Hrčki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Meni pa se ne zdi dobra ideja, da bos takoj mela novga. Ne vem no. Saj pri meni je tako, da bi rada imela novega, samo vem da bi ju mela za Bajsija in Kostruncka in ne bi blo prov. No sej sama ves.
Za Miso pa eno .
Za Miso pa eno .
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
jagodka85 napisal/-a:Verjetno bo bolše takoj, ko boš dobla druga dva hrčka. Kakšna pa bosta, že kej veš?
Definitivno ruska Definitivno! Držim pesti, da trenutno imajo kakšna mladičke:) Sicer bi ju raje kupila pri kom ki ji ima doma oz kakšnem rejcu, vendar nisem našla nikogar ki bi ji tu kje prodajal. Celi čas imam feeling, da so tisti iz trgovin bolj bolani, ali nekaj. Ne vem no.
Btw-ti maš tudi dve-kako je?:)
Josephina - imaš prav po eni strani. Pa malo me skrbi, da bi imela slabo vest ko bi jo crkljala itd. Samo...
Stvar je v tem, da smo hrčka kupili zato, ker si ga je zaželela moja sestra. Po nekaj časa sem pa sama ugotovila, da sem čist zacopana v njih Tak da tudi če jaz zdaj takoj ne bi hotela imeti novega bi ga takoj prinesla sestra. In to bo jutri. Pa baje je najlažji način prebolevanja, da kupiš novega
Upam samo, da če bove res kupila dva oz dve, da se bosta tako kot M. radi crkljali itd, če ne ne bo fajn Ali naj nabavim samo enega?
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Jah, tko kot sm rekla, mam dve ruski, pa se ne crkljata prou rade, mene večkrat ugrizneta, če ju hočem pobožat. Ampak ok, možnost, da sta taki zarad tega, ker sta dve, je velika. Samo, sej pomoje, če jih boš tko navajala, kokr si Mišo, pol bo kul. Jst priznam, od začetka sm se premalu ukvarjala z njima, pa me vrjetn zdj ne marata
-
Bulma - Cosmopsiho
Tega se bojim,ja Saj danes se zmenive kako in kaj, pa bom vidla potem. Jaz bi sicer stokrat raje mela Mišiko nazaj, vendar kaj pa naj. Danes bom čistila kletko. Upam, da ne bom več jokala, ker je te dni bilo preveč.
Joj,joj Potem pa sta mogoče res tak, če se nisi tako ukvarjala z njima Pa ok. Glavno da ju imaš.
Joj,joj Potem pa sta mogoče res tak, če se nisi tako ukvarjala z njima Pa ok. Glavno da ju imaš.
-
Nita* - Debatorica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: **lost in my world**
uu. to z številko bo pa težko, ker sem svojo dobila. vem pa da so meli ogromno hrčkov in so jih takrat dali na srečolov ter jih prodajali-- meli pa so samo ruske
sometimes it's better to be alone.. no one can hurt you that way
-
Bulma - Cosmopsiho
Evo. Imamo novega Mišeka Tokrat je roborovski, ker ruskih niso več imeli. Prej sem prišla iz službe in Kak je to majhno Moja lepotička je bila zelo majhna, samo kak je pa to majhno. Groza Hiperaktiven je pa 300/h. Kar mi ni všeč, ker bi ga rada crkljala. Samo ok. Vem da ne gre tako hitro.
Plus-Josephina imela po eni strani prav. Ko gledam novega Mišeka direkt tulim poleg (že eno uro) in se spominjam Mišike. I miss her
Evo par slikic-koliko mi jih je kljub hiperaktivnosti uspelo narediti.
Plus-Josephina imela po eni strani prav. Ko gledam novega Mišeka direkt tulim poleg (že eno uro) in se spominjam Mišike. I miss her
Evo par slikic-koliko mi jih je kljub hiperaktivnosti uspelo narediti.
-
Josephina - Cosmofrik
Ful je luskan.
Sam js pa se kr nisem pripravljenja na novga. K bi mela skoz Bajsija pa Kostruncka v glavi. Sam enkrat bom mela novga.
Sam js pa se kr nisem pripravljenja na novga. K bi mela skoz Bajsija pa Kostruncka v glavi. Sam enkrat bom mela novga.
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
a Miše ni več, Bulma?
meni je blo tudi hudo ko je moj hrček umrl, sem se pa zdej navadla na "ta novega", čeprav ga zmeraj primerjam z unim prej in dostikrat se vsi zagovorimo in tega pokličemo po imenu prejšnjega hrčka
je pa ta tvoj nov ful luškan,boš vidla da ga boš imela rada
meni je blo tudi hudo ko je moj hrček umrl, sem se pa zdej navadla na "ta novega", čeprav ga zmeraj primerjam z unim prej in dostikrat se vsi zagovorimo in tega pokličemo po imenu prejšnjega hrčka
je pa ta tvoj nov ful luškan,boš vidla da ga boš imela rada
-
Bulma - Cosmopsiho
Josephina-zdaj te še bolj razumem. JOj...Mišaaa. Jaz jo full pogrešam.
Ja,tudi jaz jo primerjam z Mišo. Kaj vse ona je, ta novi pa ne itd. Itak se še zdaj boji. Pm-preveč je divji. Jaz hočem cartanje kot pri moji lubici. To najbolj pogrešam. No,pa bomo videli. Upam, da se me bo kaj hitro nehal bat. Ej,tak je majhen, da ga vedno zamenjam s kosom posušenega kruha, ki ga ima v kletki za brušenje zob Pa še itak se ga nisem niti dotaknila
Ja,tudi jaz jo primerjam z Mišo. Kaj vse ona je, ta novi pa ne itd. Itak se še zdaj boji. Pm-preveč je divji. Jaz hočem cartanje kot pri moji lubici. To najbolj pogrešam. No,pa bomo videli. Upam, da se me bo kaj hitro nehal bat. Ej,tak je majhen, da ga vedno zamenjam s kosom posušenega kruha, ki ga ima v kletki za brušenje zob Pa še itak se ga nisem niti dotaknila
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Js sem mela 1x tok podivjanega hrčka, da me je ugriznu sam če sem se mu probala približat. Ni šans da bi ga cartala al pa kakorkoli mela zunaj kletke. Pa še to je mogu met zastekljeno kletko, pa na vrhu čiiiist male luknce, ker se je zmuznu ven čez 2x2 lukno.
-
Josephina - Cosmofrik
Sej bo Bulma. Lepo dej vsake tok casa roko notr v kletko, da se bo navadu vonja, pa govro mu kej, da te bo preko glasu spoznal, pa se bo tud on cartu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov