumili kaj, da bodo hrčki dalj časa živeli.

Btw-daj kakšno slikico gor :)
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 04. Feb. 2008 12:58

Bulma napisal/-a:Vendar je žal pri glodalcih tako, da so eno uro kul, potem pa jih več ni.

Js sem mela enga fuul lepga hrčka (snežno bel..moja Kepca :( ), star je bil že skoraj 4 leta k je začel kazat, da ni več vse ql. En teden je skos sam v svoji hišci spal, si dal še več stvari notr, da je blo bolj vroče (k sem odprla je bil kr kondenz notr - sem zamenjala vse, ampak je spet isto naredil). Ni več kolesa gonil, skos je sam spal in potem sem ga našla k je omahnil pred posodico za hrano. Tega hrčka sem mela pa res rada :cry:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 04. Feb. 2008 14:13

Enako je bilo z mojo ljubico. Saj nekaj strani nazaj sem pisala vsak dan kako je z njo. S tem, da smo jo pelali k veterinarju, pa jo je uspaval. Nič več ni delala. Še komaj jedla je :cry: To je tako grozno! Pa ko si tako navezani itd. Groza :(

Zdaj nimaš nobenega hrčka več?
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 04. Feb. 2008 16:31

Ob prvi priložnosti si ga bom kupila.. Vmes si ga nisem hotla, ker sem vidla kolk sem se navezala na tisto majhno belo stvarco. Ampak morm met hrčka, že od malga sem skos mela hrčke in so tak luštne živalce to.
Na kratk povedano - obožujem hrčke. Joj, komi čakam da kupim tako veliko kletko, pa vse igrače za notri, pa priboljške & hrano. Da vse pripravim preden glavna zvezda pride :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 04. Feb. 2008 18:24

Jaz jih tudi obožujem! Vendar bo vseeno moja prva ena in edina.

Zdaj se že jaz za tebe veselim, da ga boš imela+vse to nabavila. Jaz tudi imam vse. Vse kar sploh imajo v Tukanu :oops: Razen tiste krogle-ker je nočem imeti.

Btw-kakšnega boš pa imela? Ruskega? Zlatega? Roborovskega? Vse? :P
Uporabniški avatar
Nita*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: **lost in my world**

Neprebrana objavaNapisal/-a Nita* » 04. Feb. 2008 20:11

meni majo v tisti živalski trgovini v evro parku(mb) dobre stvari za hrčke(razne labirinte, pa vse to) :D
sometimes it's better to be alone.. no one can hurt you that way
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 05. Feb. 2008 1:27

Kej tazga:
1, 2, 3

Mislm met pa sam enga. Sestrična je mela dva in je en druzga pojedu :eek: . Sestra je pa hrčico kupla (Pajo) in čez 1 teden smo mel - 5 čisto majčkenih mladičkov :D .
Nazadnje k sem šla za hrčke pogledat jih niso imel (okol miklavža in božička), mel so sam mongolske skakače in miške.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 05. Feb. 2008 6:46

Nita* napisal/-a:meni majo v tisti živalski trgovini v evro parku(mb) dobre stvari za hrčke(razne labirinte, pa vse to) :D

Jaaa-Zootic! Imaš prav! Jaz sem dobila od tam Mišo2+hišico sem tudi kupila. Čist drugačne stvari imajo kot v Tukanu itd.

Black Kitty
- kak je lepiiii. Čupavec en :) Jaz sem šla ko je umrla moj pupa (po novem letu), pa nikjer niso imeli ruskih. Baje so jih prek božiča vse prodali. Samo ok. Saj se precej hitro razmnožujejo, tak da ni panike.

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov