Hrčki

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 04. Jan. 2008 14:11

Joj-tile kot je Kostruncek bil je bil resno full zlat. S to čupico :)
Jaz bi imela zato ruskega, ker sem tako navajena bila na Mišo. Pa bi rada da bi me spominjala na njo-mogoče bi me to zavedlo da bi si začela misliti da je to še itak Miša :D

Iiii-lepi je panda :)
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 04. Jan. 2008 18:34

No tko, jst sm ravno iz ambulante ... slišala nism nč obetavnega :(
Je verjetno tumor, bula je ogromna, dobila sm neke analgetike al kaj v injekciji in ji morm dnevno dajat v vodo. Dobr bi blo, da bi bli hrčici ločeni, sam je pol veterinarka rekla, da če sta full navezani druga na drugo pa navajeni, da je bolš, če sta skup, da zdravilo itak nič ne škodi drugi ... če se bo pa stanje poslabšalo, da ne bi nč več jedla, da bi hirala, nč več ne bi mogla, da pač ne bi bla več tolk živahna, kot zdj, jo moram pa prpelat nazaj, da jo bodo v najslabšem primeru uspaval ....

Rekl so, da tud, če bi jo prpelala par dni prej, da ne bi blo nič drugač, da jst nism nč kriva, da se to pač nardi.

Ah ... :cry:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 04. Jan. 2008 19:05

Joj.....:( Upam, da ni tumor,no. Pa ok. Saj zdaj če ima zdravila bo mogoče boljše. V najslabšem primeru pa še itak imaš eno. Boga! Samo ok. Obetavno je to, da je živahna itd. Lahko da bo bula splahnela pa bo vse ok. Koliko je stara zdaj?
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 06. Jan. 2008 12:38

jagodka85 - nič več ne pišeš! :( Kako je zdaj tvoja kepica? Še ima bulo?
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 06. Jan. 2008 12:55

Čist sm pozabla odgovort, vidm ja. Stara je kakih 8, 9 mesecev. Kokr jst vidm, je bula isto velika, živahna je še vedno ... upam, da bo z dravilo pomagalo. Se držim anvodil ... vsak dan sveža voda plus zdravilo not, bomo vidl, kaj bo.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 06. Jan. 2008 13:22

Tako mlada je še??? Držim pesti-res! Pa glavno da je živahna. To že tudi nekaj pove.

Jaz sem pa včeraj šla, da bi kupila rusko hrčico. Pa nimajo. So baje pred božičem vse prodali. Zdaj pa moram čakati, da bodo imeli mladičke. Smrk! Pa ok. Saj imamo roborovskega še :)
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 06. Jan. 2008 13:39

Eh :( Jst spet jokam, ker ji je očitno kri tekla iz rane :cry: Pa skoz čepi na enem in istem mestu, medtem ko se druga hrčica veselo sprehaja po kletki ... men je tok hudo no, k ne vem, kaj je z njo :cry:

Bulma, a to bi jo pr vzrediteljih kupila al v trgovini?
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 06. Jan. 2008 14:12

Kaj? JOj... :cry: že meni gre na jok. Pa glede tega so ti kaj rekli? To valda ni dobro. :? Omg..zdravila ne pomagajo???

Jaz bi kupila pri vzrediteljih. Vendar nobenega tu okrog ne poznam. Sem pa hodila v Tukano+ZOO Market, vendar so očitno vsi za božič dobili hrčke :) Ker kletko sem mislila razdeliti. Pa bi v eni bil roborovski (btw- Karli mu je ime :D), v eni pa ruska. Valda Miša2.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 06. Jan. 2008 14:23

Če ti po pravici povem, sploh ne vem, kaj so mi rekl glede krvavenja in tega, da bi ji kej iz bule tekl ... sm bla čist za preč, k sm jo tja peljala ... moram jutr poklicat, pa vprašat, če je to fejst narobe. Ah no :(
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 06. Jan. 2008 14:25

Ja..to ti verjamem. Pa dobro. Glavno, da si jo peljala. Pa če ima zdravila bo valda okay. Držim pesti! Full! Ker žal vem kako je to, ko ti je živalica bolana. :cry: Mogoče se ji bo pa zdaj vse sčistilo. Čeprav bi moralo kaj drugo tečti ven kot kri. Ti samo pokliči jutri-ali pa celo danes. Saj so dežurni tudi.
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 14. Jan. 2008 15:55

Jagodka85 kako je s tvojo hrčico?
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 14. Jan. 2008 16:56

Ja Jagodka! Nič ne rečeš več :? Nas pa skrbi :)
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 14. Jan. 2008 17:17

Sm klicala zdle, ker bula še vedno ni čist nč se zmanjšala in so rekl, da je to očitno res tumor, ker pr tumorju nej se ne bi vidno poznal, da gre kej na bolš, morm it po zdravilo, pa ji ga še naprej dajat, bolš pa vrjetn nikol ne bo :(
Tko da ja, grem zdle po zdravilo, upam, da bo vsaj mal bolš no, k me kr srčk buba, k jo gledam tako, čeprou ona zgleda čist normalna.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 14. Jan. 2008 17:21

Oh fuck! Oni to resno? :S To pa pomeni kaj? Da bo hitro umrla, ali kaj? Sorry, da te take stvari sprašujem.
Pa glavno je da je ona vredu. Ker če bi samo ležala, pa nič jedla itd. kot je moja lubica, potem ne bi bilo ok.

Hah-kaj pa naj jaz povem? Ta naš novinec je pa tako sprestrašen da joj. Ko ga imam zunaj full divja, pa se celi trosi od straha. Škoda, da so roborovski taki bojazljivci :D Pa vse mi pokaka, da moram potem še čistiti za njim. Ko dam roko v kletko se skrije. Ponoči ko vrti kolo, pa grem slučajno na wc in dam gor luč se spet skrije. Ko ugasnen luč spet gre na kolo..eh :D
Moram čimprej še do enga rusa. Da ga udomačim kot meni paše. :)
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 15. Jan. 2008 12:17

joj bogiii, žalostno da se tudi živalce morajo mučit z tumorji :(

Bulma, tvoj je pol res bojazljivček :D Ta moj pa zmeraj ko pridem v sobo, steče k rešetkam in se dvigne na zadnje tačke in voha, nori :lol: pa zmeraj ko grem mimo, to naredi. Mogoče pa me pride pozdravit :D

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov