Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 16. Jan. 2008 9:23

Bulma napisal/-a:Vendar bodi vesela, da je imela lepo življenje pri tebi.

Kk nej pa vem, da ji je blo všeč pr men? Jst sama sebe krivim za to, da je Pikica umrla.
Ja sej, nikol se ne ve, kk bi se Pokica navadla na novga člana, tk da ... bom jo pustla samo, sej ma mene pa naše štir mačkone :)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 16. Jan. 2008 9:33

Oh joj...zakaj pa bi ti kriva bila?? Žal so hrčki (sploh ruski+roborovski) premajhni, da bi jih lahko dolgotrajno zdravili. Plus vsega-jaz bi imela parček, pa bi ju sterilizirala..če pa vem, da to ne gre, ker so premajhni. Tako da se ne krivi!!! Saj si ji dajala zdravila itd. Žal se ji ni izšlo. Ti vsaj imaš še Pokico. Kaj sem pa jazi mela? Prazno kletko ob kateri sem jokala vsak dan :cry:

Je imela lepo življenje pri tebi!!!! Ker glavno je, da je imela hrano, vodo, kolo, pa da si se ukvarjala z njo. Če drugo ne, da si jo vsaj malo pobožala. Živali to čutijo.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 16. Jan. 2008 10:06

Sej vem, jst mam vsaj Pokico ja. Pa dobr, bomo že preživel ane.
Drugač pa ... kk je kej vaš nov član?
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 16. Jan. 2008 10:12

Seveda bo. Ni lahko-tega itak noben ne reče. Samo bo...pa tebi je fajn, da imaš še Pokico. Btw-dobra imena si jima dala :D

Naš Karli je...adijo pamet :D Poreden full! Božat se ne pusti. Pa da bi zaspal poleg mene? Ni šanse! Komaj ga iz kletke vzamem, potem pa tako dirka. Full rad mi sedi na vratu, pa se z lasmi pokrije. Pa kaka 500/h. Drugače je pa zelo bojazljiv.
Kupujem pa še ruskega..nazaj...kot je M. bila! Pa jih nikjer nimajo trenutno :cry:
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 16. Jan. 2008 10:38

Tuki v Zooticu jih majo full. Kupm pa pošlem? ;D Hecam se, nč bat.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 16. Jan. 2008 11:01

Za Zootic vem v MBju da jih imajo. Kaj, če nič ne grem zdaj v MB. V Ms jih glavno nimajo. Še včeraj sem klicala v Tukano, pa imajo samo roborovske, v Zoo Marketu pa niti to ne. Baje so jih pred božičem prodali, zdaj pa čakajo ko bodo mladički. Damn!!!

Lahko pošlješ :P
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 18. Jan. 2008 7:30

Kak sem happy! Včeraj mi je pisala FairyAngel, da se pelje iz MBja, pa če lahko pride k meni za nekaj minut ker je nujno. Normalno! Pa pride...in mi prinese ruskega hrčka!!! Omg!!! Ve, da sem tarnala full zaradi Miše, pa da nisem nikjer mogla priti do rusov..pa je bila zakon prijateljica in mi ga prinesla! JOj...kakšno presenečenje!!! Zdaj imam dva divjaka, čeprav se kot en tako drug navajata na nov dom. Komaj čakam da ju zvečer vidim!!! :D
Btw-najraje bi ju imela skupaj, ker zdaj imam v sobi 2 kletki in to je too much. Mogoče kera ve če lahko dam skupaj roborovskega+ruskega? Samo pm. Ne vem kakšnega spola je Karli :S

FairyAngel :bussi:
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 18. Jan. 2008 8:02

Iiii, kok fajn, res. Lahko si vesela, da maš tako prjatlco :ja: Slikej ju obadva :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 18. Jan. 2008 8:26

Ja. Samo res! :) Poslikam jutri, pa takoj dam fotke gor.

Btw-kako se pa Pokica drži?
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 18. Jan. 2008 8:28

No, velja :D
pokica ... pokica je pa tko smešna. Kr neki praska nonstop tisto površino, na kateri se zadržuje, ko ni na kolesu in ko ne spi. Ne vem, mogoče misl, da bo lukno nardila, pa dol lh skočla, ampak ne bo šlo :D Drugač pa kr no ... se mi ne zdi, da bi bla kej preveč raztresena, bomo vidl, kk bo.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 18. Jan. 2008 8:49

Ej...Karli tudi to dela. In to mi gre na živce. Pa ko je v hišici tudi škrta. Da ne bom o tem kako gre v hišico-ne skozi vrata, ali okno. Nekje spodaj se not potegne. Vsak dan sesam sobo, ker mi tako seno ven zmeče. Joj..zdaj pa imam dva :D
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 18. Jan. 2008 9:01

Hehe, hecni so hrčki ja.
Samo naši dve, ko sta bli pač še obedve, nista nikol hodili v hiško spat, ampak pod hiško al pa v rovček. Pokica pa še vedno spi al v rovu al pa pod hiško. kr neki no :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 18. Jan. 2008 9:08

Pa daj :D Vidim, da imaš isti problem. Karli je na začetku lulal, kakal, jedel in spal v tunelu. Si lahko misliš kako je smrdelo ko sem mu čistila?
Včeraj sem mu mogla čistiti kolo, ker je imel celo polulano. :motz:

Upam, da bo Miša2 bolj "čista" :D
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 18. Jan. 2008 9:13

Hehe, naše dve sta ble iste. Zdj je pa kr lepo no tm v tunelčku, nč ne zgleda polulano, bom pa vedla več povedat dons, k bom kletko pucala ... upam, da ne bo treba dat kej čez nos :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 18. Jan. 2008 9:21

Jaz tudi najprej nisem opazila da je polulano. Vendar mi je kmalu postalo jasno, ker se je njegova hrana že gor lepila :D Pa sem tunel obrnila gor, zdaj pa pač lula v kolo. Hjao :D
Mi je pa še vedno tečno, da se tako boji, pa da ni na miru ko ga božam. Upam, da Mišo2 udomačim kot sem Mišo1.

Hehe-ti držim pesti, da ti ne bo potrebno dati kaj čez nos :D Hehehe.

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov